23 Temmuz 2015 Perşembe

Çöpe Чollananlar -25 ஜ


Selam Tatlıştolar ;*
Farketmeden baya ürün biriktirmişim,güzel şeyler bitmiş mutluyum!
Hayde bakalım o zaman bu ay neleri bitirip çöpe atmışım. . .



{1} Isana Şampuan : Okuyan bilir,bir süredir saçlarıma uygun sampuan bulamıyorum :/ bunuda bloglardan gördüğüm üzere alıp denemek istedim,fakat buda ilk kullanımda değil ama sonralarda saç diplerimde kaşındırma ve soyulmaya sebebiyet verdi,o bakımdan benden eksi alan bir ürün oldu.

{2} 8x4 Deo+parfüm : Kokusu güzel ve hafif ,boğucu değil.Yasemin ve gül kokularını hafiften aldım.Deodorant parfüm bir ürün olduğu için belki parfüm olarak değil ama teri önlemesi herzaman ki gibi harikaydı! 

{3} Didermine Arındırıcı peeling : Normal yağlı cıltler için yazıyor olsa bile benim şuana kadar en beğendiğim en sık tanecikli ve cildimi peeling sonrası yumuşacık yapan en güzel peelingdi ! Ben tabi daha önce aldığım için şuan kabı değişmiş,fakat ürün aynı üründür sanıyorum ki .Kokusu parfümsü değil daha ziyade garip,kötüde değil bitkiselimsi gibi. Çok hassas değilse cildiniz bi kullanın diyorum.

{4} Neutrogena Ayak kremi : Böğürtlen kokulu bir ürün olan ve genelde bu markanın el ve ayak ürünlerini beğenirim fakat ne  yazık ki bu ayak kreminde başarılı olamamış:/ Normal kremlere göre daha cıvık daha kaygan emiciliği iyi değil. Yumuşatmasına yumuşatıyor ama yeterli performansı alamadım,kokusunuda çok beğenmedim. 

{5} Benri Aseton ! : Ojelerimi çıkarmada başarılı.Nemlendiricili etkisi olduğu içinmidir nedir artık tırnaklarımı kurutmuyor.Pamuğa boca ettiğim ama sonucunda beni uğraştırmadan ojemi çıkaran yegane dostumu severek alıyorum (: 



{6} Lancester spf-30 Güneş kremi : sonlarına doğru ben kullandım yüzde 90 nını abim kullandı, Yüze sürüldüğü zaman parlama olmaması,nemlendiriyor olması ama 30 faktör olduğundan ötürü az koruduğunu söylüyor.

{7} Kıehl's bb Krem : Bendeki rengi en açık olanıydı,genelde uymaz piyasadakiler ten rengimle ama bu piyasa malı olmadığından uydu herhal :p bayada uyum sağladı, yalnız mat bir ürün,yani yağ oranı yok gibi.Tamam yüzü pütür pütür yapmıyor fekat kurutuyor,alın çizgilerini belirginleştiriyor,o yüzden kötü görünmemesini istemiyorsanız altına nemlendiricinizi çok iyi uygulayın derim.Yağlı karma cilt tipindekiler sevecektir.Yapısı sıvı çok yoğun değil bildiğiniz akışkan, kokusu berbat ! İsot gibi sanki bi basketbolcunun Ter kokusu gibi bööğ :| sivilce yaptımı yapmadımı anlamadım ama minik minik oluyordu kullandığım süre içinde.

{8} Mıssha Love Secret El kremi : Kokusu muhteşemdi, jel kıvamında bir ürün.Ellerime verdiği kadifemsi yumuşaklığı çok sevdim.Her gece uyumadan önce sürüyordum,emilimi hızlı ve sabaha kadar o yumuşaklığını koruyor.Amma normalde kupkuruyan ellerime kalıcı bir çözüm olmadı. Tekrar başka çeşidini çantada taşımak için alabilirim minicik olmasına rağmen beni uzun süre idare etti.

{9} Rival de loop kapatıcı 01: Lorealın true match touchla başlayan likit kapatıcısından sonra en uygun fiyatlı , en muhteşem sevdiğim bir kapatıcıydı diyebilirim. Göz altına fazla uygulandığında çizgilere dolabılıyor ama kapatıcılıktada çok iyi,ayrıca kaş altını aydınlatmada olağanüstü ! Kokusu vanilya-kek krem şanti kokusu gibi,ucu fırçalı ,yapısı orta yoğunlukta .Elimde kapatıcılar diyarı var bitsinler gene buna dönebilirim.

{10} Skin79 Snail Jel : Mısshaya gittiğimde hediye olarak verilmişti, küçük olmasına rağmen uzun süre kullandım bereketli çıktı (: Yüzümde hafif gerginlik yapmakla birlikte yumuşattıda, krem olarak  bazende krem altına serum olarak kullandım.Aydınlık ve berrak bir görünüm verdiği gerçek,ama salyangoz özünün leke ve bazı izleri yok ettiği bilir, bunda öyle bir etkiye rastlamadım.

{11} Mıssha perfect cover Bb Krem : Daha öncede yazısını yazmıştım TIK ! Sevdiğim bir bb krem,örtücülüğü benim için yeterli. İster elle ister süngerle fırçayla her şekilde uygulaması güzeldi. Sonlarına doğru suyla karışık geldi yalnız, hani sarı falanda değil rengi resmen temiz bozulma kokma asla olmadı ama anlam veremedim .Sanırım uzun süre kullandığım için olabilir belliki miadı dolduğundan öyle oldu diye düşünmekteyim.Tekrar almayı düşünüyorum,hafif ve hızlı makyaj yapacağım zaman elimin altında bulunması gerekir.





{12} Colgate Trıble Actıon Diş macunu : Evde kendime alıp kullandığım bir diş macunu,ayrı düştük :) Annem anwayın bi diş macununu alıp duruyor ,ben onun bi etkisini göremeyip beğenmediğim için kendime bunu alıyorum. Ferahlatması beyazlamaya yardımcı olması yönünden seviyorum, diğer markalara nazaran colgate macunlar arasında sevdiğim diş ürünü arasında.Mini boy satılan bir diş macunu daha var oda colgate di sanırım, onu dahda çok beğeniyorum,hepsini denemek lazım bu macunların :D 

 {13} Perlodent ağız bakım suyu : buda listerinler gibi rossmanlarda satılan bir marka. Arada derede alıp severek kullanıyorum. Çok uzun süre idare etmediği için bir boy büyüğünü almayı düşünmekteyim artık.

{14} Dermalogıca spf 50 güneş kremi : Gayet güzeldi,sıvı yapıda,güzel nemlendiren cildimde hiçbir reaksiyon çıkarmadan kullanıp bitirdim.Markanın diğer G.kremini kullanmaktayım sanırım baya aramız iyi.Tavsiye ederim.

{15} Blefarit Tto : Eczaneden Kaş kirpik hijyeni için alıp kullanıp memnun kaldim. Özellikle göz kaşıntım olduğunda direk etkisini gösteriyor,içindeki çay yağı özünden dolayı gözlerim acayip rahatlıyor ve kaşıntı duruyor.Etkili bir ürün,geçenlerde yenisini aldım bile, kabı biraz değişmiş,başka çeşitleri Ml leride vardı ama ben yine bu markadan yana kullandım şansımı.

{16} Cecile parfüm : Kremsi,hafif ve hoş kokusuna kanarak ilk zamanlar o kadar çok severek kullandım ki anlatamam.Daha sonra birden bire kokudan tiksindim ve ara verdim.Dolaba çekmecelere oraya buraya sıktım.Geçenlerde aklıma geldi üzerime sıktım unutmuşum kokuyu ama yinede bir sempatim kalmamış.Ve sonuç olarak bitirdim tekrar tabikide asla almam!

{17} Neostrate pigment Control : Garip kokulu krem,portakalımsı kokuya sahip. Tek kullanımlık bende hafif yanma yaptı,nemlendirmesi güzeldi.

{18} Lıerac Çatlak kremi : Jel kıvamında , emilimi hızlı. Doğum sonrası çatlaklar için kullanılan bir ürün, bende bacak ve karın bölgeme kullandım,verdiği gerginlik hissi çok iyiydi. Geçenlerde hamile bir bayanla konuştum, oda bayağı etkili ve iyi geldiğini söyledi aklnızda olsun .:)

{19} Skın79 Bb krem : Süper uyum sağladı adı gibi çok güzeldi beğendim ! Verdiği görünüm, kalıcılığı müthiş .Galiba bütün mıssha ve skın79 serilerini hep güzel anıcam .Küçük ama yapısı yoğun olduğu için 2 kez kullandım.

{20} Lıerac Yüz Temizleyici : Aydınlatıcı kılinzır gibi birşeydi, tabi 2-3 kez kullandım ama aydınlattımı bilemem,amma güzel temizledi beeh gıcık gıcıkdak ! 

{21} Cyrne Peelıng : Lila kutudan yaptığım bir alışveriş sonrasında hediye edilen minik minik tanecikleri ve işleviyle çook hoşuma giden bir ölü deri soyucu oldu kendileri. Çok küçük olmasına rağmen yüzümde ne bir kızarıklık nede bir kaşıntı yaptı etkiside güzeldi.

{22} Oksijen Mask : Gerek varmı yoruma artık :D Seviyoyum bu köpük maskeleri, daha yarısını kullanmaya kıyamamışım,artık diğer bitenlere...



{23} Sweet Days ıslak Mendil : Arkadaşlarla yemeli içmeli gün gibi bir parti yapacakken tesadüfen dışarıdan aldığım bir mendil idi. Çok ıslak yapısından dolayı beğenmedim,ince değildi güzel siliyordu,tekrar mecbur kalınmadıkça alınmaz :)

{24} Lilibe Pamuklar : Bildiğiniz üzere alışverişlerimde hep alıyorum,uzun sürede yetiyor bana severek kullanıyorum.

{25} Pudra Süngeri : Göz altımı sabitlemek için watsonsdan almıştım.Mincik olduğundan ötürü pıt pıt uyguluyordum,sonra bir baktım çekmeceye,kullanmayı unutmuşum :| bayada kirlenmiş e atıyım bari hıjyenik olmaz diyerekten çöp ! Dipnot: Zaten göz altlarımı karıştırma fırçasıyla sabitliyorum,daha garanti oluyor.

{26} Snıf Zebra Desenli Mendil : Uzun zamandır snıflerde indirim olmuyor bende alamıyorum buda fii tarihinden kalan peçetelerdi kullandım bitirdim.İndirim olsada stoklasam diye bekliyorum şayet burnu yaz kış su gibi akan birine her daim lazım oluyor. 




Bugünlük yeter ,biraz uzuncana bir yazı oldu farkındayım,inş sıkılmadan okursunuz :) 
Öpüçükler :* 

ڪےevgilerimle





3 yorum:

  1. kiehls bb nin testerını denemiştim kokusu bana kötü gelmiyor kına kokuyor :-)

    YanıtlaSil
  2. ELİNE SAGLIK CANIM GELSİN YENİLER DİYELİM :) ISANA ÜRÜNLERİNİ SEVSEMDE ŞAMPUANI BENİM DE SAÇIMDA KURUMA VE KAŞINTI YAPMIŞTI :)

    YanıtlaSil
  3. Audrey: o Testerı bıde normalının kokusuna bak,gerçi çok hassas benım burnum, fekat kişiden daha duydum okudum bu koku muhabbettini yanlız değilim yani, :))

    Mona: Veladdalın amin inş diyelim (: Aynı saç derilerine sahibiz desene :-D hassasgiller :-p

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁