7 Kasım 2015 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -28 ஜ






1-Organıx brezılıan keratın Şhampoo; Saçlarda düzlük vaad eden keratin özüyle saç tellerine daha iyi bir bakım yapmayı sağlamak üzere gelişirilmiş bir şampuuydu kendileri.Tabiki ben düzlüğü için falan almadım inandırıcıda gelmedi zaten.İçeriğinin doğal oluşu sebebiyle saldırdım :) hındıstan cvızı yağı kakao yağı içeriği almam için yetti de arttı bıle. Ml olarak tatmın ediciydi , normal bir şampuanı nekadar zamanda bitirdiysem bunuda okadar süre içinde bitirdim.Temizlemesi güzel , saçlarımdaki herhangi günlük dökülme oranında azalma yada arttırmaya katkısı olmadı. En önemlisi saç derimi kaşındırmadı ,çünkü diğer şampuanlar saçlarımda kaşındırmaya yol açıyor.. En en bayıldığım nokta ise kokusu :) O kadar tatlı bir coconat kokusu varki kuruttuktan sonra ertesi gün bile olsa o kokuyu alıyorum diyebilirim,şampuanlarda ender rastladığım şeylerden biridir buda.Tekrar alırmıyım sanmıyorum,fiyat olarak da pahalı bir grup çünkü fakat diğer çeşitlerini denerim derseniz tavsiyemdir.

2-Isana  kuru şampuan;Yazısını detaylıca yazmıştım bir alt posttaki yazımda okuyabilirsiniz.Bitti çöpe attım ve Batıst markasınınkini aldım en son alışverişimde,bakalım yola onla devam edicem gibi gözüküyor.

3-Otacı Gül suyu;%100 saf gül suyu olduğunu söylüyor. Sanırım doğru çünkü en beğendiğim gül sularından birtanesi oldu . Aklıma geldikçe yüzüme fıs fıs sıkıyorum çokta yararını görüyorum cildim daha yumuşak ve daha sağlıklı görünüyor.Çeşitli satış noktalarında fiyatı 15 tL arasında gidip geliyor.

4-Antı acne losyonu;Lıla kutumdan çıkan saçma sapan bir üründü, neredeyse hiç kullanmak istemediğim bir ürün hemde. Sankim doktor gibi bunu kutuya koymaları kadar saçma birşey yok bence.Baya kokusu yapısı değişti bende atıverdim.:/

5-Avon fıre me up parfüme;.Kokusu bana çilek kokusu gibi çeşitli tropık meyveleri anımsatıyor. Arkadaşım kullanırken onda çok beğenip bir süre sonrada ben almıştım bayadır kullanıyorum ara ara sıkıyordum şekerli tatlı bir kokusu var yanı daımı olarak kullanabileceğim bir tarzda değil (: Tekrar alırmıyım sanmıyorum amma velakın başka tatlış kokularını denerim .Unutmadan kalıcı bır koku olduğunuda ekliyeyim.



6-Bioderma sensıbıo;.Bu 2.şişem ,ıkılı bır halde cok uyguna almıştım . Severek kullandığım bir ürün ıkıncıyı kullanınca anladım ki yerıne hiçbirşey koyulamaz. Lorealde ,garnıerın suları olsun benzemiyor bile buna . Bıodermanın yapısı daha yumuşak his bırakıyor ve daha güzel bir temizlik sağlıyor.Göz makyajında iyi değil ama göz çevresindede en ufak bir hassasiyet oluşturmadan temizliyor,hafif yapılan göz makyajını çıkarıyor tabiki.Tekrar alıcak olsam belki yeşil olanını alıp bi onuda deneyip değerlendiririm.

7-Nuxe spf 30 nemlendirici;Netten eczane alışverişim sırasında hediye gelen ürün olmuştu kendileri. Verdiği aydınlık görünüm ve nemlendirmesi çok çok iyiydi.Beyaz bir rengi olduğu halde bile hiç rahatsız etmedi beni cilt tonumda açık olduğu için eşitledi.Eksi yönüne gelecek olursam ki bayadır kullanıyorum emin olarak söylemeliyimki ne ara kullansam minik minicik sivilce çıkartı:( 
Tek eksisi buydu eğer çıkartmamış olsaydı hayatımın nemlendiricisi olabilirdi kokusuda nefisdi çünkü...

8-Facelle ıntım jel;Sözde ıntım ama bu hassas olam bölgemi iyi temizlememekle kalmadı aniden kaşındırmaya yol açtı,mendıllerınden memnun kalıyorum hadı bıde jelını alayım daha hıjyenık olur sonuçta suyla yıkamak gibisi yok,ama maseleff yanıldım sonuç hüsran. Tekrar asla almayı düşünmüyorum, yol açtığı sorun ara ara hala kendını hatırlatıyor berbat bir durum .:/ 

9-Isana Saç maskesi;Bir ara acil ıhtıyacım varken Saç kremi yerıne yalnışlıkla durulanmayan maske almıştım :) nadir yaptığım hatalardandır ,kesın yanımda birisi vardır. Kokusu çok organık üzüm çekirdeği gibi kokuyor, inanın ama ıcerıgınde ne olduğu şuan da aklımda değil ürünün turkçe açıklama kısmıda yırtıldığı için yorumsuzum.Krem olarak ıyrençç di haliyle :p maske olarakta orta derece diyebilirim, saçları açmada başarılı değil yumuşatıyordu ama bunun yanında ağırlık + yapış yapışlık bir his bırakıp gidiyordu.Tekrar almayı düşünmüyorum ama markanın diğer yağları vs.. deneyebiliirm.İsana markasına rossmanlardan ulaşabilirsiniz..




10-Lux pamuk&Lılıbe maxı ;İkiside sevdiğim markalar diyemeyeceğim lılıbeyı cok severek tüketiyorum fakat lux' nkini zor zamanlarda alıp kullanıyorum. Çünkü kullanırken ortadan ayrılıp pamuk pampuk oluveriyor.Elımle hızlıca alırken bir altındakinden bir parça falan geliyor 3 kat yüzümü silmek zorunda kalıyorum .O yüzden lilibeyle yola devam, bu arada Lilibe pamuklar adını değiştirdi yerini İsana markası aldı . İçerik görünüm aynı sadece isim farklı haberınız olsun.

11-Benri gözluk sılme bezi;Bir kutu almıştım daha bitmedi ,kısa ve öz normal numaraları gözlük camımı iyi temizlemiyor bence izler kalıyor üzerinde tekrar almam ama güneş gözlüklerimde daha başarılı diyebilirim.

12-Eklips fondöten süngeri;Yine bir eklips daha çöpe gidiyor. 2.yada 3. kez kullanıp tüketişim. Sanırım bundan sonra bunuda almam çünkü hem yumuşak hemde bir iki ayda yırtılıveriyor.Onun dışında temizlenmesi falan çok pratik,yüzde duruşu ürünleri uygulamadan sonraki görüntüsü zaten tartışılmaz. Fırçalardan çok süngerlerle aram daha iyi bu aralar.




13-Sephora nemlendirici testerı;.Sephora alışverişlerimden birinde vermişlerdi, 2 adet vardı ikisinide kullandım.Çok güzel bir nemlendirmesi vardı aynı zamanda makyaj altı bazı olarak geçiyor galiba emin değilim. Sadece nemlendirmesini beğendim ama okadar,bu süre içinde cildimde en ufak bir sorunda çıkartmadı.

14-Pure natural ıslak mendilİ;.Diğer ıslak mendıllere göre biraz daha ince ve ıslak onun haricinde temizlemesi vs güzel..

15-Elseve saç bakım yağı;.Saç bakım yağım bitince benım en büyük kurtarıcım oldu,zatin normal boyunuda kullanıp beğenmiştim.Sanki böyle küçük boyları daha bir güzel daha bir etkili oluyor nedersiniz* :-)

16-Otacı saç bakım keratini;Koku ve yumuşatma etkisini sevdim,merak uyandıran bir ürün oldu bende, tam boyunu halen görmedim ama deneyebilirim eğer fiyatıda uygun gelirse.

17-Diadermıne lift göz kremi;.İlk başlarda severek kullandım belki ilk 1 ay , ama sonraları yapısı jel kıvamında olduğu için kuru göz altlarıma hiç yeterlı gelmediğini hissettim.Ve bir daha su bazlı jel kıvamlı göz kremı almayacağım.Göz kremi tavsiyeleriniz varsa açığım bu aralar bir arayış içindeyimde :| 

18-Avon ıncandencesse parfüm;.Çantada işte taşımak için fıs fıs sıkmak için almıştım 30 ml lık urunu bir ay olmadan bitirdim :D Benım tenımde bi 2 saat kalıcılığı vardı, tabıkı çıceksi koktugu ıcınde çabuk sıkıldım.Yeni çeşitleri gelmiş birtane daha almak istiyorum bakalım hangisi olucak.

19-Şelale sungerli aseton;.yorgun zamanlarımda hayat kurtaran en pratık asetonlardan en hızlı ve güzel çıkarıcılarımdan birtanesi. Uzuun uzun zaman gidiyor olmasıda ayrıca güzel, zamanla içindeki süngeri parçalanıyor parçalandığı zamanda böyle çöpü boyluyor.S

20-Ysl forever nemlendirici;Sephoradan almıştım yine,mını boy bir tester ürün, o kadar zengın bir kokusu varki anlatamam,sürdükten sonra ilk defa bir nemlendiricide kendimi bu kadar iyi ve hoş hissettim,öyle mucıze gibi iyi hissettiren bir kokusu var gıdıp kesınlıkle denemelısınız yada deneyip tam boyunu kullananlar varsa zaten ne demek istediğimi anlayacaktır.Nemlendirmesi tam ayarında,gün boyunca yağlanma yapmadı ve cildimin neme doyduğunu hissettim.Yoğun bir krem cıvık değil,ben bu tarz kıvamlı kremleri daha çok seviyorum,emilimide gayet hızlıydı.Tam boyu ne kadar bir fıkrım yok henüz ama belki bir ara alabilirim, çünkü şu ara piyasa ürünlerini bıraktım kendimi dermokozmetiğe adıyorum yavaştan güneş ürünleri kullanmaya başladım bile.

21-Rival de loop allık & aydnlatıcı;Gördüğünüz üzere aydınlatıcı kısmını tamamen sömürmüş bulunmaktayım ,çok beğenerek severek kullanıp dibine kadar kazıdım bitirdim.Abatmıyorum ha tırnağımla aldım kenarlarında kalan kısımlarını :))) Sim sim durmayan gayet sağlıklı ışıldayan görünümünden dolayı tam not aldı benden,Fakat keşke rossman bu aydınlatıcı tek çıkarsa :/ Gerçi şuan bu ürünü tamamen hiçbiryerde göremiyorum.!! Likit aydınlatıcı arayışlarımda sürmekte ha aldım ha alıcam eli kulağında.

22-Lesoleil şampuan;1 kez kullandım daha, diğerleride duruyorsa birkaç daha kullanıp kulandığımdan birşey anlarsam yazarım :D Bitki bitki bir şampuan ama cesaret edip tam boyunu almam ki hemi, saç tipim normal ayrıca yağlı deeel :!

23*24-Otacı argan saç bakım yağı,maskesi;:El kremı şampuanıydı derken otacı kendını baya geliştirdi, maskesiydı saç kremiydi yağıydı baya aştı kendini.Sevdiğim bir markadır otacı,seviyorum özellikle şampuanını kullandığım sıralarda saçları bayabı dolgunlaştrdiğinı hatırlıyorum.Maske ve kreminide beğendim maskesi bir tık daha yoğun ve etkili oldu benım ıcın.

25-w5 brıllen ;.Almanyadan gelen  gözlük temizleme mendıli. Fakat kuru gıbıydı sanırım yoldan etkılendi yada urun hatalıydı,biraz ıslatıp gözlük camlarımı temizledim fena değildi . Tabı ulkemızde boyle bır marka bulamıyacagınız için yorum yok :}





ڪےevgilerimle !

6 yorum:

  1. 1 numaradaki ürün, brezilya fönü yaptıranlar için, işlem olmayan saçta sonuç alamazsın canım.
    Intım jeller çok zararlı tatlım kullanma,mantar olursun.
    Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  2. Hadıya bılmıyordum ,öylesıne almıştım zaten bişi ummadımdıı. yaa :/ bende intimsel bişiler alıyım dıyordum yenıden, sağol vlla dadlum almam bıdahada.Gelsinn tabee (: :-*

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel biten bir sürü ürün görmek :) Gelsin yeniler :))

    YanıtlaSil
  4. hıhı dımı canıms,ıcıme sınerek alışveriş yapıyorum artık depolama devrını bıtırdım :D

    YanıtlaSil
  5. Ohh yarasın valla, bir sürü ürün bitimişsin ne güzel. Bioderma'yı bende günün birinde alıp kullanmayı düşünüyorum ancak nedense sıra bu ürüne gelince bir cimrilik kaplıyor beni:D Gözü kararttığım bir gün alacağım yani, yoksa aklım kalacak:)

    YanıtlaSil
  6. Ehihih oyle oduu azcuk tatlımm . :,P ama Ml olarak fazla bence oyle vıcdanını rahatlatıp al gıtsın :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁