25 Eylül 2015 Cuma

ßayram Alışverişlerim...★





Yine upuzacık bir aradan sonra alışveriş yazısıyla buradayım,kimisini üşenmekten kimisine zaman bulamamaktan yazıp yayınlayamadım,bazılarını ınstagramdan attım.
Hadi hemen başlayalım..



Konjag süngeri ilk çıktığından beridir merak ediyordum en sonunda #lilakutu dan aldım .Benimkisi fransız yeşil kil süngerli olanı,tam karma yağlı ciltlere özel yani. Sitede bir tester seçme hakkınız ama ama çok nazikler yanında bir tester daha eklemişlerdi :) Bir iki aydır kullanıyorum yorumlarını ayrı bir şekilde yayınlarım. 


  • Banyo eldivenlerini peelingimi üzerine dökerek olarak kullanmayı çok sevdiğim için bu sefer gratısınkılerı değil rossmanda satılan tekli eldivenden yana kullandım tercihimi,2,5 gibi fiyatı vardı.
  • Essence red blush dudak kalemini 2.kez alışımı kutlarım<3 Bence çok güzel ve kalıcı bir bordo kırmızı red bir adı olsada o bir bordo :D 3,5tl 


  • Rossmanda satılan altapharma çay ağacı yağı ; çıkan sivilce izlerine ve sivilcelerin çabuk sönmesine yol açtığı ileri sürülen aynı zamanda birçok özelliği barındıran bu yağı birde ben denemek istedim,8tl
  • Gold Flash Tattoo ;Bunuda hazır gratisin %40 ındırımı varken alayım dedim ,aslında altın renkli birşeyler arıyordum fekat çok sevdim kendisini,4-5 gün oldu hala çıkmadı.Ben ayak bileğimde denedim ilk olarak,hatta instagrama bir resim atmıştım oradanda bakabilirsiniz nasıl olduğuna.11 tl 
  • Benri kağıt sabun;Özellikle dışarıdayken umumı yerlerde helede sabun yoksa benım ıcın bıçılmış kaftan olan bu sabunların hem temızlık hıssıne hemde kokularına bayılmaktayım.1,5tl



  • Avon eyemakep Göz makyajı temizleyici;lise çağlarımda avon ürünlerini kullanmaya başladığım sıralarda bunu deneyip çok memnum kaldığımı anımsayınca tekrar denemek için sipariş vermeye koyuldum.Şuan için tüyo vermem gerekirse en pahalı ürünlere bin basar!! denemek için kesinlikle bir alın derim.
  • Avon ıncandessence parfüme; ya  ben geçekten parfum almıyayım avondan mumkünse :/ başda fena gelmedi kokusu zaten alım çantaya atmalık diye aldım gene bunalttı beni koku baydı sıkıldım bir nevi,hemde buram buram çiçek kokuyor e ben zaten sevmem çiçek kokularını,neyse almış bulunduk efenim göz.m la bu 15 tl ödedim.
  • Oriflame Aloveralı Mask; Bu orıflame urunlerınınde maskelerı el kremlerı harkulade,oyüzden denemek istedim tekrardan aldım 7,8 tl arasındaydı.
  • Oriflame foot cream ; ayak kremim bitti bitecekken katologdada ındırımdeyken aldım buda 10tl den fazla değildi diye hatırlıyorum .yoğun kıvamlı bir krem değil çok akışkanda değil arada diye bir kopya vereyim,aslına bakarsanızda ben yoğun severim geneldede öyle oluyordu ayak kremlerınde ama bu serisi öyle çıkmadı yapacak birşey yok,deneyip görücez.



  • Caudalie Yüz T.Köpüğü; Yüz temizleme ürünüm bitmek üzereyken o kadar çok arayış macerasına girdimki anlatamam :D Çok severek takip ettiğim pelinime sordum hatta başı ağrımıştır eminim yani,okuyorsa yazımı buradan tekrar soryy :) :-*  İlk başta ezcanede herşeyi gayet yerınde olan bıodermanın karma cıltler ıcın olan sebıum jelını hemde 500 ml de olan jelı 30 tl ye bulmuştum kii ama o an alamamıştım kiii :/ neyse sonra aradan zaman geçti gratısın kendı markasına ait olan pıeerre f.nın yuz yıkama jelını almaya karar verdim, mecbur buaralarda başka yerlere bakamıyacağım için evime yakın olan gratise baktığımda birtane bile kalmadığını öğrendim :( sonra koşaraktan ezc. gittim sebıumu almaya, öğrendimki kampanyası bitmiş hemde stoklarda ve orada hiç kalmamıştı.Off poff derken ne alabilirim napayım nerelere gideyim derkene caudelayı buldum, öncesinde araştırdım biraz tabi blog yorumlarını okudum , neredeyse herkes memnun kalmış, hayde ozaman alayım dedip bu fransız güzelini aldım satış fiyatı 66 küsür olan ama bana 40 tl ye kıyak geçen ezcaneye sonsuz teşekkür :)) 
  • Lapitak Ayak Deosu; Ayaklara ve ayakkbıyada sıkılabiliyor, 8,9 küsüre aldım.
  • Pot Dudak Kuruluğu Giderici; Nane yağından dolayı dudak dolgunlaştıcı olarak geçiyordu bir aralar ama sakın inanmayın hikaye yani....Kuru dudaklara ve uçuğa iyi geldiğini çok duydum bakıciz göriciz, benim blıstex bebeyimden iyimi bakalım. 15tl .
  • KaVaklı Parfümeri;hıpnotik poysınng vardıya hani bir ara çok çok meşhurdu heh işte tam bir kış kokusu , zaten kışa az kaldını hissediyorum  bu kış çetin geçecek bince.:) Bu kavaklı markasının parfümlerini ilk defa arkadaşımdan duydum ve denemeye karar verdim,gerçekten bir parfüm 2 gün boyunca hissedilirmi ya bayıldım!! belki bu markanın en iyi taklit ettiği parfüm buydu bilemiyorum ama orjınalını sıktığımda bu kadar güzel ve kalıcı bulmamıştım .Tavsiye ederim,şehrinizde bu marka varsa gidip bir bakının.



  • Topıcrem Yüz ve Vucut Peelingi ;Dermotolg tarafından önerılen onerdıgı gıbı gidip aldığım bır ürün. Her gece yatmadan önce uyguluyorum, 70 mıydı 80 mıydı hatırlamıyorum ıkısınden biri.Şuan için aramızın çok iyi olduğunu söyleyebilirim .
  • TTo Göz Şampuanı; Daha oncesındede bu markanın aynı ürününü almıştım,sanırsam kap değişikliği yaşamış cunku benım aldığım koyu renklıydı dış kabı olaraktan.Hıjyenık ve ozellıkle benım gibi lens kullanıcıları için çok ideal.
  • Loreal Elseve Mask; Saç maskelerinden acayip memnunum , kolojen etkili yeşil olanını bitirince bunada şans vermek istedim , bu bayram indiriminde yüzde 50 olmasını çok bekledim ama ne yazıkki olmadı bende rossmanın biraz düşmüş halindeki indiriminden 12 tl fiyata aldım.


İfeeeet benim son bayram alışverişlerimde bu kadardı,
Herkesin bayramını kutlarım huzurlu şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileğimle.Bir dahaki alışverim yeni yıla doğru olabülür herhalde bilemiyciğim şuanda.Sizde yayınlamadıysanız biran önce dahada gecikmeden yazın yayınlayın bizde bakalım kızçelerrr,öptüm öpeledim hepiciğinizi...

ڪےevgilerimle !

5 yorum:

  1. Aldıkların bir harika güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım hepsinii:))

    YanıtlaSil
  3. Loreal Elseve Mask merak ediyorum.
    Alıp denemek gerek.
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Makyaj Kutum ; çook mersi canımcımm daha ıyılerı senın olsun (:

    Aslı A. Teşekkürler aslıcım :-* sevgıler

    Mühendıs hatun;Mikemmel güzel bence kremlere falan bin basar denemelisin tatlım. Teşekkürler opüyorum :-*

    betül;Çok mersi,Teşekkürler (:
    sevgiler

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁