11 Temmuz 2021 Pazar

SKINLAB SUNSCREEN 50 SPF GÜNEŞ KREMİ🌞

 Merhaba !

Hazır cayır sıcaklar gelmişken sizlere harika bir güneş kreminden bahsedeceğim.




Skinlab güneş kremleri, tüm UVA/UVB türlerinde cildinizi zararlı güneş ışınlarından korur. Avustralya ürünüdür, çok sert Avustralya güneşine karşı koruma sağlamak için yüksek standartlarda tasarlanmış ve üretilmiştir.

🌞Skinlab orijinal bir Avustralya markasıdır•
🌞Türkiye pazarına özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır•
🌞Garantili sonuçlar vermektedir•
🌞Tüm Skinlab ürünleri cildimizin ana nem kaynağı olan hyaluronik asit içerir.
🌞Güneş kremi, emilimini artırmak ve maksimum kaplama alanı elde etmek için benzersiz “nano teknoloji” ye sahiptir.

Dört aktif bileşene sahiptir: (Çinko Oksit, Benzoat, Yeşil çay özü ve bemotrizinol) bu ürün, daha hızlı bir emilim için cilt katmanlarına kolayca nüfuz edebilen çok küçük nano ölçekli parçacıkların üretilmesini sağlamak ve sonuçta zararlılardan mükemmel koruma sağlamak için nanoteknoloji kullanılarak tasarlanmıştır. ✨Cilt pigmentasyonunu korur, erken cilt yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur. Hafif jel yapısı hem yüz hem de vücut için kullanıma uygundur. Suya son derece dayanıklı ve hassas ciltler için uygun olan krem, hafif yapısıyla ideal bir kullanım sunar. Hafif, şeffaf, suya dayanıklı yapısı ve ekstra koruyucu tabakasıyla cildinizi yanıklara, strese ve yaşlanmaya karşı korur. 

Kullanım〰️ Dışarı çıkmadan 15 dakika önce cilde uygulayın, cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumak için dört mevsim kullanın.
♥️3 haftaya yakın kullanıyorum bu tarz ürünlerin sonucu hemen belli oluyor bende, cildimde bir reaksiyona sebebiyet vermiş mi vermemiş mi. Şükür ki hiçbir sıkıntım olmadı gayet memnun kaldım. Emilimi güzel parlama yapmadan Cildimi nemlendiriyor, kokusuda hafif.





Sevgilerimle 

2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁