19 Haziran 2017 Pazartesi

MAYBELLİNE PUSH UP ANGEL MASCARA 👯


Selamlar ! birazcık maskaralanma^nın kimseye zararı olmaz sanki  ha beybiler 👀❤ 
Birde insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş bilirsiniz işte,bu ihtiyaç değil sadece merak. Sevebildim mi piki?De hadi buyurun.📌 




Fırçamız incecik 💎aynı Loreal Teleskopik misali, çok daha ilginç geldi
 ondan ama,gerçekten büyük bir meraklan aldım.


Tek tek ayırırım ben dercesine bide bu yanından çekiverdim.

Tek kattaki hali 👆

Aşağıdakilerde 2. ve  birazcık 3.kattaki çalışmalar .



Çok güzel ayırmış olmasına rağmen neden fotolarda böyle göründüğünüde anlamış değilim ben.Üstten de çekmeliydim belkide.Neyse onuda çekip ınstagramım da paylaşırım sizlerle.Kimi bunu sevdi kimisi diğerini,açıkcası ben diğerini hiç sevemedim çok cılız bırakıyor kirpikleri.Bunuda dener denemez aldım zaten.Neyse hemen yorumlarıma geçiyorum;!

  • Olumsuz özelliğinden başlarsak eğer ki, en sevmediğim birdaha almamana engel olan gerçek,gerçekten kirpiklerimden zar zor çıkması! Özellikle yağ bazlı göz makyaj çıkarıcıları kullanmama rağmen ciddi manada bir rimelde bu kadar zorlandığımı söylemeliyim. Ha sildikten sonra acımıyor çünkü pamuğunuz da önemli,mesela önce yves rocher le bir temizliyorum sonrada bebak acı badem sütümle üzerinden geçiyorum,buna rağmen kirpiklerin bazılarında kalıyor.O yüzden bazen birde dıadermıneyle geçiyorum 🙈 Yoruldumm..Bu dezavantajı olumluya çevirebilirsiniz tabi yi de.(özel günlerinizde sizi hiç yalnız bırakmaz mesela)
  • Akma dökme saçılma yapmıyor,yeter ki bulaştırmamaya dikkat edin göz çevrenize,hani sürerken ederken.Bulaşırsa da hemen silin uraşmayın sonrasında.
  • Sevdim çünkü tek tek güzelce ayırıyor,yalnızzz, acele etmeden sabırla kullanıcaksınız bunu,maskara nedense bi değer görmek istiyor özen istiyor 😏 Aceleyle kullanırsanız sevmessiniz,yapıştırırsınız bütün kirpikleri.
  • Tek katta iyimi derseniz fena değil ama sanırım 2.katta daha bir başarılı diyebilirim.
  • Ulaşılmak yerler mesela ki o göz pınarlarının olduğu bölgeye uygulamak daha bir güzel daha bir başarılı.Aynı zamanda alt kirpiklerdede güzel sonuç alınıyor.Benım alt kırpıkler  uzun oldugu ıcın cok cok nadıren uyguluyorum tabıkı orası başka.
  • Yapısı yoğun gibi gibi,sıvı değil ama. Ama çabuk bitecek gibide hissediyorum orası da muallakta. Aldığımdan beri nadir böyle aman sağlam kalsın bugunde dediğim günlerde kullanıyorum.
  • Kıvırması konusundada olumluyum, ama kısa (veya düz) kirpiklere alacaklarsa tavsiyem 2 maskara kullanmalı olacak, bununla kıvırma işlemini diğer fırça şeklide biraz tombul vede kıl fırça olmalı.
  • Kokusuda diğer rımeller gibi ağır değil normal bir kokusu var rahatsız etmeyen, hah! zaten burna gelmiyor fakat bunu yazmadan olmazdı dimi,koku meziyetleri önemli bir sorunsal.


Sevdim mi sevdim evet,keşke bu kadar zor çıkıyor olmasaydı!ozaman,kesin alırdım yeniden.Atladığım birşey varsa yazmadıgım veyahut,bütün o kafanızda ki takılan sorularınızı sorabilirsiniz.Şimdilik esen kalın dostlar.👄



ڪےevgilerimle


6 yorum:

  1. Bu tarz fırçaları kullanırken zorlanıyorum ama zor çıkıyor olması da ayrı bir eksi benim için

    YanıtlaSil
  2. Teleskopıgede oyle dıyorlar ama çok guzel kavrıyıp kıvırıyor kirpikleri up uzun oluverıyor. Ama zor cıkması benım ıcınde eksi :(

    YanıtlaSil
  3. Duruşunu çok beğendim ama çıkma sorunu gerçekten can sıkıcı.

    YanıtlaSil
  4. Doğru maskarayı bulmak zor gerçekten. Beklentilerimizi karşılayan o harika maskarayı bulana kadar birsuru urun deniyoruz. En iyisini bulana kadar bu arayış bitmeyecek.😊

    YanıtlaSil
  5. Bulsakda bıtmıyor hem onu alıyoruz hemde yenı cıktı dıye deneme aşkıyla yanıp tutuşuyoruz :DD

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁