21 Mayıs 2015 Perşembe

Milk Shake Whipped Cream Saç Köpüğü


Herkese hello,hellüüü, prıvied ! Selamlar sabahlar olsun  tatlıştolarrrr .





Krem şanti kokulu yeme isteği getiren bir saç ürünü düşünün :) Kİ laf aramızda :D yidimde hihi dilimin ucuyla dayanamadım baktım yea ne var bunda (-; Saçlarımı yumuşacık yapan sanki içini dolduran saça doğal bir blendax etkisindeki gibi dolgunluk veren bir etkisi oldu bende. Kuaförden sonra sürdüğümde saçlarımda daha güzel bir kokusu olmuştu hindistan cevizi kokusu gibi,ben ondan sonra aa neymiş ne güzelmiş 2 gün saçlarımda kaldı diye almaya karar vermiştim. 25 tl ye aldım normalde bu boyu 30-35 tl aralığında . Amma velakin saçlarımdaki kokusu normal evde yıkayıp düzleştirme işleminden sonra kuafordeki gibi kokmamaya başladı daha bir yapay daha bir garip koktu hayal kırıklığına uğradım :( Acaba yalnış ürünmü diye sordum ben ondan istiyordum bu aynısımı değilki diye ama aynısıydı. Neyse artık yapacak birşey yoktu kokusunu bir kenara attım yapısıyla verdiği yumuşluğuyla avutuyorum kendimi,fekaat tikrar aynı ürünü almacooğum.Yine güzel kokusu ama tek başına güzel saçlarımla bütünleşince değil ! ..



ڪےevgilerimle

8 yorum:

  1. ay bunu spor salonunda bir kız kullanıyor mis gibi kokuyor her taraf :D

    YanıtlaSil
  2. Benim kuaförde gecen ayni evde kullandigim sac yagini kullandi ve yinede onda daha güzel oldu :D Sanirim fön yapma teknikleriyle alakali, bilemiyorum ama ayni ürünlerle ayni sonuc olmuyor maalesef :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba güzel bir yazı olmus sagol canım bende bloguma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Neşeli zebra
    Ya sürekli fönlü geliyor yada saç telleri ince ondan,gerçekten bendede ilk fön sonrasında sürdüklerinde harika kokmuştu eve gelene kadar hatta ertesi güne kadar burnuma geldi kokusu.:|

    Viva
    Aynn öyle canım,kesinlikle sanırım yoğun ısı ve fön gerekiyor saçın mis kokması için :/ kimiside bir şampuan kullanıyor aynı şampuan onda mis gibi kokuyor resmen koku burnuma geldiğinde markasını söylüyorum :))

    Ümran
    Merhaba;teşekkürler .

    YanıtlaSil
  5. Ama ben çok merak ettim şimdi kokusunu :) Bu markanın ürünlerini ben de çok seviyorum cnm...

    YanıtlaSil
  6. Hındıstan cevizi gibi canım :) kuaforlere sor bakalım bi gidersen bazılarında oluyor, ben diğerlerini denemedim .

    YanıtlaSil
  7. Mağaza olarak hiç görmedim,kuaförlere sorarsanız daha kolay ulaşabilirsiniz.Birde bildiğiniz gibi internetten alışveriş yapma imkanınız varsa,bulmanız çok daha kolay.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁