10 Haziran 2015 Çarşamba

Maybellıne Rocket Volume Maskara !




Selamlar; bugunde sevilen sayılan bir rimelden bahsedeceğim... 




Evvet, rimelimiz  budur !

Etine tombul plastik kılları olan bir fırça.

Kirpikleri tek tek ayırıp volum  verip uzatmayı yeğleyen yegane rimel diye bekliyor tabi herkes. Ama dediğim gibi herkesin istekleri bir rimelden beklediği şey farklıdır.Kimisi kısa kirpiklidir uzatasın ister, kimisinin cılızdır  örümcek ağı gibi dolgun dursun ister,kimininki karman çorbadır tek tek ayırsın ! E şıkkı, hepside olsun diyen topluluk daha fazla sanki :))

Ben tek tek ayırsın uzun olan kirpiklerimi çok uzatsın istemem,
sonra ay'takmamı kirpiklerin yok lensmi bilmemne sorularından gınağ geliyor !dolgun ve sık yani fazla durmasını bekliyorum genelde.

Neyse uzatmıyım ; Rimel güzel her maybellıne maskarasında olduğu gibi kötü denmez bu markanın rimellerine .Şayet fırçasının tombul büyük oluşu yüzünden göz pınarındaki kirpiklere erişimde zorlanıyorum. :| İnce uzun olsa idi sankim daha güzel olurmuş.

Siyahlık, kalıcılık, dökülme yapmaması, kirpikleri dökmemesi (ilk başlarda döktüğünü düşünsemde sonradan fikrim değişmiş olabilir kanımca ) benim için artı,ama yeterlimi Hayır .

Resimdede görüldüğü gibi uzatmış ama  cılız bırakmış,on kat sürmediğim halde cılız ve kalın kalın durmuş .Bide kirpikleri birbirine yapıştırması cabası ! Bazen yavaş ve özenli yaptığımda tek tek duruyor ama dolgunluk oranı istediğim gibi değil sanırım elimdeki rimelleri çöpledikten sonra,eski kullandığım maskaramı yeniden alocoğum .





 Ölü balık bakışlarım için üzgünüm :)) 


Şans verip vermemek yinede sizlere kalmış,
bir rossman indiriminde 11 tl gibi fiyata aldığımı hatırlıyorum.


 ڪےevgilerimle 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁