8 Ağustos 2018 Çarşamba

ORGANİX ARGAN OİL MOROCCO / SAÇ BAKIM YAĞI \



Merhaba; Saç bakımına önem verdiğimiz aşikar.
O yüzden sizlere uzun zamandır marka'nın kullandığım
 ürünlerini paylaşmak istedim. Sırada yağına geldi,bakalım beğenmişmiyim.

İçerik listesini hep merak etmişimdir,bakıp butun ıceriği fazla anlamasamda sizin
belli başlı kimyasallara takıldıgınızın farkındayım.😛


💧Kısa ve öz yazmak istiyorum aslında, çok sıvı bir yapısı var.Saçlarımdaki emilimi yağlı yağlı kalmayışı dokunduğumda ellerime yağ hissi bile gelmeyişi çok güzel evet.Amma lakin işe yaramaması açısından ve çok sıvımsı oluşundan ve sadece anlık yumuşatma hissinden ötürüdür beğenemedim. Hatta 2 sene önce alıp yarılayıp daha sonra hoşlanmadığım için bugunlere kadar gelen ilk saç bakım yağım olabılır kendisi.Uv ışınlarına karşı koruyor ve tabi saçı ısıya karşıda koruduğu gibi bir gerçeği var. Ha bunlar için alacaksanız buyurun alın derim tabisi ama, bunun yanında onarsın derseniz beslenme zaten şart,içten dıştan vs.. Badem fındık fıstık kabak çekirdeği gibi şeyleri tüketip içten katkı sağlamak şart. 

💙Bir de ben bu tarz saç bakım urunlerını her gün kullanıyorum, etkisi olsun saçlarımı yumuşatsın onarsın diyerekten. Üzerinde ince kırılgan yazdığı için, reklamını güzel yaptığı için aldım. Çünkü uçlardan çat çat kırılan bir saç yapım olduğu için etkili olur diyerekten güzel reklam olduğunu düşündüğüm bir saç bakım yağını satın almak istedim haliyle.Ama sonuç tabıkı hüsran oldu.

💦Kullanım şeklıne göre değişebilir tabisi, varsa ve sizde memnun değilseniz dipten uca doğru sürüp belli bir saat kadar beklettıkten sonra yıkayabilirsiniz.Yada içerısıne baska baska yaglardan ilave edıp karıştırabılırsınız.Benım elımde mevcut saç bakım yağım vardı almıştım hemen bundan memnun kalmayınca,birazcık bundan eklemiştim.Bunuda bekletmeye almıştım,daha sonra kullanmak üzere.


En son Rossmannlar da satılan İsana saç bakım yağını  kullandım ama pek memnun kaldım diyemem,o yüzden yeniden bi yağ arayışına girdim.Tavsiye edeceğınız bir yağ varsa yorumlarda belirtirseniz musmutlu olurum.

ڪےevgilerimle 


6 yorum:

  1. Organix' in ürünlerini severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. HC Care'inkini kullanıyorum bu aralar, onu çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  3. I love your blog!
    With pleasure I follow you through GFC! I will follow the updates :) If you want follow me on my blog xo


    xoxo, Nastya

    MY BLOG NASTYA DEUTSCH
    INSTAGRAM

    YanıtlaSil
  4. IlkE: Şampuanlarını bır nebze bende ama yagından uzagım artık (:

    Sıhırlı : Ay onun saç kurtarıcısı mikimmel dimiiğ ama abloş :D

    Cema : Thank you so much! ı love your leaky blog,I'm following
    :*

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Saç bakımı üzerine paylaştığınız faydalı bilgiler için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.
    Ben de saç bakımı ile ilgili doğal yöntemler denemeyi seviyorum. Saçlarımı daha gür ve hacimli hale getirmek için zeytinyağı ve argan yağıyla saçlarıma maske yapıyorum. Ayrıca bıttım sabunuyla saçları yıkamak da hem saç derisini güzel temizliyor hem de saçları daha parlak ve gür yapıyor. Bu konuyla ilgili tecrübelerimi paylaştığım yazımı, faydalı olması adına ben de sizinle paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/sac-gurlestirme-yontemleri/

    Keyifli okumalar dilerim.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁