8 Eylül 2015 Salı

The Balm { Schwing Eyeliner }




Selam ! The balm ürünlerinin güzelliğinden bahsetmeye gerek yok ne kadar memnuniyet oranlarının yüksek olduklarını biliyoruz.
 ^^Black Liquid Eyelıner ^^ 
başka renkleri varmıydı dikkat etmedim ama bendeki siyah olanı.








♡ İncecik bir ucu var,fırçası semsert , keçeli bi uca benzesede,yumuşacık hafif sert silikon bir fırça! 

♡ Mat bir siyah, sürdükten sonra o ıslak görünümü gidiyor direk matlaşıyor.

♡ Kalıcılığı çok iyi, very good !!

♡ Akma, kokma, bulaşma yapmıyor anında olduğu yere yapışıyor.(ama bu olay sadece kış ayı için geçerliydi,yaz ayında silinmeler bulaşmalar çok yaşadım ne yazık ki ):

♡ Önce başka bir fırçayla eyelnerı normal sürüp en sonuna geldiğinizde incecik ve kolayca kuyruk çekmek için üretilmiş.Yalnızca bir hata yaptığınızda ürün parmakla zaten çıkmıyor ama m.temizleyicinizle çıkartabiliyorsunuz,genelde kulak çubuğuyla düzeltiyorum lakin kolay olmuyor o siyahlığı göz çevreme kapaklarıma yayılıyor.Eğer güzel bir far uygulaması yaptıysam,silecem düzeltecem diye uygulamanın bütün o renk cümbüşünün içine ediyorum :D Yani silerken eziyet, kirpik diplerindede kalabiliyor güzel ve nazikçe temizleme gerektiriyor tamamen çıkarırkende. 


Bitince tekrar alırmıyım inanın bir fikrim yok,aslında alix avieninkinde gözüm var bütün eyelıner stoklarım tükenince hayırlısı be gülüm(:.Sizin tavsiye edeceğiniz başka güzellikler var ise yorumlarınızda bekliyorum.



sєνɢɨℓєʀɨʍℓє



3 yorum:

  1. Bir ara bende kafayı takmıştım alsam mı almam mı diye. İyiki de almamışım. Belli ki benim gibi sakar biri için pek uygun değil :) blogunu bayılarak okuyorum banada beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Benim en sevdiğim eyeliner ve başka rengi yok tek renk bu.

    YanıtlaSil
  3. Pelin:haha yok yea nıye oyle dıyorsun bence dene süreklı evdeyken yaparsın emınım ki , canım benımm cok sevındım tesekkürler gelıyorum hemen sevgıler :-*

    Sena:Diğerlerı arasında benımde en sevdıgım ama yaz aylarında bulaşıp çıkmasaydı iyiydi hemde kurudur göz çevrem ona rağmen :/

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁