17 Ekim 2015 Cumartesi

SCHWARZKOPF GOT2b Keratin İçerikli | Düz Saçlar |



Selamlar
4 gün dümdüz saçlar he heytt ! e amblem öyle yahu :-D  Göriciizz dedik çıktık yola .. 


Yahu hadi düz saçlar falan fistan tamamda 4 Gün ibaresini niye koyarsın ki :S saçmalık üzerine saçmalık olmuş. Bırak dört günü gün içinde bile zor dayanıyor bunun düzlük dediği olay. Üstüne birde saçlarımı yapıştırıp maskeleyip yağladığım güzelim saçlarımı anında sertleştiriyor.:| Ah ne umutlarla almıştım seni diyesim var ürünün kafasına kafasına çatpçattmfk vurasım var :) az buz fiyatı yok yani bir türlü indirime girmeyen ve normal fiyatıyla aldığım şahsiyettir kendileri.18tl :/ yazık beeeh.. Tek sevdiğim özelliği saçlarımı düzleştirdikten sonra sıktığımda ıslak ıslak jöleli gibi bir görünüm vermesi . Birde doğal dalgalı saçlarıma uyguladığım zaman seviyorum elektiriklenmeyi önlüyor ve sabitleştiriyor olan dalgamıda. Onun dışında kokusu normal saç spreyi kokusu ilgi çekici bir kokusu saça hoş koku veren bir içerik yapar insan yahu yohh ama yohh marka var ad var reklam var o kadar o biçim yani başka cacığı yok ! Neyse yeaa sinirlerimi alt üst etti gene bir ürün daha,kullanıyorum aklıma geldikçe böyle böyle bitircem inşallah heba etmek istemiyorum.Hayır arkadaşım saçlarım kapkalın telli kıvır kıvır olsa tamam dicem haklısın düzleştiremiyorsun sende haklısın bea dicem de öyle bir olanda yok bildiğin ince orta telli hafif dalgalı bir saç yapım var . Banyo suyu bile düzleştiriyor bazen sen neden düz yapamadın Haa! :)) Tamam ya poffss. Nekadar büyüttüysem ürünü  gözümde alırken ya işte sonradan büyle oluyor. Sevenleride vardır elbet bişi diyemem güzelce kullansınlar sonuçta saç yapısından tutunda kullanılan düzleştiricinin ısısına kadar etkilidir bu düzleştirici durumsalı.Benden  bugünlükte bu kadar, önerirmiyim muamma onun yerine gidin Babylıss düzleştiricilerinden birini alın paşa paşa kullanın şahsen ben öyle yaptım bayağıda mutluyuz.


ڪےevgilerimle 
!


2 yorum:

  1. iyi ki yazdın canım, tam alıp denemeye niyetlenmişştim, bende de var bir ürün tüm bloggerların öve öve anlattığı , hiç bir etkisini görmedim, şu tembellikten kurtulursam yazacağım

    YanıtlaSil
  2. İyi barıkı cebıne kaldı paran :) hadıya hangısıymış o merak ettım azcık kopya ver :D evet belgn ablaya sen yoksun bayadır blogun error verdı bır ara anamadım ne oldugunu.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁