23 Kasım 2013 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -8- ஜ





Kasım ayında neler neler bitmiş hadi bakalım ;) 




1-Loreal 3 etkili cilt düzgünleştirici Temizleme jeli 
Kurutma yapmadan güzelce temizledi,ama gıcır gıcır bir temizlik hissi vermediği için tekrar almıyacağım.Düzgünleştirici derken neyi kastetmiş hiç anlamadım ama cildime artı bir etkisi olması.Sadece orta derecede temizledi sabah akşam kullandım okadar.

2-Colgate optik beyaz diş macunu   
Ağızda bıraktığı his temizleme hissi güzel,ama beyazlatma yönünde hiçbir artısı yok !Normalde diş macununu çabuk bitiren birisi değilim çok bereketsizdi nasıl bitti anlamadım.

3-NYC turbo coat
Ya artık dayanamadım ben buna iyice uhulaştı kötüleşti tam bitiremeden atmak zorunda kaldım,oje çözücüye bile gelemedi kendisi bir daha asla almam ! detaylı yazısını yazmıştım tıktıkkk....

4-Flormar supershıne bordo 
Bende bordo kırmızı beyaz siyah ojelerin sıkça bittiğini görebilirsiniz,çünkü sıkça kullandığım hele hele ne sürsem diye düşündüğüm anlarda kurtarıcı renklerim oluyorlar.

5-Evokativ  Saç wax 
Saç jeli gibi birşey aslında vax dedim ama sarı renkte saçların elektriklenmesini önemlemek için çok güzel kokan bir üründü,ve saçlarımın şeklini 2 boyun boyunca bozulmadan koruyordu.

6-Hops gözlük temizleme mendilleri 
Nadirde olsa tv izlerken vs..gözlük kullanıyorum gözlük camlarımda sıkça kirleniyor,bunun için bu mendiller çok işime yaradı diyebilirim.1,5 tl gibi bir fiyata aldım aynı zamanda güneş gözlüğümün,aynamın telefonum camlarınıda temizlemede kullandım :)) 

 7-Sebamed Şampuan 
Kepeğe karşı çok güzel bir şampuan olduğunu söyledi abim,bunu kendisi kullandı ,yağlı bir saç derisi oldğundan çok güzel temizlediğini beğendiğini ama dökülmeyi engellemediğini söyledi. 

8-Watsons ağız çalkalama suyu 
2 bitirişim,çok memnunum baya yanıyor ağzımın içi,diş etlerimi çok ferahlatıyor,tadı diğerine göre daha güzel tekrar alırmıyım alırım çünkü büyük boylarından almayı düşünmem,hem daha hesaplı daha az yer kaplıyor.

9-Dove Deodorant
Mini minnacık bir boyunu 2 tl ye falan aldım watsons teyzeden :) Nasıl bittiki bu hiç anlamadım,güzel temiz kokuyor ama tekrar almam,çabucak bitti üzüldüm 5 fıs sıktım ya sıkmadım.

10-Avon parfüm :) 
Avon parfüm dedim çünkü adı okunmuyor,bilen varsa yazsın :) Çukulata gibi kokan bu güzel parfümü bitirdim ama sıkıldım herzaman ki gibi,çok hoştu kataloglarda göremiyorum artık ,sanırım yok yada dikkatli bakmadım.

11-Rossman 2li havlu peçete 
Birisini bitirdim bile :) Bu çiçek desenli  olanlardan bitirdim,2 tl ye göre gayet kaliteliler
yazmak istedim çünkü odamda çok işime yarıyor,sürekli kullanıyorum 1 ayda bitirdim galiba.ellerim bb kremden batınca yada kremlenince bişiler olunca lazım oluyor.Birde fiyatı ucuz daha ne olsun.

12-Maybelline salisilik asitli Bb krem 
Tester boyunu kullandım,ama benim tonum değil malesef :) all dergisinden çıktı herzamanki gibi dergilerden çıkan butün testerlar gibi buda koyu tonluydu,evde denemek için kullandım hafif yüzümü yaktı :S anlayamadım ama yapısını kıvamını beğendim alırmıyım şüpheliyim.

13-Watsons lavanta kokulu ıslak mendil
Çok çok süperler !! bittikçe alıcağım,temizlemesi harika bu mendillerin 3 tanesi 3,250 idi bu ay,diğer kokularını sırayla deniyeceğim.Tabiki mendil için alıyorum.
Bu arada Lavanta  mikroplara karşı çok yararlı bir bitkidir,evde yetiştirenler arada bir fıs fısla sıktıklarında missler gibi lavanta kokar evin içi ve havadaki mikroplara karşıdır!Buda benden size küçük bir bilgi olsun.

14-Lancome Fondöten 
Koyu geldiği için kullanamadım sevemedim.Yapısıda çok hoş değildi açıkcası lancome fondotenını seven vardır elbet ama isterse 5 lira olsun almam :) 

15-clınıque göz kremi 
Gözlerimin altını pamuk gibi yapan harika bir kremdi,ama okadar.Neredeyse 2 testerı birhafta boyunca kullandım sadece yorgunluk hissimi aldı ve koyu halkalar için yazan bu krem göz altı morluklarıma azcık iyi geldide diyebilirim.Tabiki fiyatı sebebiyle almam.

16-Nivea nemlendirici
Niveayı severim ama bir süre sonra kullanmamaya başladım,argan özlüsünü kullanmıştım bir zamanlar şimdi çokta iyi olmadığını düşündüğümden bıraktım.Buda gün içerisinde gerçekten çok iyi nemlendiriyor,sanırım yaş sınırlaması vardı bunda :) Daha 30 lu yaşlara iyi geleceğini düşünüyorum.


17-Garnier Yüz kremi 
Güzel nemlendiren bir yüz kremi çok detaylı yazamıyacağım sanırım çok kullanmadım 1 kullanımlık yüzüme ve boyun bölgeme yetti.Elimde şuan diğer testerlar var bitsin yazarım ama alabileceğim kullanabileceğim kalitede bir krem değil.

18-Ysl concealer 

Minicik olmasına rağmen içindeki ürünü 4-5 gün kullandım,Gayet güzel bir kapatıcılığı var ama bence bir kapatıcıya bu kadar para verilmemeli şayet doğal değil kimyasal! yani bunun gördüğü görevi bir çok kapatıcı görüyor.

19-Lüks Pamuk 
Normal sıradan bir pamuktu,ojeleri temizlemede bazen yüzümü silmede kullandım.ve pamukların yüzdeki kiri isi herşeyi güzel çıkarttığını biliyorum bazen yuvarlak disk pamuklardan bile kullanmıyorum bunu tercih ediyorum.

20-Snıff Cep mendili 
Yani ne diyim bilmemki :) seviyorum bitenlerde sürekli görüceksinizde,kaliteli güzel bir selpak.

21-Tto yüz yıkama jeli 
Diğer bitenlerimdede vardı kokusunu ve temizlemesini sevdim büyük boyunu almam heralde ama aklınızda bulunsun.Göz şampuanı var birde bunun aldım geçen gün memnunum.Eczanelerde bulabilirsiniz.


22-TTo Diş macunu 
Bunuda alışverişlerimde görüceksiniz tabi fotolamayı unutmassam şuan banyoda kendisi :) Çok sevdim biterse yeniden yeniden alasım var 12 tl fiyatı var.Ağızı dişleri temizlemesine bayılıyorum.

23-Farmasi Saç kremi
Bir saç kremi ne kadar iyi saçı açıyorsa oda öyleydi,açıkcası.

24-Puren soft intim jel
Temizlediğini anlamıyorsunuz çünkü,o hissi vermiyor yumuşacık yapan şeyleri sevmediğim için tekrar almam ! şuan bunun yerini rossmanlarda satılan facelle intim köpük tutuyor ama facelleyide beğenmedim. :/ ama en azından buna göre daha iyi içeriği ve özellikleri.






Benim bitenlerim bu kadardı,
aslında tam bitmek üzere dibinde 3-4 kullanımlık
 olan şeyler vardı ama artık diğer aya kalsın istedim.





5 yorum:

  1. ohh bütün dolapları boşlatmışsın:))

    YanıtlaSil
  2. Canım Dove deodorantın kokusunu beğenmiş miydin?

    YanıtlaSil
  3. merhaba, ne güzel birçok ürün bitirmişsin artık gelsin yeniler :)) watsons ıslak mendilleri ben de seviyorum açıkçası, dove deodorant konusunda haklısın, kokusu çok güzel fakat çabuk bitiyor, ayrıca biten bordo ojene de bayıldığımı belirtmeden edemeyeceğim :))

    YanıtlaSil
  4. fıstık tüketmişsin gene bir çok şeyi. Almak kadar bitirmekte çok eğlenceli:) Bende o dove un deo sunu denicem.

    YanıtlaSil
  5. ஜ Begüm ஜ
    Aynen ya,Rahatlıyor insan böyle olunca :))

    ஜ Mor r.ஜ
    Evet çok hoştu tatlım kokusu,ama dayanamadı fazla (:

    ஜ Meltem ஜ
    Gelicek yarın yeniler yazım hiç merak etme :) Kokularından ziyade temizlemelerine hayran kaldım,resmen ellerini yeni yıkamış gibi tertemiz yapıyorlar.Bu flormarın serisi bir harikaydı,bordo alıcaksan tavsiyemdir.
    Sevgiler

    ஜ Fuch ஜ
    Evet dadlum sanırım birazcık öyle oldu hihi ((= Bitirince almaya büyük bir zevkle koşuyorum,vicdan rahat :} Dene canım kokusu güzel baya normal dove kokusu ama kalıcı değil anlık.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁