12 Ekim 2017 Perşembe

SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR 💪💚


Merhaba ; Bugün yine sizlerle hızımızı kesmeden bu lezzetli hiç yoktan iyidir olan sağlıklı atıştırmalıklarımızdan bahsediyor olacağım.💁


Sizler için arkasındaki değerleri çekmek istedim açıkcası, ben çünkü bu tarz şeyleri kasa önüne falan koydukları zaman 2 saat duruyorum okumak için neymiş kaç kaloriymiş gibi değerlerine bakıyorum. En mınımum olanını alıp kasaya doğru gidiyorum.


Çıkolatalı mısır patlağı düşünün, yedınız mı hiç bılmıyorum ama form veya etının tuzsuz olan pirinç patlaklı diyet ürünleri varya yuvarlak üzerine nutella sürdüklerini düşünün aynı öyle. Yalnız ben biraz abartı buldum üzerindeki çıkolata baya yoğun geldi bana . 2 tane yeseniz istek kayboluyor, ama Allah için şimdi yalan olmasın lezzetli yapmışlar hani 😛 Tekrar alırmıyım bilmiyorum ama, evden birşey hazırlayamadığım zamanlar dışarıda atıştırmalık olarak işe yaradığın söyleyebilirim. Hepsini yemiyoruz tabiki paketin, yarısı kadar yeniyor. /Rossmanlardan satın alabılırsınız bu ürünü/



Bu 2 ürünüde metro gross dan almıştım, gratiste ve başka yerlerde de vardır elbet dikkatımı çekmedi ama bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Unıq2 göre biraz daha meyvesel içeriklerdinen dolayı şeker tadı daha baskın diyebilirim.Kal değerleri göründüğü üzere hemen hemende aynı aslında. Önemli olan bi açık oluşturmak buna göre ayarlayabilirsiniz, bundan sonraki alacağınız besinin kalorısınde daha dikkatli olursunuz. 
👇


Bu en en sevdiğim enerji barlarından birtanesi, spora gitmeden öncede bundan alıp bilinçsizce yiyordum aslında 😃 Hem kalorisi az hem protein oranı güzel hemde tadı.Sevmeyenleri tabikisi olabilir ama spor öncesi sonrası eğerki protein vs.besinlerden alamayacaksanız tercih edebilirsiniz.Takviye gibi düşünün aslında ek olarak tamamlayıcı olarak.Çünkü ağır antreman sonları yeterli gelmeyecektir. 

Bu barlar içinde aynısını söyleyebilirim yukardaki gibi gene hepsini bir ağız açmada bitirmek yerine yarısını tüketmeyi deneyebilirsiniz,bir kahve veyahut yeşil çayınızı yudumlarken gibi gibi..

DİpNot →Tabiki kendi yaptığınız birşey kadar sağlıklı olamazlar ama hiç yoktan yapılabilecek en mantıklı seçenek olarak sizlere sunmak istedim,buda böyle biline !😉


Tavsiye edeceğiniz atıştırmalıklar varsa bekliyorum, eti,form ürünlerini zaten ara ara alıyorum.Farklı ürünler vardır belki gözden kaçan.

Sağlıklı Günler Dilerim !



ڪےevgilerimle👄❤



2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁