17 Aralık 2017 Pazar

LR ALOE VERA GEL CREAM ★



Selam; Alovera candır,ve bu ürünüde hem içeriğinin diğer birçok
 markadan farklı olması hemde çok merak ederek aldım.Üç aydır kullanıyorum
 yorumlama zamanı geldi diye düşündüm..


Ambalajın pompalı oluşunun kolaysılığı :) Gel yapıda olduğu içinde dikkatimi çekti. Birkaç yerde kuru karma diye yazıyordu veya kullananlar arasında yorumlardaki bilgiler bu şekildeydi.Benim cildimde kuru karma arası olduğu için fakat karma olmasına rağmen T bölgemde de aşırı bir yağlanma henüz mevcut değil.

İlk kullanımdaki etkileri bende çokca olumlu oldu diyebilirim.Cildimi yumuşacık pambuk gibi yaptı mesela.Ama her krem gibi o pamuk etkisi kullana kullana azaldı.Ama anladınız siz, bu tamamen bir azalma anlamında değil.

Cildimi nemlendirmesini yapış yapış yapmamasını ve makyaj altı bazı olarak tutuculuğundan aşırı memnun kaldım. Cildimde boyun bölgemde herhangi bir reaksiyon göstermedi. Bu tarz ürünlerde aslında her kremden önce makyajını çok iyi çıkardığınızdan emin olmanızı istiyorum. Derinlemesine temizlenmeyen cildin üzerine ne sürerseniz sürün illaki sivilcede çıkart kızarıklıkta oluşabilir.O bakımdan dikkatli davranın../cildin iyi temizlenmesi üzerine uyguladığınız işlemin yararı bakımından çok önemli !

Cildimin daha güzel oluşu,ışıl ışıl parlaması ve yağlanmamaya yol açmaması kremi kullandığımdan beri en farkettiğim özellikleri arasında.Kızarıklık ve soğuktan yıpranma gibi durumlarındada özellikle kullanıyorum ve rahatlatma açısından süper ilaç gibi..Fiyatı 45-50  tl arasında bazen dahada uyguna gelebiliyor,zaman zaman takip edip kaçırmayın almayı düşünüyorsanızda.Satan arkadaşlarınızdan yada şehrinizdeki Lr ürünlerini satan kişilerle iletişime geçip alabilirsiniz.


Tekrar alırmısın sorusuna gelirsek,açık ve net almam.Neden derseniz birçok alovera tarzı krem var marka var onlarınkini merak ediyorum.Kaliteli bir yorum yapabilmek için diğerlerinide denemek istiyorum açıkcası.Birde yüz kremi olarak sürekli bu kremi kullanmıyorum tabiki dönüşümlü olarak kullandığım kremler olabiliyor.Bazen cilt bu tarz direk cildin emdiği jel yapıda bir ürün sürülsün istemiyor öyle zamanlarda krem kaymak yapıda olan kremlerimden yana kullanıyorum şansımı.



ڪےevgilerimle 





4 yorum:

  1. Aloe Vera lı herşeyi seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Benimde hoşuma gidiyor yumuşacık pürüzsüzlük sağlıyor.

    YanıtlaSil
  3. Ben aldim bi kuaforden katolok uzerinden siparis verdi fiyati 85 dedi ne yani kandirdimi simdi eger oyleyse hakkim sonuna kadar haram olsun zaten cok supheli konustular

    YanıtlaSil
  4. Böyle bu tarz katlog ürünlerinde dikkat edin her zaman,çok pahalıya almışsınız :/ Markaların oyunları işte.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁