7 Mart 2016 Pazartesi

AVÉNE EAU THERMALE SPF |50| '' GÜNEŞ KORUYUCU ''


Günaydın!; bugünde hazır yazımsı güneşli havalar hafiften yüzünü gösterirken,avene'nin güneş kreminden bahsedeyim.
İçerik Kısmını düşünenler olabilir! (: 


Açıklama


Hep yabancı hep yabancı hep fransız hep italyanoo :/ :))


 Yapı gereği 



  • Özellikle hassas ciltler için aldım ki yağsız olsun herhangi bir sivilce bi bişiler çıkartmasın,sonuçta güneş kremide olsa eczane ürünüde olsa,babamın bile olsa güvenemem ben.Neyse aldık bakalım,dedik iyidir heralde sürelim şöyle bir sürüştürelim. Bir sürdüm oh fondoten gibi,zaten beyazım üstüne hafif beyazımsı bir renk daha bıraktı falan,rahatsız olmadım hiç zaten üzerine bb uyguluyorum diyerekten okeyi verdim. 1 ay oldu nezaman sürsem mink sivilce çıkartmaya başladı:S alla alla dedim acaba üzerine makyaj yapıyorum ondan mı ?! hadi dedim yapmıcam ulen makyaj felan birde öyle deniyim,sevmeye çalışıyorum ürünü buarada farkettiniz mi :) hemen bok atanlardan değilim yani. 
  • Neyse saptırmıyalım konuyu ; öyle denedim cıkk böyle denedim cıkk,sadece evde sürdüm cıkk :/ Abe sende mi be bürütüs^^ moduna girdim artık ! Bir ara pul pul dökülmeye başlamıştı cildim bildiğin karma cildim oldu kuru oldu odun ! soldu yaprak ! kıtır kıtır..Bunu bir sürdüm bütün soyuk yerler iyice belirginleşti,Avenın beyazımsılığından dolayı iyicemi belli oldu ahh! hemen eczaneye gittim ver ablana hemen bi bepantol dedim,yağsız yerinden bir adet aldım.Çok şükür ki 2 güne cildim kendine geldi,o konuya başka bir yazıda geleceğim zaten,bir postta iki ürün aaa ayıp nerede görülmüş:) Evet efenim daha sonra anladım ki bu ürün türüme,cildime,benliğime ve ruhuma uymadı :( Ama yağsız oluşu,gün içinde parlama,yağlandırma yapmaması,bunaltmayan kokusu , pompalılığının pratikliliği, ürünü istediğim kadar alışım,50 faktör koruması yönündende gönlümde ayrı bir yere sahip oldu orasıda bambaşka bir konu aramızda ! ;) Dipnot: Buarada eklemek isterim,sivilce çıkarttı demişken büyük alerjimsi değil ama minik minik burun alın kaş çevresi dudak üstü taraflarında yaygın olarak 1-2 adet. İz bırakanlardan değil yani , herhalde kalitesinin farkından asilliğinden fazla üzmedi beni. 
  • Peki napıcam bundan sonra, çöpe mi  gitsin yani yavrucak :S hayır tabikide, sanırım ara ara sivilce çıkacağınıda bilsem sürücem,yaza kalır büyük ihtimallede,tatile gidersem yanımda demirbaş olucak,en azından tuzlu suya gire çıka gire çıka daha bi kurur cildim yağ oranım azalır belki dokunmaz ozaman bana ha? ne dersiniz.

Sizlerin en memnun kaldığı,özellikle yüz için
 kullandığı güneş kremleri hangileri? Benden bu yazılıkta bu kadar,görüşmek dileğiyle 
güneş kremsiz çıkmayın,spf şart.!


ڪےevgilerimle 

3 yorum:

  1. Avene'in güneş koruma kremlerinden genelde pek memnun kalınmamış zaten. Şööyle 50 faktör olupta cildi beyazlatmayan bir tek Yves Rocher'da var.

    YanıtlaSil
  2. bende de küçük tester ı var denemedim hiç öylece duruyor sivilce çıkarıyor filan diyince korktum hiç denemeyebilirim...

    YanıtlaSil
  3. Belgin- almadan once yıne bır araştırma yapıp almıştım halbuküsü ama yanılttı beni:/ cıldı beyazlatsın sorun değil hatta karartmasın güneşte cıldımi fakat, ırıtasyonumsu olaylar yaşatmasın işte,lancaster bıle var yapyağlı oldugu halde bırtane sıvılce oluşturmadı ara ara kullandıgım halde.Ama parlama yapıyor oda bende abım kullanıyor zaten ona almıştım :)

    Shıva- Testerı varsa mutlaka yanak yada alın bolgende bolgesel olarak uygula canıms..Belkı sende bendekı gibi yapmaz seversin falan .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁