4 Eylül 2018 Salı

LENS OPTİK.COM.T R ALIŞVERİŞİM 👀



Здравствуйте!
Merhaba ! Bir lens alışverişime daha hoşgeldiniz😏 Bu kadar hızlı gelen bir lens şirketi daha var mıdır acaba, akşam söyledim ertesi gün henüz daha öğlen olmadan geldi.Kalite,fiyat,hız ve bonkörlük  olarak şuana kadar hiçbir sorun yaşamadığım firma.💙




1 çift renkli lens ve günlük kullanmak için 1 kutuda 3 çift bulunan şeffaf numaralı normal lenslerimi sipariş verdim.

Renkliden yana o tercih ettim bu defa çok ince çok rahat ve her lens gibi uzaktan çok doğal duran bir lens! Fotoğraflarını çekemedim bir türlü herkes de farklı duruyor çünkü,kısmet olursa paylaşmayı da düşünüyorum.2 adette hem desio için hemde şeffaf lensim için lens solüsyonum olmuş oldu. Desıonunki hedıyeydi. Boyut olarak kullanışlı buluyorum bu tarz solüsyonları. Fiyatı konusunda bir şey diyemeyeceğim benim aldığım ay hazirandı çünkü haliyle dolar bazlı düşünürseniz fiyatlarda bir artış olmuş olabilir. Ama zaman zaman sitede birçok lens de indirim oluyor.Takipte kalırsanız daha  yararlı olabilir.

Bu arada normalde Air optix kullanıcısıyken buna geçmiş bulunuyorum nedeni ise son zamanlarda sabah erkenden işe gittiğim için olsa gerek hemde kapalı alanda çalışıyor olduğum için olabilir gözlerimde yanma batma olayı fazlasıyla meydana gelmeye başladığı için artık daha ince bir lense geçme kararı almış bulundum.3 aydır kullanıyorum çok rahat gerçekten bu lens. İnce evet arada bulanıklık yapabiliyor ama gerçekten çok nadir. Bc Dia ölçüleride çok önemli lens kullanırken ne gözünüze küçük gelmeli nede büyük olmalı. Bu değerlerinizi her zaman dikkate alın lens markası seçimi yaparken.



ڪےevgilerimle


6 yorum:

  1. hiç lens kullanmadım şimdiye kadar :)

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanmasam keşke kuzum ama mecburiyetten kullanıyorum,:'( renklıyıde değişiklik olsun hemde dönüşümlü olsun diye alıyorum genelde.

    YanıtlaSil
  3. Sıklıkla alışveriş yaptığım sitelerdendir.

    YanıtlaSil
  4. Hepımızdekı aynı sorun varken vazgeçilmez. Benımde en guvenerek alışveriş yaptığım site.

    YanıtlaSil
  5. renklinin rengini ve performansını merak ettim kuzum :)

    YanıtlaSil
  6. Yayınlıcam kuzum aklımda kaç zamandır bır ara paylaştım ıntagramdanda bak bana arada takıp gosterıyorum. :*

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁