10 Ekim 2019 Perşembe

Çöpe Чollananlar -50 ஜ


Selam !

En son nisanda yazmışım daha sonra tövbe etmişim herhalde😃
Neler birikmiş hadi beraber bakalım...



Avon Vücut Sıkılaştırıcı Krem; fena değildi doğrusu bu tarz kremler hayatımın hep bir köşesinde ama sporla birleştirmeniz gerekiyor tam etkisini gösterebilmesi için. Yoğunluk olarak karın bölgesine kullandım arada bir bacaklarıma. Verdiği gerginlik hoşuma gitti, uygun bulursam alabilirim tekrar.

Bebak Acı Badem Sütü; Bu kaçıncı kullanışım bende bilemedim, ama cildime iyi gelip makyajımı çıkarmamda yardımcı olduğu için seviyorum kendisini. Kokusu yapısı dokusu her şeyi güzel. 

Dawıd Walker Anna Sui Parfüm : Benim parfümüm zaten senelerdir sıkılmadan severek kullandığım kokulardan kendileri.

Watsons Collagen Nemlendirici; Yani eh işte diyebilirim, nemlendiriyor evet. Emin olamadım tam aslında, kore menşeili spf 20 olduğu için aldım. Tekrar almam onun yerine güneş kremleri yaz kış benimle beraber olacak.

Mıssha Duş Jeli ; kokusu muhteşem ! kremsi bebeksi bir kokusu dokusu vardı bitmesine çok üzüldüm. Tam boyu ne kadardır kim bilir ama belki tekrar alırım.

Splat Lotus Natural Diş Macunu: Splat en sevdiğim macunlar arasında, lotus çiçeği kokusunun hafif tadını aldım(: Dişleri beyazlatmadı ama çok güzel temizleyip ferah bir nefes bırakıyor.

Madecassol Merhem: Bununla ilgili yazacak birçok şey var aslında ama kısaca her derde merhem diyeyim:) Özellikle yara, tahriş olan yerlerinizi çabuk iyileştiriyor. Ben haftada 1 tüm yüzüme uyguluyorum, iyi geldiğini görüyorum zaten. Her gün kullanılmaması gerekiyor( yüz bölgesine).

Maybelline Shıne Parlatıcı; Asla yapış yapış olmayan aksine dudaklarımı yumuşacık yapan bir parlatıcıydı kendisi. Yerine başka marka aldım ama gene almayı düşünüyorum.

Caudalie El Kremi: Set halinde aldığım için arada bir bitenlerimde görebilirsiniz. Kokusu hariç herşeyini sevdim.


Rexona Deodorant: Arada 8x4 de kullanıyorum dönüşümlü bu iki markadan memnunum.

Palmolive Kremli Duş Jeli: Kremli yazıyormu dikkat etmedim ama temizlemesini beğenmedim. Temizlik hissi sağlamadı, 5₺ almıştım sanki çakma palmolive gibiydi anlamadım ben bu jeli ne ayak :-

Yves El ve Tırnak Kremi: Çok sevdim beğendim tırnaklarımada iyi geldiğini düşünüyorum. Kokusunuda çok beğendim, bitkisel ama farklı çiçeksi bir kokusu var.

Otacı Güllü Su: Gül suyu niyetine aldım, biraz su gibiydi otacı severim ama sanırım çok su oranı yüksekti pek anlamadım.

Bade Natural Lavantalı Yüz Spreyi: Neredeyse her bloggera gitti ama bana etkinlikten hediye oldu (: Kısaca söylemek gerekirse yaz aylarında lavantanın o hafif kokusununda etkisi ile birlikte güzel bir spreydi.

Vione Köpük Sabun: Çok pratik çok güzel kokulu bir sabundu. Zeytinyağlı herşeyi çok seviyorum.

Sentor Kantaron Yağı: Ayrıca yazısı bloğumda var buradan uzunca okuyabilirsiniz. 

Ürederm Lipo: 2 senedir kullanıyorum, çok pahalı olduğu için hemen bitirmek istemedim. El kuruluklarına,egzamalara, dudak çatlaklarına inanılmaz iyi geldiği için favori ürünüm diyebilirim.

İsana Oil Care : Hİç yararını göremedim kısacası beğenmedim, bir kokusu güzel onun dışında anlık bir etkisi var. Kullanmak için kullandım ve bitti.

Bio Tru Lens Solüsyonu: Her zaman favorim bilmeyeniniz kaldıysa kalmasın diye tekrar koydum.

La Roche Posay Tonik: Bu markayı çok beğenirim, şuana kadar kullanıp memnun kalmadığım tek bir ürünü yok. Ne alkol kokusu var,ne bir yakma ne başka bir şey. Çok memnun kaldım, temizlemesi en son arındırmayı yapması güzeldi. Hafif parfümsü bir kokusu var, ondan da rahatsız olmadım.

Elseve Komple Onarıcı Maske: Harikaa bir maskedir kendileri, en zor dolaşık sert saçların üstesinden gelen yegane yardımcım ! Senelerdir bıkmadan usanmadan satın aldığım beğendiğim saç kremi yerine kullandığım tek marka. Son zamanlarda pek alamadım fiyatları dudak uçuklatıyor malum, 8-10₺ aldığım ürün şuan 30₺ olmuş. Yarı yarıya inmedi inerse alacağım. Her rengini denedim en son çıkan turuncu hariç hepsi çok güzel aklınızda olsun.

Tbs Boddy Butter: Ballı muhteşem kokusuyla yumuşacık hissiyle cildi pamuk gibi yapıyor. Ellerime sürdüğümde bir kaç saat kalıyor kokusu bazen. Seviyorum el vücut kremlerini.




İçlerinden merak edip yorumlamamı istediğiniz bir ürün
 varsa yorumlarınızda belirtebilirsiniz.






ڪےevgilerimle

💋

15 yorum:

  1. baya uzun süre olmuş yazmayalı baya da ürün bitmiş ama..

    YanıtlaSil
  2. Güllü su deyince ben de gülsuyu anladım ama karşısına yazdığın yorumu görünce anladım. Ben de doğal gülsuyu kullanırım hep. Kantaron yağını yazmıştın evet daha önce. Köpük sabunları seviyorum. Madecassol Merhem den bir daha alacak mısın, memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki canım almam mı her zaman baş köşemde olur madecassol bepanthol krem ikisini karıştırıp kavanoza koyarım hep. Cildime iyi geliyor...

      Sil
  3. Bitenler yazılarını özlemişim madecassol bende kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dolu dolu ilgimi çeken ürünler olunca okumalara doyamıyorum (:

      Sil
  4. Ben de Isparta'dan aldığım gül suyunu kullanıyorum.Otacı markayı pek beğenmedin gibi algıladım.
    Gelsin yeni ürünler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli ıspartadakiler zaten(: yani su gibi geldi bu ürünü diğer gül suları çok iyi ama rosenseden daha çok severim.

      Sil
  5. güzel bir temizlik olmuş ;)

    YanıtlaSil
  6. Piyasada bu şekilde bir çok para verilip kullanılmadan yada kullanılara ( etkisini görmediğin zaman ) çöpe giden pek çok ürün var. Ancak doğal sabun denediniz mi? Denemediyseniz tavsiye ederim doğal sabun hem içindeki maddelerin özellikleri hemde koku ve görüntüsüyle insanın işthını kabartıyor. Şiddetle tavsiye ederim kendim kullandım. Detaylı bilgi için
    https://toptandogalsabun.com/dogal-sabunlar/

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁