16 Haziran 2024 Pazar

DERMOSKİN GÖZ KREMİ 👀

 Merhaba;

Bugünkü konuğumuz sadece geceleri kullandığım göz kremim dermoskin 

göz kremim.


Bu ürünü tavsiye üzerine almıştım aslında bu markayı severim normalde, aydınlatıcı toniğini kullanıp bitirip ikinciyi alıp çok sevmiştim. O yüzden birde göz kremini alıp kullanmak istedim. Bu kremin avantajları ve dezavantajlarından bahsedeceğim. Önce iyide başlayalım. Nem vermesi başta çok iyi gibi geliyor sonradan iyi değilmiş gibi görünüyor, çünkü alıştığınız için sonradan öyle gelmesi normal. Ama nem vermesi özellikle benim gibi gece kullananlar için çok güzel bence. Emilimi hızlı, sabahta öyle gözlerinizde nemli bir doku kalıyor sadece, benim normalde kuru bir göz çevrem var o yüzden sevdim desem yeridir. Kokusu yok öyle bariz, yani parfümsü bir kokusu yok en azından . İçeriği temiz ve zengin bir göz kremi. Bazen dönüşümlü kullandığınız kremler esnasında, kremi kullanırken kurur biliyorsunuz ki, bu sırada sert bir kuru bir krem gelir sıvıyla karışık beklemekten kaynaklı, o kuruyan kısımı yaydıkça tekrar eski formuna dönüşüne hayran kalmıştım gerçekten , normalde çöpe atarız yani bir peçeteye sıyıyırız . Bu çok ilginç ve cidden bayaa başarılı bir olay. Ürüne yazık olmuyor yani.  


Dezavantajı ise; gündüz kullandığınız zaman daha sonrasında bir göz altı yada çevresi ürünü kullandığınızda, o kapatıcıyı yada ürününüzü yerinden kaldırıyor, böyle elinize kir gibi kalıntı halinde soyuluyor. Bu yüzdende pek gün içinde elim gitmiyor, eğer makyaj yapmayacaksam tabi ki kullanıyorum ama onun harici gündüz yada gün içerisinde kullanmayı düşünmüyorum. 

Bunların haricinde çok olumsuz bir özelliği yok aslında baya bereketli bir ürün. 

Bitti bitecek derken uzun süre kullandım. Hala var içinde birazcık. Pompalı yapısı sayesinde de hijyenik bir yapısı oluşu acısından baya mutlu olursunuz . Ambalaj sağlam ve kaliteli, zaman zamanda indirime girişi açısından tercih ettiğim bir marka.



Sevgilerimle

👄


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁