6 Ekim 2017 Cuma

ETKİNLİK SPONSORLARIMIZ #Madameilebusranınbloggeretkinliği


Selamlar ! Bu yazımda da bir öncekinin devamı olaraktan 
birbirinden değerli markaların etkinlik hediyeleri bulunuyor...


Dr.Otker - Herzamanki gibi yıne harika işler çıkarmış ve lezzetli tatlarını bizlerle paylaşmış.İçlerinden köstebek cupcake yaptım ve tabikide bayıldım ! Görünüm olarak nasıl  güzel olduğuna ınstagramımdan bakabılırsınız.


Yayla Bakliyat ; ınstagramda hıkayelerımde bır tanesını yapmıştım 
ızledıysenız görmussunuzdur, tadı efsaneydi ! kesınlıkle tatmanızı isterim.


Otacı Şampuan - Şampuanlarını bakım ürünlerini sevdiğim bir marka, bence işini iyi biliyor. Tüketicinin ihtiyacına göre detay detay özellikteki şampuan ve bakım çeşitlerine bakılması lazım. Saç dökülmeniz varsa hatta iyi gelebilir ısırganlısını tavsiye ederin.


Doğadan - Yeşil çaylarımda vazgeçemediğim markadır kendileri herzaman söylerim ! Kesinlikle yapay bir tat almadığım organik sanki ben toplamışım gibi bir çay içmek isterseniz tercihiniz doğadan olmalı! 


Ahmad Tea - Çokca bahsedilen meşhur çayını içtiğim için mutluyum 💓 en çokta bergamot aromalısını sevdim ! 


Farmasi - Kozmetiğinde ten ürünlerini denemişliğim vardı ama cilt makyaj denememiştim, denedikçe sizlerlede paylaşacağım.




Düş Organizasyon Parti Evi - Bizlere hazırlamış olduğu cupcake ve melek detaylı aynası ! Şahane olmamışmı ama emeklerine sağlık 👄



LR Health & Beauty - İlk defa deniyorum bu yarı organik aloveralı ürünlerini.Göz kalemini kullandım aslında ama benim hassas ve sulu olan gözlerimde çokta kaldığı söylenemez.Yinede zararı az olan içeriği yönünden kullanma sebebim olacak.


Splat - İşte benim dişlerimde guvenerek kullandığım marka olan splat ! Mınnak gonderdıklerı dış macunuda tabıkı işime cok yaradı.Seyahetlerde yanımdan ayırmayacağım gibi bir gerçek var.


CapiCade Shampoo - Henüz deneme fırsatım olmadı ama denedikçe bitenlerimde veya ürün yorumlarında kendilerinı goreceksınız.


Revox Şampuan - Bu yenı cıkan serısını cook merak ettım cunku saçlarım bakır rengınde ve sık sık bakıma ıhtıyaç duyulan bir saç ! Şuan kullanıyorum aramız baya iyi renk havluya gerçektende cok akmıyor.



Bioz Sarımsaklı Şampuan - İlk görduğumde çok şaşırmıştım , hemen markette kokusuna falan baktım ve tabıkıde sarımsak kokmuyordu.Denemek için sabırsızlanıyorum.



Bıoblas Şampuan - Bıoblas oncedende kullandıgım bır marka. Özellıkle abım ıcın falanda almıştım yogun saç dökülme problemı oldugu zamanlarda.Bir ara ben stresten dokmeye başladım ıyı geldı aslında kötü işe yaramaz bir marka asla değil deneyebilirsiniz.Yıllardan beridir dökülmelere karşı seriler yenı yenı ıcerıkler cıkartıyor şans verebılırsınız.


Stil Boya - Evden eksik olmadığı gibi birde bır koli dolusu güzelliklerde geldi bizlere. En memnun kaldıklarımız şüphesiz boyaları ! Ayakkabı genişleticiside cabası tabiki . Birde Beyaz ayakkabıları beyazlatan sungerı var 👍 On numara 5 yıldız cidden ayrı ayrı güzel hepsi ömürlük resmen.


Vipleksi Home - Fırçalıklarıyla meşhur organızerlerıyle ünlü ve harıka işler cıkartıyor cidden alkışlanası. Sitelerine bir bakmanızı isterim. Bende böyle fırçalarımı koydum,üzerimden buyuk yuk kalktı resmen.

Mediwell - el ayak urunlerı olsun dudak urunlerı olsun çeşitli urunlerıyle bızı bızden alan marka ! Hepsi çok mınnak hepsı cok tatlış.Kullanmaya başladım bile 💜☺





Sponsor firmalarımıza özenle hazırladıkları hediyeleri için çok çok  teşekkür ediyoruz .
💖

丂 e v g i l e r


3 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Very nice blog.
    I following you now, follow me back please.
    Have a nice day. :-)
    SimonetaBlog

    YanıtlaSil
  3. ümrancım cok teşekkurler :*

    Simoneta ; Thank you very much :* Ok ı'm comıng ;)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁