4 Mart 2014 Salı

DIADERMINE {Nemlendirici Temizleme Sütü }






Kuru ve hassas ciltler için olan bu sütü sevmemek mümkün değil ! 


Uzun zamandır yazmak istiyordum artık dibinde çok az kala ,
hadi dediyim yazayım artık şu güzelliğin yazısını (: 


Benim cildim karma ama hassas bir cilt , dokunsanız ağlar hemen kızarır.
Sırf kokusu için bunu seçtim karma olanıda vardı elbet,kutusunun rengi yeşil galiba karmasının yani.
böyle ürünlere karşı önyargılıydım,ne gerek varki temizleme jelı var suyu var falan diyordum ama bu cildime öyle güzel geldikiiiiii..
Peki Nasıl kullanıyorum ?

Özellikle çok yorgun işten yada herhangi biryerden gelince gözler düşük yüz aşırı yorgun oluyor ya hah işte ozaman deneyin bunu.Yüz göz ,boyun hertarafa yedirerek sürün ve bekletin .Yukarıda gözle görünür sonuçlar arasında rahatlatır diyorya sonuna kadar katılıyorum ! Öyle bir yorgunluğumu alıyor ki uyumuş uyanmış gibi.Bütün yorgunluk ve yüzüm gözümdeki ağırlık gidiyor.Sırf yüzümde makyaj yokken bile kullandığım zaman çok oluyor :) 

Yüzümde herhangi bir sivilce vs..oluşturmadı,zaten beklettikten sonra pamukla yada biodermayla tonikle siliyorum.Kokusu hoş.Makyajı temizlemesi ve cildi nemlendirmeside bir okadar güzel.Büyük bir rahatlıkla denemenizi tavsiye ederim.

Ürünü severek kullanıyorum ,ilk aldığım süttü kendileri,tekrar almam aklımda bebakın sütü vardı.Onuda acı badem olmasından dolayı aldım ,yüze ve cilde çok iyi geldiğini biliyorum çünkü A.b sütünün.


Ne çok yoğun ne sıvı bir yapısı var orta derece.




ڪےevgilerimle <''>




4 yorum:

  1. Diadermine ürününün temizleme jelini kullandım, kuru ciltler olanını aldığım için pek memnun kalamadım :/ Diğer ürünlerinede elim gitmedi açıkcası. Göz atsam iyi olacak

    YanıtlaSil
  2. Bende Temizleme jelini hiç denemedim,ama sütünü mutlaka denemelisin tatlım
    7-8 tl ye indirimlerden kaçırma.

    YanıtlaSil
  3. 2 kutu bitirdim,3yu kullanıyorum.Nemsiz,kuru cildime oldukça iyi gelen bir makyaj temizleme sütü..Vazgeçilmezlerim arasında :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel :)Bende çok seve seve kullanmıştım, ama jelını aldım denedım mesela cıldımde sıvılceler cıkarttı,galıba urunlerının hepsi iyi değil.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁