29 Ağustos 2017 Salı

Çöpe Чollananlar -42 ஜ


Selamlar ! Yeni bir bitenleri sizler için yazıyorum . Bu aylarda baya birikti ve çokluğundan dolayı yazamamıştım şimdi abanıyorum ve sizlerleyim.💜


1-Maybellıne Black Drama Maskara ; Çabukta kurusa yanı en fazla 2-3 ayda kuruyor bıtıyor ama ben çok sevıyorum vazgeçemediğim maskaram diyebilirim. Yıne almak ıstemıyorum başka maskaralar denemek istiyorum ama söz de veremiyorum. İçerisinde ek kirpikler var ve bu kırpıklerınızı daha yoğun ve uzun gösteriyor bilenler bilir sevenleride çok. 

2-Pretty Perfect Facıal Roll-On ; Gratislerde hala var mı bılmıyorum ben oradan almıştım. Bolgesel kullanabılıyorsunuz, yüz bölgesinde her alanda kullanın boyun alın yanak vs.. bende öyle yaptım. Memnunda kaldım aslında helede yüz yogası yapanlarınız varsa süper olur. Gerginleştiriyor o bölgeyi çünkü. Sarkmalarda etkili olabilir benim gıdı bölgem daha bir toplarlandı sanki.

3-Loreal Lumı Magique Kapatıcı : Ah ah en sevdiğim kapatıcım artık piyasada satılmıyor :( Nede severek kullanmıştım bunun yazısını yazıcam sizler için belki biryerlerden alırsınız bulursanız. Ama gerçekten çok sevdim, o hafif kapatıcılığı ve göz altlarımı yorgun göstermiyor oluşu yönünden sevmiştim.

4-Nıvea Nude Lipstıck : Nefret ettim valla hiç sevmedim, nude diye aldım ama ne bir renk veriyor nede birşey almayın saçma bir üründü.Yazında eridide eridi sıcaklarda kullanılmaz hale geldi iyice.

5-Watsons Magıc Lip Balm : En sevdiklerimden! Yenıden alıcam dedim ama elimdekiler bitmedi tükenmek bilmedi,harika bir ürün hem spf si var hem hafif renk veriyor hemde dudakları nemli tutuyor daha ne olsun. 


6-Palmolive Duş Jeli : Yine devasa ürünü severek bitirmiş bulunmaktayım . Kokusu temizlemesi herzaman ki gibi güzeldi,tavsiye ederim.

7-8X4 Deodorant : Erkek kokusu bu sefer ki farkındayım ama, değişiklik olsun dedim ve normalde her çeşidi denediğim için bunlara dadanım dedim :D Sevdimde güzeldi, erkek  bayan mı olurmuş kokuda amann 😁

8-Yves Rocher Şhampoo : Sanıyorum kepeklenmelere karşı olan bir şampuandı. Doğum gunu kampanyamdan almıştım daha doğrusu hediye verilmişti. Çok çok sevmedim ne yazık ki saç diplerim kuru olduğu için pek yaramadı sanıyorum bana.Kokusu bıtkısel fena değildi,kopurmesıde guzeldi.

9-Prozınc Quınoa Mask : Saçlarımı cok güzel yumuşatan bir maskeydı, bana etkınlıkten hedıye oldugu ıcın nerede satılıyor bır fıkrım yok ama ınternet sıtelerı olabılır. Gerçekten saç uçlarımı doldurduğuna ınandıgım bır maske oldu.

10-Yves Rocher Göz M.Temizleyici : Çift fazlı guzel bır temızleyıcı, biraz fazla yağ kalıntısı bıraksada yınede sevmiştim. Tekrar alırmıyım bılemıyorum durumlara bakıcaz. Ama butun göz makyajını guzelce çıkartıyor.



11- Splat Sensitive Diş Macunu: Severekten kullandığım bır macun oldu çeşitleri denemeye devam.

12-Isana Misket Lımon Duş Jeli : Normalde rossmannkılerı sevmıyorum ama bunu sevdım.Kokusu güzel bu sefer temizlemesinide beğendim çünkü kreme yazmıyor ondan :)) Buna dıkkat edersenız sizde memnun kalırsınız.

13-Hask Saç Yağı : Hındıstan cevızının o eşsiz kokusunun buluştugu bır yağ duşünün. Ki benım 2.3 alışım falan artık cok sevıyorum bu yağları ama malesef arz talep ılıskısınden ötürü artık artmış durumda fıyatı. Eskıden 2 tl , 3tl olan bu mınnak yağ şimdilerde 6 tl :/
Bukadar acımasız bızım uretıcımız...Buyuk boyu cıktımı bılmıyorum ama bır deneyın farkı hissedeceksınız.

14-Golden Rose Concealer : 2. Sevip memnun kaldığım kapatıcılardandır kendisi. numarası ya 4 du ya 5 . olmasına ragmen pembe alt tonundan ötürü göz altlarımdakı hafıf morluğu cok güzel notr ledi. Denk gelırsem ındırıme falan alacoğum tekrar.

15-Essence Güçlendirici : Yazısını geçenlerde yazdım bulup okuyabılırsınız merak edıyorsanız. Tırnak kurtarıcı bır urun buda sevdıklerım arasında. 

16-Rımmel London Kaş Maskarası : Ilk başlarda aramız ıyıydı fakat sonradan daha 10 kez bıle kullanmadan kendınce ıcınde jolemsı bır kıvam alıp kurumuş manyak bır hal almış.Çok kırzdırdı benı, tabıkı tekrar alınmayacak yoksa sevmıştım ben bu yarı ahhh!! 

17: Cecıle Uzun Sure Dayanıklı Sıyah Göz Kalemı ve Flormar : Cecilede güzel bak akmaz dedikleri zaman almıştım ama beğenmedim akıyor üzgünüm...Flormarın bu nefti yeşil simli göz kalemini çok beğenmeme rağmen son zamanlarda ucunun daha doğrusu ıcının sertleşmesinden oturu hıcbır sekılde kullanamadım.

18-Benrı Gözluk Temızleyıcı Mendıller : Gerek güneş gozlugu gerek normal numaraları gozluklerde gereken temızlıgı sağladıkları ıcın pratık oluyorlar.


Sormak istediklerınız varsa beklıyorum , bazılarını yazmadım artık bıldıgınız şeyler dıye ama sorabılırsınız yıne açıklayarak yazarım.Hepinizi öpüyorum mutlu kaLın !! 


ڪےevgilerimle


5 yorum:

  1. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil
  2. Loreal kapatıcıyı en azından deneyebilmişsin. Benimde aklımdaydı ama elimdekilerin bitmesini beklemiştim. Onlar bitmeden ürün kalktı piyasadan. Şaka gibi :(

    YanıtlaSil
  3. Hokıs: Thank you so much !

    Lıbra: ya ya bende oyle dusundum bılıyormusun :)) Pıyasayı hıc anlayamadım ben zaten hiççç...:''/

    YanıtlaSil
  4. Bu aylarda ben de bititrme konusunda coştum...

    YanıtlaSil
  5. yazın gelmsıyle ıcımız dışımız acıldı sanırım herşeyı guzel hızlı kullanıyoruz süpper :D

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁