30 Haziran 2017 Cuma

Çöpe Чollananlar -41 ஜ


Merhaba Bir bitenlere daha hoşgeldin diyelim yada güle güle diyelim en mantıklısı 👯👋 
Haydi başlayalım öyleyse bu ay neler bitirmişim..




Sebamed Balsam Deo ; Bir ki üç çeşidi daha vardı. Benim bu hoşuma gitmişti. Çok temiz içeriği ile dikkatimi çekmeyi başaran bu deo dan umutluydum.Çok şükür umudumu boşa çıkarmadı, sıkınca duman altı odam dışında herşey çok güzel. 👱 .Bir an yangın tüpünü koltuk altıma sıkıyormuşum gibi bir hıs hissettım sadece okadar :D Tercih edebilirsiniz 1 alana 1 bedava şeklinde aldığımı hatırlıyorum migrostan.

Color Blush Deodorant ; Set halinde heryerde satılıyor bunlar, pudramsı kremsi çok güzel bir kokusu var ama ben birşey oluyor ve daha sonra çok sıkılıyorum kokudan yada midemi bulandıracak birşey oldumu o koku benim için bitiyor.Hafızamdan uzun bir süre silinmiyor. Güzeldi ozellıkle parfum değilde oda kokusu olarak iş yerimde uzun süre boyunca kullandım kalıcıda haketten ama dediğim gibi koklamadan almayın yinede.👄

Marks And Spencer Floral Colectıon Deo ; Çok güzel çok hafif misler gibi tertemiz bir kokusu var. Ama teri güzel önlemediğini ve o bölgede pütür pütür olduğunu söylemeden de geçemem. Öyle çokca pahalı bir fiyatıda yok zaten made ın chına olmuş herşey ne beklerdiniz ki . 💁

Daıly Defense Saç Maskesi ; Gelmiş geçmiş en beğenerek kullandığım 2.maske 1. elsevenın o devasa kutusundakiler diğeride bu oldu. Çok başarılı gerçektende. Ve arkasında yazdığı gibi hızlı bir şekilde saçları yumuşatıp kendine getiriyor. Kesinlik-lee   ay saçlarım çook dolaşık kurudu kıtır çıtır pıtır dıyenlere öneriyorum ! Diplere uygulama yapmayın sakın haa sonra yapıştı pıstı etti kız kokoş demeyin .



H&M Fondoten Süngeri ; eskidi püsküdü ve artık atılma zamanı , o kadar ovdunuz ki bunuda kayıtsız kalamayarak almış idim almaz olaydım :S Hiç begenmedım ama hiç :/ iz yapıyor bikere uygularken gratıste satılan eklips sungerin yanında bir hiç gibi kalır. O derece sevemedim. Ürünü fazlasıyla emiyor, yapısınıda sevemedim yıkanması çok dertli. 10 tl yemı ne almıştım şimdilerde ucuzlamış, şimdi yeni bir sünger çıkarmış bu daha iyi falan diyorlar yok arkadaş h&m den sünger almam ben birdaha.Giderim yves i övüyorlar ya ordan alırım ne bilim rossmann ın o ucgen olanından alırım ben bayılıyorum onlara okadar güzel oturtuyorki ürüne cilde şapp diye ! ve iz yapmadan yuzdeki soyulmaları pul pul hale sokmadan.10 üzerinden 3 veriyom ! 

Splat Aromaterapi Diş Macunu ; Ilk amacı dişleri rahatlatarak bir temizlik sağlamak, gerçektende her özelliği gibi buda öyleydı yazdıgı gibi.Sevdim ,sevmemek mumkün mü* Değil.!..Splatı seviyorum ama mesaj yazdıgımız zaman aldıgımız cevapları ve başında kim varsa ölümüne sevmiyorum onları 👀 çok kabalar anlayış sıfır. Ürünleri güzel ama diş macununda çığır açtıkları kesin. 

Caudalie El Kremi ; Set halınde almıştım bırı bıttıkçe diğerini kullanıyorum.Kokuları cok iç açıcı değil ama verdikleri etkiyi cok begenıyorum baya başarılı ürünleri. Yoğun ama hızlı emılen kremleri seviyorum bu kremlerın  yapısıda o şekilde. Tavsiye ederim , denk gelirse büyük boyunu alabilirim bir ara..

Essence XxL Tırnak Kalınlaştırıcı ; Oje nın alt bazı için cok güzel bir ıcat oldugunu dusunerek almıştım, fakat kısa sure sonra daha toplasanız 10 kez süremeden kendisine veda etmek zorunda kaldım😕 Tek başına kullandığım zamanlar bile tırnağa rakı beyazı oje sürmuşcesine bakımlı gorunuyordu. Sevmiştim dahada sevebilirdim belki ama ağır yoğun yapısından ötürümüdür nedir uhulaşıverdi iyice kullanılmaz bir hal almaya başlayınca dedim vedalaş hadii!! Yoksa iyiydi hoştu olabilirdi :''/ Denemek isterseniz deneyin derim ama bu anlattığım olayıda göz önüne alıverin. 

Clear Şampuan ; Mini boy olmasına rağmen beni uzun süre götürdüğü ve kısa kısa yaptığım yolculuklarda fazlasıyla idare ettiği kesin. Büyük boyunu almayı düşünebilirim.Sevdim, herşeyi güzel saçları kurutmadan güzel ve narince temizlemesini sevdim. Kremli gibi bir his veriyor ama saç diplerime dokunduğum zaman o gıcır gıcırdak hissi hisediyorum.Bu benim için önemli.. 

Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili ; En pratik şekliyle ve asetonsuz oluş şekliyle alabilirim sanırımlar  arasına girdi (: Tatil için özelliklede, aseton götürmektense bunu alırım diye düşünmekteyim ama bakalım. Bunların paket halindekileri satılıyor bazı yerlerde, biraz fazla harcıyorsunuz mendillerden ama pratik işte.. Siz ne düşünüyorsunuz, özellikle memnun kaldığınız uygun fiyatlı mendil tavsiyelerinizi alabilirim! 


Nose Burun Bandı - Watsons Komur Bandı - Rıtuel Burun Bandı ; Aslında hepsini aynı zamanda ve aynı anda tabıkı kullanmadım. Karşılaştırma yapmak amacıyla hepsini bir araya getirdim. En beğendıklerım arasında Bim marketin rıtuelleri var hemen ardından artık gratislerde göremediğim veya ambalajını değiştirdiğini düşündüğüm nose burun bantları var. En sondada watsonsı koyuyorum. Tutuculuk açısından rıtuel harika ! Tamamen yapışıyor ve çok güzel çekiyor. Aynı şekilde gratısınkide öyle, watsons onlara göre 1-2 tık aşağıda zayıf kalıyor diyebilirim. O yüzden gördükçe rituel almaya devam edeceğim. Siyah noktam yok bu arada roacutanne den sonra hiç birşey yok kalmadı aslında ama ben minik tüyleri çeksin diye kullanıyorum yinede. Deneyin diyorum bimm bimm diyorum 😃


Urban Saç kremi  & Şampuan Testerları ; Birisi arganlı diğeri zayıf yıpranmış saçlar için olan bu 4 tester da dene bunu kutusundan çıkmış olup denemiş kullanmış bulunuyorum. Ama tam boy olmadığı için yeterli yorum yapabileceğim konusunda şüpheliyim. Ama argan olanının kokusunu ve yumuş yumuş hissini daha  bir sevdim sanırım. 

Otacı Şampuan Testerları ; Marka bizlere ürün gönderme konusunda cimri davransada ürünlerini yinede seviyorum. Özellikle son çıkardığı meyveli serilerine bayıldım !! Denemeyi düşünüyorum açıkcası.

Caudalıe Krem ; Biraz yoğun olsada yapı olarak güzel, fakat kış ayı içinde güzeldi birkaç tane vardı elimde fakat yaz için ağır buldum ben şahsen ankara'nın şu 40 a yakın sıcaklıktaki zamanında kullanamıyorum. 


Depitak , Veet Ağda Sonrası Bakım Yağları ; Depitak daha başarılıydı :D Açık ara önde, hem yumuşak hemde o yağı her 2 bacağımada yetiyor. Evde sir ağdayla uğraşanlar anlıyacaktır beni. 

Koleston Boya Sonrası Bakım Kremleri ; ınstagramdan takip edenler bilirler, ( bu arada bilmeyenler eklemek isteyenler için kullanıcı adım Madamek0kos_ ) 1 aydır saçlarım bakır tarçın renginde, bakımı zor çabuk akabilen bir renk, solgunlaşıyor biraz zaman sonra. Başta koyu olan saçlarımı kolestonla boyadım fakat tutmadı sonra kuaföre gıtmek zorunda kaldım haliyle.En sonra loreal aldım kendim boyadım daha güzel oldu diyebilirim. Bu kremlerde işe yarıyor ama çok bir beklentiye girmeyin yinede.Saç kremi gibi bişi işte.Kokuları güzel sadece. 👌

Stop Ever ısıtıcı Bant ; Adet olduğunuzda kullanabileceğimiz harika icatlardan birtanesi. Uzun süre sıcak tutuyor karın bölgenizi,ürünün arkasında nasıl yerleştireceğiniz yazıyor. Zaman zaman ındırımlere giriyor kaçırmayın yedekleyin o zamanlarda..

Fellas Food Protein Bar, Slim Fit ; Bunlarıda yıne yorumlamıştım uzun uzadıya ıntagramımda bakabılırsınız oradan. En sevdıgım slım fıt bar oldu diğerinin tadını pek sevemedim..

Avene Yüz Kremi ; Su bazlı çok hafif bir krem, sevdim ama lrp kullandığım için sanırsam vazgeçemem. Ama emilimi olsun nem vermesi olsun her yönden sevdim. 



Temmuz bitenlerinde görüşmek dileğiyle,esen kalın serin kalın dostlar 💖💁

ڪےevgilerimle

2 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁