15 Nisan 2013 Pazartesi

☆Günün OJE Tasarımı {2} ☆Küçük Çaplı Nail Art Malzemelerim ☆


Aslında bu cumartesi yapmıştım bu şirin uğraşları ,çok yorgun olduğum için 2.yazıdan sonra 3.'cü olarak bunu yazamadım aceleyede getirmekde istemediğim içinde hafta başı daha iyi olacağını düşündüm.

Baş barmağıma youtubede izlediğim ve çok sevimli bulduğum bir uyuyan ayıcık deseni yaptım. 






Bahara ve güzel havaların hatrına mint yeşilinin üzerine siyah nail art fırçası ile çizgi çizgi yapraklar çizmeye başladım daha sonrada ortasına spring summer serisinin metalik yeşil ojesini kullanarak nokta koydum ortacıklarına işte bütün olay bu !


İşte bütün bunları yaparken kullandığım ojeler bu şekildedir,tamı tamına 10 oje kullanmışım ya ben bile hayret ettim ama fazla yormadı beni üşenmeden yaptım. Çiçekleride ayıcığıda beğenen nasıl yaptın diye soranlar çok oldu,mutlu ettiler beni.



 Ve gelelim nail art malzemelerine!
1-Nail art pen yani bu ojeniz kuruduktan sonra üzerine çiçek böcek çizebileceğiniz veya yazı yazcağınız bir pembe kalem.Sevgililer gününden birkaç gün önce gratisden 10TL'ye almıştım ve beyaz ojemin üzerine kalpler çizmiştim yazılar yazmıştım tırnaklarıma değişik ve güzel oldu...

Çok güzel diyemem sulu ve belli olmayan hafif bir pembe rengi var,güzel göstermiyor yaptığınız deseni bulanık bulanık  duruyor ne kadarda itinayla yaptıysam hoş durmadı.

Beğenmedim ama beni idare ediyor yani sonuçta 10Tl az bir para değil atamam,ilerleyen zamanlarda birşeyler  yapıp çizip sizlerede nasıl olduğunu göstermek isterim boşuna almamak için sağlam bir fikir olur (:

Eğer yaptıktan sonra cila geçmediyseniz tırnakların vay haline,silinip gidiyor çünkü cilayı unutmamak lazım.

2-Yılbaşına girmeye az kalmış bir zamanda watsonsdan aldım bu yıldızlı karlı tırnak stıkerları.Yıldızlı karlı desenlere şekilleri hep sevmişimdir zaten  görüncede harika oldu benim için hemen aldım 3Tl gibi bir fiyata.

Güzel yapışıyorlar ve kalıcılıklarıda iyi,çünkü bazıları yapışır yapışmaz eriyor yanlardan çıkı çıkı veriyor hemen baskı uygulayıp iyi yapıştırmakta önemli!

3-Gabrininin içinde kırmızı kalpleri olan bir ojesi buda,frençlerde yada normal sade ojenin üzerine fırçasından birkaç tane alıp ojeli tırnaklarınızın üzerine yapıştırmak için güzel bir fikir diye düşünüyorum.

Başka markalarda görmedim kalpli yıldızlı felana ama bu çokta iyi sayılmaz,pekte iyi durmuyor yani 2.güne dayanamayıp çıkıyor tırnaktan kötü bir görünüme sahip oluyorsunuz sonrasında,gabrini markasınıda hiç sevmiyorum süngerli bir asetonu vardı felaket!

4-Son olarak minik minik yıldızlı kalplı kare şekilli yuvarlak dikdortgen ne ararsanız var bu küçük küçük şeyleri kızılay metrosunun altındaki özdemirden 3,5Tl ye almıştım.

Memnunum ben yav,çok şekerler ve bol bolda mevcut içinde,pratiklerde tuzluk gibi istediğiniz süse doğru kıvırıyorsunuz ve o geliyor elinize.

Yalnız iyi yapışması lazım bende yok ama oje süsü yapıştırıcıları var o gerekiyor,ojeniz iyice kuruduktan sonra onunla yapıştırabilirsiniz,yoksa oje üstüne yapıştığında süsün o gümüşi parlaklığını alıyor mat durmasını sağlıyor dikkatli bakın dediğimi anlıcaksınız!



Son olarak oje süsü stıkerlarının şeffaf koruma amaçlı dış kapları yokmu heh işte onu alıp makasla kese kese bu hale getirdim,daha sonra ojelerimin üzerine koyup desen olarak kullanıcam arada kendi süsümü kendimde yapuyorum böyle.Bardak altı tablasının üzerine koydum ki yaptığım desen anlaşılsın diye,umarım beğenmissinizdir güzel bir fikir olmuştur!

Ve hepimizin bildiği tel toka;ojelerin üzerine nokta koymakta çok işe yarıyor.


''Sevgiler Desenli Tırnaklar  (=''


4 yorum:

  1. Çok Çok Çok güzel olmuş ama o ayıcık bayıldıım ! :)

    YanıtlaSil
  2. Ayy çok naziksin cinimcim teşkürler ediyorum,sende yap bince farklı renklerle deneyebilirsin ayıcıkı..:))
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş :):)

    YanıtlaSil
  4. Beğenmene sevindim çoook teşekkürler((:

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁