23 Ağustos 2018 Perşembe

ßAYRAM ALIŞVERİŞLERİM 🍬🎀🍭


MERHABA ; Alışveriş yazılarıma ara vermiştim bir süredir,parça parça aldığımdan ötürü olsa gerek iyice üşendim hepsini bir araya getirip paylaşmak falan amann kim uğraşıcak😝 Dedim bayram bayram hadi kalk kokoş dedim kendine gel.
Yazılmaya koyuldum... İyi okumalar şimdiden👄


Ağırlıklı olarak cilt bakımımda azalma olduğu içün, alışverişlerimde de bu tarz ürünlere yoğunlaştım.Kore markası diye aldım sırf collagen markasını, biliyorsunuz ve görüyorsunuz koreli kızlarımızın ciltleri muhteşem ötesi.En ucuz kremleri bile iyidir mantığındayım😇 Watsonsda normal fiyatı 40 küsürlerdeydi bende 27 falan aldım sanıyorum %30 indirim vardı. Niyetim yarı yarıya inmesinden yanaydı ama malum Dolar $ amca  bizi yaktı! Hemde 20 koruma güneş faktörlü.Birkaç haftadır kullanıyorum,nem vermesi açısından günlük gündüz kullanım için yeterli diyebilirim.Detaylı da yazacayım söz (:
Nivea Cellular Hydrolonık Asit : Tek başınada kullanabilirsiniz birşeye karıştırıpta.Ben yüzüm ve boyun bölgeme  dermoroller yapmaya başladığım için yüz kremim ve göz kremimin içine karıştırmak için %50 gibi güzel bir indirimle 20 tl aldım.Güzel oldu hydrolonik asit candır !! 👍 
Nıb Fab Gliycolic Fix Serum : Serumuda boyun ve gıdı bölgem için aldım aslında malum yüz kremimi kullanırsam kısa bir süre içinde bitecektir. Ayrı ayrı almak daha mantıklı bence yüz ve boyun bölgesi kremlerini.Yerçekimine karşı gelemiyoruz en azından nem verelim cildimize kurumasınlar.Bu markada toptan %50 ye girmişti 35 tl idi.Aslında ben bunu hydrolonık diye aldım ilk beyin nasıl o söze adapteyse artık öyle gördüm kasaya gelince farkettim ama hadi dedim buda cilde yararlıdır birde herkes övüyordu biraralar.



Nıvea Deo ve Göz Temizleyicisi, ikisi birleşik olarak olarak 12₺ satılıyordu e sürekli deo kullanıp tüketiyoruz malum kımyasal içermeyen şeylerin fiyatı içimize öküz otururmuşcasına pahalı!🙊 Nivea göz temizleyicisinden şüpheliydim aslında çünkü 2 kere aldım ikiside beni tatmin etmemişti. Ama bu fena değil dostum ! şaşırttı beni.
Roc Creamişlem sonrası içi çabuk kızaran tahriş olan kuru ciltler için özel üretilmiş bir yüz kremi aslında kendileri.Normal 109 tl ama watsons en az satan ürünlerini kaldırmaya gittiği için buda raflarda artık yer almayacağı için 30₺ yapmış fiyatını.Almamak olmaz dedim işlem sonrası kızarabiliyor benimde cildim peeling sonrası vs zamanlar için aldım.
Loreal Peeling Maskesi; Bunu öven arkadaşım yüzünden aldım diyebilirim, gözeneklerim küçüldü cildim yumuşcacık oldu şöyle böyle diye diye alıverdim😄 Aslında sosyal medyada en çok sevilip en çok övülen detox maskesiydi ama insanın yakinen tanıdığı birinin söylediği şeyler daha ağır basıyor bende 😉%50 de 20₺ heralde .Birde jel olan vesiyonu var arasındaki tek fark yıkama jeli olmasıydı sanırım.Benim var gerek yok diye bu maske versiyonunu aldım. Etkileri güzel olağanüstü olur ise blogumdan önce instagramdan paylaşırım zaten.


Evvet benim bayram içerisindeki alışverişlerimin hepiciği bu kadardı.Blogdan çok instagramdayım aslında orada anında paylaşabiliyorum herşeyi oralara yolunuz düşerse beklerim.



Hepinize musmuslu Bayramlar Diliyorum.🎈
🎉
ڪےevgilerimle 





8 yorum:

  1. Nib Fab ve Roc markaları başarılı . Umarım memnun kalırsın ürünlerinden.

    YanıtlaSil
  2. Peeling maskelerini seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Bende kullandığım sure ıcınde sevdım lorelcıgı dıyebülürüm :D

    YanıtlaSil
  4. Geçtiğimiz ay ikimiz de Nivea 'nın aynı deodorantını almışız :) Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. gÜLE GÜLE KULLAN CANIM, TAM İHTİYAÇ ALIŞVERİŞİ OLMUŞ ;)

    YanıtlaSil
  6. eh biraz öyle oldu sanırsam abloşum sağolasın öptüm çookk :*

    YanıtlaSil
  7. mAKYAJ laB : Yahu sureklı ıhtıyac ama napalım canım :)) hemde uygun oldu böyle :p

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁