18 Haziran 2018 Pazartesi

Çöpe Чollananlar -46 ஜ

Merhaba; evet  farkındayım yine arayı uzun tuttum,bitenlerde nedense bir üşengecim ben 😌 neredeyse 3-4 aylık ürün bırıktı gene hadi iyi okumalar sizlere..





Hc Hair Care Ovex : Detaylıcana bloguma geçen haftalarda yazmıştım okuyabılırsınız. Kısaca bahsedersem çok memnun kaldığım hızlı kurtarıcılarımdan sadece birtanesidir diyebiliyorum.

Otacı Şampuan :Kullandığım süre boyunca saçlarımı yumuşacık yapan ama kremsi özelliğini fazla bulduğum bir şampuan sadece,temizlemesiydi köpürmesiydi sevdim.

Bioblas Şampuan:Saçlarımı oldukça temizleyen ama bunun yanında sertleştiren bir şampuan olduğundan ötürü ben pekte çok sevemedim.

Nıvea Deo: Kokusunu özlemişim tam böyle o eski nıvea kokusunu taşıyan belkide tek kalan koku. Ter kokusunu çok güzel önledi,iz bırakmadı kaşındırma yapmadı.Deolarda baktığım özellikler arasında yer alıyor bu saydıklarım.Keşke kimyasal özellikleride sıfıra indirgense ama nirdeee....

8x4 Deo : Sanırım kokusundan nefret ettiğim deolardan birisi oldu kendileri.Normalde ter onlemesı ve fıyat performans açısından beğenırdım hep ama nedense bunu sevmedim ya bozdu bu marka yada bazı yenı çıkan deolarında sıkıntı var.Kısacası bu seriyi bir daha almam.

Bıo True Lens Solusyonu: En severek kulladığım gözü yumuşcacık tutan lensımı temızledıgıne ınandıgım solusyon.Batma sorunlarını en aza indiriyor.

Avon Makyaj Sabıtleme Spreyi:  Valla tarıhi mıadı geçmiştir dıyerekten atıyorum yoksa güzeldi sabıtlemesi ben sevmiştim başda.Ama çok elımın gittiği bir araç gereç olamadı bana nedense.O bakımdan olucakki çöpe atıyım gitsin dedim.


Farmasi Keratin Bakım Kremi: Saç diplerinede geçerli olmak üzere tüm saça uygulanan bir bakım.Benden çok annem sevdi bu kremi ama bana saçlarıma zerre kadar iyi gelen saçlarımı açan yumuşatan bir krem değildi. Belkı sureklı kullansaydım etkısını gorürdüm ama sırf başdakı olumsuz etkılerınden oturu kullanmaya devam etmedım.

Watsons Aseton: Asetonsuz zararlı etkılerı en az olan aseton aslında.Ben çok severek kullandım.Biraz fıyatları artmış ama ındıme gırdıgı an yıne alırım.Hem ojeyı guzel çıkartıyor hemde tırnaklarıma zararının az olduğunu gördüm.

Nivea Göz Makyaj Temizleyicisi: Sözde hassas gözler için iyi çıkarıcı falan fistan. Tırtt bir ürün cidden hiç sevmedim tek silişte çıkarsaydı keşke ama nerdee. Gözlerimde kaşıntıya sebep oldu birde neden boyle yaptı nıvea anlam veremedim, halbukısı bu yenı formul yenı urun dıyerekten meraktan aldım ama yalnış yapmışım haberım yok.Bızımle değilsıııııııııın! 

Yves Rocher Sıkılaştırıcı Vucut Kremi: %50 ındırımlı olarak almıştım sanıyorum 50 tl falan gelmişti. Yapısı emılımı guzeldı, sıkılaştırıcı etkısı varmı bılmıyorum zaman ıcındede bolgesel olarak birşey hıssetmedım ama anlık bir gergınleştirir gibi oluyordu o kadar. Onun dışında duzenlı her spor sonrası oncesı kullandığım halde çokda beğenmedim yanı.

Equal Deodorant : Kokusunu sevdiğim sırf kokudan ötürü aldığım bir deodorant kalıcılıgı tabısı az düşük ama fıss fıss yani  💁kremsi pudramsı koku sevenlere tavsıye ederım bazı gıysılerde kalıcı tenlerdede keza öyle denemeden karar vermemek lazım.

 Aqua Lens Solusyonu : Mınnak boy zaten ama çok sevmedım tabıkı bıo true yerını tutamaz ama benı seyahatlerde falan ıdare edıverıyor.


Sebamed Göz Kremi :Aslında bu yaş aralıgıma çok uymadıgı halde 2. alışım.Ilk aldıgımda kaz ayaklarıma çok ıyı geldıgı ıcın tekrar almak ıstemıştim.Ama gariptir ki bu alışımdada pek beğenmedim,etkisi olmadı ,nemlendirmesınden başka bir işe yaramadı.

Benrı-Rossman Pamuklar: anlatmaya gerek yok bence hangısı uygun hangısı ısıme yarar ona göre alıyorum.

Isıs Pharma Tester : Çok guzel bır cılt toparlayıcı sıkılaştırı krem.Mınık olduguna bakmayın baya bı kullandım ben bunu. Pahalı bır guruba gırdığı ıcın tabıkı buuyk boy almam. Bugun gunumuzde artık o kadar cok urun cıktıkı gerek bıtkısel gerek evde kendın yap şeklınde, o yuzden sız sız olun cıltte olsa buyuk oyle aman aman paralar harcayarak abartmayın bütçenizi tehlıkeye sokmayın paranın değeri büyük çünkü.

Essence Sorbe : Keşke sımdıde olsaydı yahu, çok guzel bır ısıltısı var .Goz kapagıma sürüp cıkıyordum bazen,sim sim oluyordu hafif pembede bir yansıması vardı bayılıyordum.Bilenler bilir bu seriyi💓 zaten güzel olan ne varsa kaldırdılar piyasadan anlamadım ben.

Sabamed İntim Jel : Bu mınnak bır boy olup, bır gratıs maceramda denk gelip aldım. Normalde mendıl kullanmak daha pratik gelirken hadi birde bunu deniyeyim diyerek aldığım bir üründür kendisi. Mınık olmasına bakmayın, bezelye tanesi kadar sıkıp bölgeyi temizlemem yetiyor.Rahat bir 2-3 ay kullandım.Denemek için alınabilir herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben,ama tekrar büyük boyunuda almam.

The Balm schwing Eyelıner : Detaylıca yazısı blogumda mevcut oradan okuyabılırsınız, Okumak için Tıkk tıkk !! 

Gosh 01 Lıght Concealer : Bunuda geçen ay yazmıştım, ama malesef ülkemizde artık bulunmuyor. Tıksssss !

Essence Şeffaf Kaş Kirpik Maskarası : Sabitleyici olarak kullandığımdan beridir çok memnunum.Fakat bu 2.alışım ama ılk aldıgım kadar etki performans yonunden beni hiçmi hiç tatmin etmedi.Yahu anlamıyorum neden içeriğini değiştirirlerki neden yani, halbukısı bu efsane sertleştirip,kaşlarımın saatlerce sabit kalmasını sağlayan bir ürünken, neredeyse yerlerdeydi performansı 👇😥

Rimmel Scandaleyes Maskara : Bu markada en en sevdiğim kirpikleri örümcek kirpik gibi yapan efsane rimelimdi, baya benle kaldı ama artık bozulmaya başladığını anlayıp atma zamanının geldiğini hissettim.Keşke aynı maskara şimdide olsa, belkı vardır ama farklı bir isimde farklı bir ambalajda.Onuda ben bilemem tabisi. Eğer bunu kullanıp bunun gibi olan farklı bir maskara önerisi olan varsa yorumlarda bekliyorum.

Caudalie Detox Mask : Pembemsi kuruyunca çorak bir çöl gibi olan efso maske :)  Detaylı yazısı için 👉 TIK ! 


Avon Secret Fantasy Parfüme : Tatlışmı tatlış ambalajının verdiği bir kullanım güzelliği var :D Şekerimsi çiçekimsi değişik bir kokusu var.Normalde bu tarz kokular favorim olamaz veyahut daimi kullanabileceğim bir koku olamaz.Ama ne gariptirki tenimdede böyle kokular veya çokca ağır odunumsu kokular daha kalıcı.Kısaca kalıcı değişik fresh temiz bir kokusu var,ama tekrar alırmırım derseniz almayacagım kesın,sıkıldım kokudan birazcık o kadar yoksa bir sıkıntım yok (:
Avondada en favori kokumu merak edecek olursanız şüphesiz kaç adet bitirdiğimi unuttuğum Little ßlack, onun dışında pek değişik koku deniyeyim gibi heyecanlarım olmuyor.

Splat Maxımum Diş Macunu : Çok kez satın aldığım her bir çeşidini sevdiğim nadir diş macunlarından birisi. Deneyin ve diğer köpürüp ağızdan bir türlü arınmayan diş macunlarıyla aralarındaki farkı görün.

Bioz Sarımsaklı Şampuan : Saç dökülmesine karşı geliştirilmiş formülü ile hem engel oluyor hemde yeni saç oluşumunda yardımcı diyebiliriz. Dökülme sorunum yoktu fakat son zamanlardaki normal olan dökülme seviyesinide aza indirgedi diyebilirim.Sarımsak kokusuda yok gerçekten,:D Köpürmesi,saçları temizlemesi gayet normal düzeydeydi.Bu tarz sorun yaşayanlar için kullanılır deneyin derim bi.

8x4 Deodorant : Markayı seviyorum ama hıjyen acısındanmıdır nedir anlamadım hem bu tarz şişedekıler kaşıntı yapıyor hemde ter kokusunu önlemıyorlar.Hediye gelmişti bu iş yerım tarafımdan gercı,normalde satında alıp kullandığım bir ürün değildir.Hassas alerjık bir cılt yapınız varsa aklınızda olsun bu tarz ürünler yaramıyor genellıkle bizlere.☺✌

Seranem Şampuan : Birçok kimyasal ürünün içinde olmadığı güzel temiz içerikli bir şampuan, eksi bir özelliği varki oda boyalı saçlarıma pekte iyi gelmeyişi sertleştirmesini sevmedim.Onun dışında temizlemesi güzel, fazla köpürmesi yok. Temiz içeriğe dikkat edenler açısından biçilmiş kaftan.

Loreal Saç Maskesi : Boya sonrasında kullandıgım mısler gibi kokan ve saçlarımı yumuşacık yapan loreal boyadan çıkan en sevdiğim krem. Hep diyorum raflarda satılsa büyük boyu olsada satın alsak .

Mystical {Noa }Parfum : Kremsi bebekimsi pudramsısı misimsi kokan kalıcı güzel bir parfümdür kendileri. Böyle kokuları seviyorsanız bir deneyin dirim.



Cecıle oje - kokusu uhu gibi bana çok ağır gelen bir kokuydu bu.Renk olarak fena değldi ama sanıyorum ben bunu 1 tl ye aldım ve orjınallıgınden şüphe duydum hep. Golden rose naıl art yapmak için sıkça kullandığım bir renk oldu kendileri,sevıyorum kolay kolayda bozulma yapmıyor zaten o açıdandada güzel.Ama artık uzun zaman geçti ve atma vakti gelmişti. Essence Tırnak Sertleştirici oje; bunuda ilk aldıgımda çok severek kullanmıştım fakat bu 2.ydı ve ben yıne ılk kullandıgımdakı gıbı bır etkı göremedım.Bence essence markasının ıcerıgı toptan değişti galiba çünkü ilk zamanlardaki etkılerın hıcbırını göremedim ben. Golden rose kum oje, çok çabuk bozuldu bu benı hayal kırıklıgına uğrattı :/ Ve diğer artık piyasada uzun zamandır olmayan çift taraflı essence ojelerim. İkisinide çok kullandım ikiside renk olarak kalıcılık olarak çokca güzellerdi. Baya bereketli çıktılar yalnız kullan kullan anca bu zamana kadar geldiler.

Hametan Krem : Aslında bu ve başka bir kremle daha ayrı bir yazı hazırlayacaktım ama araya sıkışıvermiş. Excipial kremle bu hametenın birleşimi gerçekten efsane ! Özellikle roaccutane kullandıgım zamanlarda bolca karıştırıp sürdüğüm bir iksirdir kendileri.💚


Splat Diş macunu: Bu markanın macunlarını seviyorum,bunuda severek kullandım ama exstra bir beyazlatıcı etkisini görmedim. Rahatlatması ağzımdaki hissiyatı çok güzel.
👆👇

Bunlarda severek kullandığım testerlarım, 
sormak istedikleriniz varsa içlerinde merak edip keyifle cevaplarım 💋





Şimdilik bitenler bu kadar canlar,bir başka bitenler yazısında görüşmek dileğiyle.

ڪےevgilerimle 


7 yorum:

  1. o sarımsaklı şampuandan baya bitirdik biz de :)

    YanıtlaSil
  2. Bayağı bayağı ürün bitirmişsin, gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  3. Ümran : Etkileri güzel olunca kulllanmaya doyamıyor ınsan (:
    Sıhırlı M : Evet sorma yav (: Gelsiiin :D

    YanıtlaSil
  4. Bioblas'ı eşim kullanıyor ama ben sevemedim. Sarımsaklı şampuan da öyle. sevilmeyenlerden oldu...

    YanıtlaSil
  5. Bende aşık olamadım :D sarımsaklıyı sevende var yerende belli olmuyor durumu.
    Sağol canım fıkırlerını paylaştıgın ıcın :*

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bayağı uzun zamandır yayının yok, nerelerdesin?

    YanıtlaSil
  7. Evet işten gucten fırsat bulamama falan abloş ya napım giricem ama tamam :)) bırde yorum yok birşy yok modum düştü iyice. Instagramda aktifim genelde.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁