20 Mayıs 2013 Pazartesi

Son Yapılan Alışverişler ~~Migros indirimi~~ !




Hepinize Benden Kod Adı:Alışveriş canavarı kızçelere ''Selamlar,Sevgiler,Saygılar''!






 Heralde uzunnn uzunn bir süre el kremi almam,elimde yetersiz el kremi oluşundan dolayı bunları hemen almak istedim,daha önce yılbaşında neutrogena'nın el ve tırnak kremi besleyici olan kremini almıştım çok güzeldi ama birde bu parfümsüz olan kremi denemek istedim umarım memnun kalırım yanında birde spf-20 lip balmı vardı müthiş uyguna geldi  benim için.

Vaselinin bu kokusunu sevmedim ama elime hafif sürdüğümdede kokunun fazla kalmadığını gördüm e alıyım madem diyip aldım vucüt kremi yazıyor üzerindede zaten el kremi yazmıyor ben ellerime kollarıma sürmeyi düşünüyorum kako'nunda cildi ne kadar beslediğini ve ne kadar cilde iyi geldiğini biliyorum oyüzden kokusunu sevmesemde aldım.

Bebak markası eski bir markadır,daha öncede küçük boyunu almıştım yeşil olanını,bu pembe olanı çıkınca merak ettim acı acı badem kokulu bir krem,tırnaklarımada belki iyi gelir umuduyla alıverdim,fekatt ellerime sürdüm hemen etkisi inanılmaz hoşuma gitti hemen emildi ve ellerimi nemlendirdi zaten bebakdanda bu beklenirdi!

FİYATLARI
Neutrogena El Kremi 11-TL imiş 
5,45 Olmuş !

Bebak El Kremi 4,25-TL imiş
2,13 Olmuş !

Vaseline Cocoa Butter 5,50 imiş
2,75 Olmuş !



Lorealın toniğini kullanıyordum halada kullanıyorum ama yarıya indi heran bitebilir korkusuyla almış olduğum bu diadermine'nin Nane yeşili rengindeki toniğini denemek üzere almak istedim,diadermine markasına güveniniz şayet çok güzel severek yüz temizleme sütünü kullandığım hoş bir marka,korkmadan rahatça alabilirsiniz dermotolojık olarak test edilen marka!
Normal Fiyatı 17TL İnen fiyatı:9TL 

Vaseline el ve tırnak bakımı için olan kremi,birkaç ay önce girdiğim migrosda denemek için sabırsızlandığım kremdi,ama ozaman nasıl olsa iner fiyatı diyerekden mantığımı kurup almadığım kremi bugün almış bulunuyorum.
Normal Fiyatı 8TL inen fiyatı düz 4TL.


2 duş jelinide duş jelim bitmek üzere olduğundan aldım,pearl beaty kokusunu rol-onunu kullandığımdan biliyorum acayip ötesi hafif kremsi parfümümsü,harika bir kokusu var!

Diğerinin kokusunu beğenmedim  ama 500 ml'di ve 5 TL idi diğeride 5 TL oyüzden alıp denemek istedim ve sanırım içinde krem var bugün farkettim ama zaten yaz geliyor yazın vıcık vıcık krem yüzünden terliyorum,bunlardan sonra kreme ihtiyacım pek kalmıyacak oyüzden hoşuma gitti rossmandaki isanalar gibi bol kremli bir duş jeli değil,pearly olanı kullandım temizlemesi fena değildi bitirince tam yorumumu yazarım 250ml kendileride.






Gratis indiriminden alamadığım almak istediğim leoparlı tırnak bakım setini aldım,böyle birşeye çok ihtiyacım vardı e azından kapaklı olması dışının deri olması güzel,seyahate giderken özellikle çok iyi olacak benim için,içinde dışları leopar olan tırnak makası,cımbız,makas,törpü felan var diğer tırnak makasımı cımbızımı koyabilirim diyerektende aldım.
''Gratise uğrarsanız diğer çeşitleride var bir bakın derim.Azcık kullandım inceledim makası ve cımbızı dışındaki herşeyi güzel.Bu iki alışverişide geçen hafta sonu yapmıştım.fiyatı:6TL ''



Diğer yeşil olan parmaklara oje sürerken kuruması için olan süngerlerede 1-5TL gibi fiyata almıştım,bunu ayaklarıma takınca eski siyah beyaz filmlerdeki aktrisler geliyor:)))



Bakınız !! (:





Sevgilerimle Mutlu ve  Huzurlu Kalın !








11 yorum:

  1. Neutrogena el kremi çok bereketlidir.sür sür bitmez.Leoparlı manikür setini bulmuşsun sonunda.Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Yaa sormaa!!!ne memen bişiydi o haketten öyle bu ay bitenlerimde göriceksin,ocakda yılbaşında indirimden aldım daha yeni bitti dibindede var hala az birşey,buldum buldum görünce çok sevindim zaten kurcaladım içine baktım iyice kırık dökük varmı diye,annemde dış kabına bayıldı çok mersi teşekkürler :]

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan :)
    Vaseline'nin kokusunu nasıl sevmezsin
    ↘_↙

    YanıtlaSil
  4. maşallah bir çok şey almışsın güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. ❤Bir makyaj bloğu yazarı işte❤
    Teşekkür ederim :)Çukulata koksa tamam dicem ama kakao kokuyor plastik gibi :P

    ❤PekBilmiş❤
    Çok teşekkürler canım,inşallah öyle olur :))

    YanıtlaSil
  6. hahaha :D artis mi olcan kokoş :D çok şeker görünüyorlar bencede :) neutrogena kokusuz konsantre el kremi bende de var ama yeniden almayı düşünmesiemde iyi nemlendiriyor vazelin havasında bir krem gerçekten konsantre çok azı yetiyor başlarda elde beyaz kalsada bir dk içinde cilt cekiyor aynı sekılde normal fiyatından set almıstım ocakta yarısaını kullandım daha lip balmını yegenıme verdım ıste boyle :)
    güle güle kullan düşüncelerini duymak isteriz ürünlerle ilgili;)

    YanıtlaSil
  7. ❤Bedia cingöz❤
    Haha onları takınca artıs gibiyim zaten bediaaa,yeniden bir artis olmaya luzüm yok istemem :) Eğlence olsun diye birde gerçekten işimi görürmü diye almak istedim pedikür yaparken zorlanıyorum rahat yaparım heralde(: Lip balmını çok sevdim ama ben sen neden verdin sfp side vardı kıı :) Bende memnun kalmak istiyorum bu kremden,hehe bak düşüncemi zor duyarsın ama el kremlerimi hergün kullansamda zar-zor bitiriyorum ;)

    YanıtlaSil
  8. Canım seni mimledim :)

    http://www.makyajmanya.com/2013/05/gokkusag-renkleri-mim.html

    YanıtlaSil
  9. Şimdi ben bunu nasıl yapacağım bilmiyorum ilk mimim:)Cevabını
    mailime mesaj yoluyla atarmısın :)

    YanıtlaSil
  10. Keşke bende bebak alsaydım indirimden hiç aklıma gelmedi

    YanıtlaSil
  11. 4Tl zaten hala istiyorsan stokda var ise alabilirsin .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁