13 Mayıs 2013 Pazartesi

Julian Eyeshadow Multicolour 27'li Far !















 ~~>Kendilerini kızılay karanfildeki kozmetikçilerden aldığımı hatırlıyorum,8 Tl'den daha yukarıda bir fiyatta değildiler bu benim lisede ders sırasında almak zorunda olduğum fardı neredeyse bütün sınıfdaki kızlar bundan almıştı,kokusu inanılmaz harika anlatamam halada gitmedi azaldı ama o koku muhteşem sürmesemde kullanmasamda arada kendime bende olmayan sarı mor mint yeşilinden evde makyaj yaparım ve sık sık koklarım.

 ~~>Son kullanma tarihi geçelide baya olmuş ama hatıra işte atmaya kıyamıyorum,kahverengisi diğer renkleri çok iyi kalıcılığıda fena değil .

 ~~>Canlı renkleri çok hoşuma gidiyor almak isteyen olurmu bilemem ama belki maddi durumu yetersiz olan böyle bir palete ihtiyacıda olan alabilir,diğer şehirlerde varmı bu marka yokmu hiçbir fikrimde yok hani ama diğer saçma markalardan çok güzel diyebilirim,içeriği biraz tehlikeli gibi dimi farkettinizmi? hehe bütün numaralar sayılar mevcut maşallah ama kısa az ve öz içerikli (^|^)



Günün önemli bilgisi !!!



Ve arkadaşlar bitki çaylarını içerken kesinlikle şekersiz için yoksa bir anlamı olmuyor !


Sevgilerimle....



4 yorum:

  1. Bu markanın bende de 12li farı vardı 4 sene önce. Meraktan almıştım :) içeriği çok fena ya

    YanıtlaSil
  2. Kokusu mükemmel ama dimi yaa:)heheh ivit ama ilk olduğu içün saklıyorum kullanıyorum işte napıyım herşeyin fazlası zaten zarar =))

    YanıtlaSil
  3. renkleri gerçekten çok güzel yeni aldığım essencede iyidir bence :D markalarında hepsi iyi değil safi marka satanlar var ;) ürünü satmıyorlar sanki

    YanıtlaSil
  4. Evet bedia renkler çok hoş bol simli baya hafif yapıda ama üflesen gider o derecede bazsız kullanılmaz,bu ara neon farlara taktım pembe sarı yeşil görürsem edinicem :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁