4 Mayıs 2016 Çarşamba

Çöpe Чollananlar -33 ஜ



Günaydın ! bu ay az ürünüm bitsede yine bahar yorgunluğumudur nedir,
bir türlü yazamadım neyseki şuan vicdanen rahatım,iyi okumalar.



Flormar prımer ; Makyaj altına kullandığım hafif formüllü baz.Malesef gözenekleri kapatmayan gizlemeyen bir yapısı var.Makyajı tutmada başarılıydı gerçekten,sürdükten birkaç dakika sonra hafif sertleşiyor yumuşacık kalmaması daha ideal zaten.Ara ara sivilce çıktı ama abartı bir şekilde değil,bundan ötürümü çıktı başka birşeymiydi bilemiyorum. Ambalaj bakımından sevmedim,basmalı bir yapısı var fakat,dibine kadar uzanmıyor içindeki hortumu,bu nedenle azaldıkça bassamda ürün gelmedi sonlara doğru çıldırttı beni:/ 10 üzerinden 5 diyelim.

Splat Extreme Whıte ; Detaylı yazısını bir önce yazımda yazmıştım oradan kendisini daha ayrıntılı okuyabilirsiniz.Kısaca;bayıldığım bir diş macunu oldu almayada devam edeceğim.

Perlodent Beyazlatıcı Diş Macunu; Sadece rossmanlardan bulabileceğiniz bu marka'nın bu kahve çay tarzı içecekler içenlerin dişlerinde zamanla oluşan lekelerin açılmasına beyazlık sağlayıp geçirmesine sebep olabilecek bir macun kendileri.Gelin görünki kullandığım zaman içerisinde ben dişlerimde en ufak bir olumlu etki göremedim.Kısacası sevmedim diyebilirim.

Avon Clear Skin Mask; Avonun siyah maskesi,merakımdan alıp denemek istemiştim. Avonun çok fazla ürününü kullanmasamda nedense maskelerine karşı bir zaafım oluştu. Buda yine sevdiğim maskelerden oldu. Cildimde herhangi olumsuz rekasiyona sebebiyet vermedi.Fazla yağı emerek,duruladıktan sonrada yumuşak bir etki bıraktı. Sevdim ama tekrar almam,tavsiye ederim. Avon satış temsilcilerinden kendisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Rimmel London Fınıshıng Touch Ultra Shıne Top Coat; Gerek fırçasının kalınlığı olsun,gerek ojeyi hızlı kurutması,iz oluşturmaması,ojenın kalıcılıgını arttırması,parlaklık sağlaması, her yönüyle dibine kadar çok sevdiğim bir hem baz hem top coat oldu diyebilirim.Başarılı bir marka cidden gözüm kapalı tavsiyemdir buda.Şuda olumsuz bir özelliği diyecek birşey bulamadım açıkcası.


Benim bu ayki bitenlerim bukadarcıktı,diğer aya görümek dileğiyle .

ڪےevgilerimle 



4 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Splat'ı ben de çok severek kullanmıştım. Farkını belli eden ürünlerden. Gelsin mi yeniler :)

    YanıtlaSil
  3. İyi bir top coat arayışındayım bu ürüne de bir bakayım.

    YanıtlaSil
  4. Yeliz; Ne demek efenim herzaman sizler için yazacoğum :)

    Sihirli;Katılıyorum:-* etkili ve gözle görülür <3 ay gelmemi abloş geliyor tabisi :}

    Güzellik;Ya bu yada flormarın 2'li olanındaki son kat cilasına bir bak hatta sür test et öyle git eve :D

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁