26 Nisan 2013 Cuma

EMİLY SİYAH GÖZ KALEMİ ♦♦♦



Merhabalar diye başlıyayım bu sefer kokoş'un güzel kızlarına tekrar bir göz kalemi yazısı ile başbaşayız,sıkılmış olabilirsiniz ama az kaldı bitti bitecek kalemler ya sabır çekin ama ondan önce bu güzel kalemin yazısını okuyun derim !Başlıyorum ;)



Hayatımın 1.kalemi Emily 2.kalemi ise Lancome oldu.

Bu denli sabitlenip kalan gözüme sürdüğümde saatlerce çıkmayan akma yapmayan bir kalem daha varmıdır bilemem.

Fiyatı 2TL bile olmayan kaleme aşıkım,bide benim gözlerim alerjiden dolayı sulanır sık sık rüzgarda baharda vs..buna rağmen üstesinden geliyor yayınlardanda anlaşılacağı üzere çok kalem denedim ama bunun yerini tutmadı ne yazıkki aradığımı kısmende olsa buldum diyebilirim.

Hani arkadaş hiçmi bulaştırmaz akmaz derseniz çok çok minimum akıyor diyebilirim göz çevrem kuru ve genelde içi ıslak olur kalem sürceğimiz zaman,işte o an yapacağınız tek şey biraz gözünüzü açıp kapayın kurusun ondan sonra çekin kalemini göz içinize,eğer ıslakken yaparsanız rengini tam veremez sabitlenemez dolayısıyla sürdükten birkaç saat sonra  kolayca haydeee ben akıyorum bulaşıyorum arkadaşım der =)

Sabitlensin akmasın akarsada fazla anlaşılmasın diye göz altlarıma concealer sürdükten sonrada transparan pudramı sürüyorum on numara oluyor eskisi kadar akan kalemler nasibini alıyor.

Yapısı yumuşak sürümü kolay dikattli sürün ha bulaşırsa silinmesi zor oluyor daha sonrasındada aman ha!

Evet tavsiye ediyorum herkezin evinde bir emily bulunmalı diyorum !!!












(¸.´ (¸.´ .´) İYİ  HAFTASONLARI  OLSUN  SEVGİLER
┊   ┊   
┊   ┊     
┊      
    
  

9 yorum:

  1. Ah ah bi bulsam hemen alcam ama her renk var siyah yok yok yok :/

    YanıtlaSil
  2. Gonca-> (:Aaa ayıp ettin Akaradasın bildiğim kadarıyla,yahu kızılay AVM alışverişi yokmu moda center var 3 katta git oraya siyah renkteen dolu dolu var,ordada bulamadın izmir caddesinin köşesindeki kozmetikçidede var.

    OjeBalonoje->Dermotolojik olarak doğru tespitte bulundun :)) Baldır,Şekerdir,Aşktır :))

    YanıtlaSil
  3. heheeheee ilk bitirdiğim siyah kalemim olur kendineri benim:)) elimdeki bitince gene alırım:))

    YanıtlaSil
  4. Benimkide ilk biten kalem olarak tarihe geçecek dur daha geçmedi ((:

    YanıtlaSil
  5. Bende de var bu kalemden! Gerçekten dikkate değer! Çok güzel bir kalem! :)

    YanıtlaSil
  6. Okadar marka var iyi değillerde bu emily markasının içeriğinde kalemi güzel yapan ne var çok merak ediyorum,hakettende mis gibi kalem fiyatıylada tadından yenmez,bu yazılardan sonra kalemin fiyatı oluyormuş 8-9TL hehe :)))
    Sevgiler❤

    YanıtlaSil
  7. Aaa ben hem emily kalemlere uclari yumusak diye tereddutle yaklasmistim akarsa ya diye ama senin yazindan sonra hemen alinacaklar listeme ekliyorum canim . Ama ufak bir sorum olacak uclarini nasil aciyorsun bu kalemlerin yumusak ya dagilmiyor mu :-)

    YanıtlaSil
  8. Canım şimdi gördüm yorumunu beklettiğim için kusura bakma;
    Dağılıyorlar tabi ama yapıcak birşey yok yumuşak neredeyse bütün göz kalemlerim zaten rossmandan aldığım göz için olan açacak ile açıyorum.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁