8 Şubat 2017 Çarşamba

Soon Zamanların En Birikmiş Alışverişleri🎈 Watsons/Gratis/Zara/YvesRocher/Rossmann/Flormar 🎀


Mesele alışverişse, gerisi teferruattır diyenler
 привет!
Merhaba ! Bugunku yazım malumunuz alışveriş üzerine olacaktır.Birikmiş olan üzerine eklenmeye devam eden alışverişlerin sonu yok dedim ve haydee didim ;) ✏
Karışık bir şekilde gidelim..



Flormar Brush Cleanser; Uzun süredir yani yoğun tempolara girdiğimden beridir bu tarz pratik bir solüsyon istemekteydim arayışlardaydım.Flormar mağazasından 5 tl gibi çokca uygun bir fiyata görünce alıverdim. Diğer markalarınkinede baktım ama çok içime sinmedi fiyat performans olarak aynı olabileceğini düşündüm.

Topuk Taşı;Ankarada bilenler bilir özdemir var metro altında,birçok şey orada daha uygun olduğu için seviyorum oradan alışveriş yapmayı.Bunuda ihtiyaçtan aldım ama birazcık sert geldi açıkcası aşırı beğenemedim.Önerebileceğiniz çok sert olmayan ama uzun süre idare edebilecek güzel ponza taşı önerileriniz varsa bekliyorum.Mesela iclal diye bir markanın vardı ama şimdi birdaha bulamadım ben onu hiçbiryerde:/

Wılkınson Traş Bıçakları ; Marka'nın ovuldugunü duymuştum ucuz geldi birazda şuan hatırlamıyorum buarada bu parttaki alışverişim yenıyıldan kalma 🙈 Fena değil kullandım accık şu başındaki aloveralı sabunlu saçma özelliğe sahip jilerden daha güzel.

Benri Islak Mendil ; Kasa önündemi ne düşüyordu bunlar 2 tl ye falan heran lazım oluyor özellikle odamda bulundurmak için alıyorum.

Loreal Volume Mıllıon Lashes ; Herkes hastası bu maskara^nın neymiş nasılmış diye sırf merak ve ihtiyaçtan  aldım,iyikide almışım diyorum fazla yoruma girmiyorum şuracıkta :D %50 ye watsonsta indirim olduğu için almıştım.

Maybellıne Push-up Angel : Bu maskarayıda kesinlikle meraktan aldım,diğeri çıkanın ne yapısını ne fırçasını beğenmiştim ama bu maskaranın ılgınçlığı farklılıgı benı kendine çekti! %40 ındırımle 15-17 bişilere aldım bunuda.

Loreal Super Lıner Eyelıner : Alıx avıen eyelıner pen vardı elımde o bitmek üzereydı, bende lorealden yana olayım dedim ve buna karar kıldım.Daha rahat uygulanabılırlığı açısından senı seçtim pikaçuuğ.%50de buda 20 lı fıyatlara geldi.


Pastel 5X Volume Mavi Maskara : Siyah maskaralardan sonra mavi eksik kalmasın dedim :D  Diyeti fena bozdum fena . %40 dı rossmann da  hemen hemen 11-15 tl ye geldi. Rengıne bayılırsınız bi sürün bi 😏

Şımarık Saç Aksesuarı :Rossmann larda satılan takı toka standı olan şımarıktan aldım bunuda,çok ılgımi çektı nerde antın kuntın şeyler varsa ben oralara kayarım :D Ama çok tatlış dimi ! Siyah metal gümüş pembe renklerı vardı ben bu hafif pembemsi olanını aldım,örgü yaptığım zaman şık duracağını düşünüyorum 7 tl .Hala bulabilirsiniz,çocugunuz falan varsa bayılacaktır 😇

Loreal Excellence Altın Koyu Kahve Boya: Boyadım bile saçlarımı :D Güzel oldu dökülme yapmadı bende çok,ben daha koyu olur siyaha kaçar diyordum ama valla tamda kutu üzerindeki renk oldu ! Şaşırdım, normalde saçlarım koyu kumral açıldıkça sarıya dönen bir rengi var bende koyu renkler sevdiğim için öyle olur umuyordum ama buda hoş durdu.15 tl ye ınmıştı zaman zaman giriyor ındırıme deneyebilirsiniz.En azından Marka olarak güvenebıleceğim bir kalitede.

Rıval De Young LipPencıl : Natural rengindeki dudak kalemiyle gül kurusu tonlarındaki dudak ürününü alıp tüm dudağa ruj niyetine sürmeye bayıldığım için ve kalıcıklarını cok sevdiğim için natural olan ve genelde zor bulunan tonunu yine alıp yedekledim. 

Essence Ultra Strong Tırnak Güçlendirici : Yedeklediklerimden birisi daha ! yazısı gelmek üzere bomba bir ürünya 💗 7 tl .

RDL Nude Pearl Oje : Tek başınada güzel ojelerin üzerine sürüldüğü zamanda güzel,yapısından kolay kolay kurumayacak oluşundan ve pratıklıgınden aldım :D ne konuştum ama oje hakkında :) 5 tl .

Ocak ayında baya oje alışverişi yaptım resmen coşmuşum,toplucaa
 👀💁


Flormar Jelly look , rossmann da 3 tl ye ındırıme girince kırmızımda bitince hemmen aldım kaçarmı !

Flormar ın aslında dışında asla almam dediğim bir yeşil rengini birisinde çok beğenince almaya karar kıldım harıka duruyor tek kat benım için kafi . Instgramdan da paylaşmıştım.

Zara Black Amber ! Efsoo ya ılk defa zaradan parfüm aldım ama cok begendım ben bunu hem kalıcı hem çok kadınsı çok çekici kokuyor amberı hafıf alıyorsunuz vanılya oryantel kokular baskın değişik bir kokusu var ya 20 tl ye aldım.

Flormar Matte serısının koyu gümüş renkteki içinde sim barındıran ojesınide çok begendım valla severek sürüştüyorum.5 tl 

Catrıca Noır BLeu, öyle guzel bir lacivertki sıyah desek değil laci desek değil tam arası renk ! biterse tekrar yedeklerim ben bunu 5 tl dı galıba buda.

Note 36 numaradakı bu crome rengını neden almadım dıye kendıme kızdım, 3 tl lık bu ojenın rengıne bitttim.👍

Pastel Galaxy efektlı yenı çıkan (238 no) serideki koyu mor ojesıne ne demeli bilmiyorum, 2 katta muhteşem ' 3,25 tl . 



Bu cicileride doğum gunu kampanyamdan yararlanarak annecime hedıye olarak aldım. Kullandınız mı bılmıyorum begendınız mı aranızda yaş aralığı uyanınız varmıdır? Umarım güzeldir,gerçi kendisi şuan memnun hepsinden bir şikayeti yok bakalım kullandıktan sonrada beğenecek mi. Toplma 240 a yakın birşeyler tuttu şampuanımız ve vucut losyonumuz  hediyeydi.Göz makyaj çıkarıcımıda aldım zam gelecek dediler bende neutrogena kullanıyordum aslında ama gitmişken daha önce deneyip çok yağlı buldugum bu çıkarıcıyı tekrar aldım.Dedim yağlı işte güzel zahmetsiz çıkarır kokoşcum dedim👽 kendı kendıme birsüre konuştuktan sonra alıverdim .💃 Birdolu tester verdiler sağolsunlar ama hiçbiri yaşıma göre değil :DD Yves tester konusunda çok cimri itiraf etmek lazım,alışverişten önce yok dediler alışverişten sonra birdolu tester verdiler.Yetkilileri uyarmak lazım ! 


Boll boll Rossmann Kokan alışverişimin sonuna gelelim şimdide.

Re LİIFE Detoks Bandı ; Hep merak ediyordum doğrumu olurmu işe yararmı diye denedim test ettim ! Instaya yazdım yazısını gerçi ama blogda daha detaya ınerek yayınlıyacağım. 30 tl . 

Isana Dısk Pamukları : Zam gelmiş bayaağı bi 3-e 4 e aldığım pamuklar 6 tl olmuş :S Gidim benri alıyım diyorum ama yinede sayı olarak bu daha cazip geliyor.İdare ediyor beniya,biterse önümüzdeki pamuk çeşitlerine bakarız 👩

Wellness Beauty Lavantalı Duş Jeli : Lavantanın rahatlatıcı ozellıgınden neden yararlanmayayım dıdım ve bu markadan ılk defa duş jelı alıyorum kokusunu çok begendım ! 7 tl .

Essence 05 soft berry dudak kalemi,doğal gül kurusu renginde 3,5 tl ye göre dudak kalemleri efsane .

FYB Far Fırçası ; Bu kadar yumuşak olacağını tahin etmemiştim,ilk birkaç kullanıma göre dökülme yapmadı güzeldi tavsiye ederim.12 tl..

Msd Egzersis Bandı; kaslarım çok ağrıyor ilaçtan ötürü doktorda tavsiye etti o etmeden önce ben almıştım zaten.17 tl olması lazımdı yalnış hatırlamıyor isem..

Eda Taşpınar At Kılı Fırçası : 30 tl ye düşünce uzun zamandırda aklımda olunca kaçırmıyım dedim, bacaklarımın daha pürüzsüz daha canlı olmasını istediğim içn aldım aslında selulutum yok birazcıkta ınceltmeye yardımcı olurmu bilmiyorum ama deneyeceğim.

Otacı Bıtkısel Saç Şekıllendırıcısı ; Ilk defa alıyorum bu marka'nın jolemsı urunünü deneyecoğum bakalım orta-sert aldım biraz tutsun diye henüz denemedim.

Otacı Argan Şampuan : Malum saçlarım uçlarına kadar kuruduğu için kuru saçlar için olanını aldım birde daha zararsız kımyasalı az olmasını istediğim için tercihim arasına girdi.Saç derimiz çok hassas haliyle kımyasaldan ne kadar uzak durursak okadar iyidir. 15 tl idi buda..

FYB Kalemtraş Açacağı: tombul veyahut normal yapıdakı goz dudak kalemlerını açmak için aldığım bu açacak sanırsam piyasadakılerden en güzeli! kalemlerımı kırmadan açıyor gayet memnunum alacaksanız gıttıgınızde bu çeşidini alın .5-6 tl ..

Isana Power Extreme Saç Spreyi : En güçlüsünden aldım abım ben ortaklaşa kullanıyoruz genellıkle (: ben maşa yaptığım zamanlarda kullanıyorum, henuz bunuda denemedım denedıgımde paylaşırım sızlerlede.

Alışveriş çılgınlıgımdan bugünlükte bu kadar,önümüzdeki 9 şubatta başlayacak olan sevgililer günü indiriminde görüşmek dileğiyle esen kalın 💋

ڪےevgilerimle...


7 yorum:

  1. Güle güle kullan. Flormar fırça temizleyici pek etkili değil, idareten iş görüyor. Yves Rocher tüpteki kremi vücuda sürmekte zorlanıyorum ama el kremi olarak çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  2. Otaci sac sekillendirmeden bitirdim 3 numaraydi benimki sertlestirmiyordu fakat tüm gün buklelerim de kalmadi :/ Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Gokçe : Teşekkürler (: Aynen bende ıdareten olsun dıye zaten hemen el altında olsun diye.Hehee bende :DD çok nadir vucuduma kullanıyorum .

    Deneyen bayan: Birde ben denıyeyım bakalım en azından zararsız ıcerıklerı var gıbı geldi amma :D Teşekkürler zepcim öpüyorum :*

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan hesaplı bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Kasa onunda duranlar benim de hep dayanamayip da el attigim seylerden :D neyi nasil satacaklarini cok iyi biliyorlar :D

    YanıtlaSil
  6. O mağazada insan hakları ihlali yapıldığını okumuştum. Uzak duruyorum nicedir.

    YanıtlaSil
  7. Ayça: Evet ozellıkle peçete ıslak mendıl tarzındakı şeyler,valla oyle :D

    Yazdan kalan: Evet bende duydum tabıkı ama ıstanbulda olsam kesınlıkle o şubeye adım atmazdım! ben olayın bütün şubelere yüklenmesine karşıyım. Neticede şirketin uyguladıgı bır yontem değil oranın elemanlarının satış gorevlılerının görgüsüzlüğü diyelim.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁