25 Kasım 2016 Cuma

AVON CLEAR SKİN SİYAH MASKE -



Maskelere doymayan bizlerden Selam ! Genel olarak maskelere 
bi meraklıyız zaten, yine ilgimi çeken maskelerden birisini anlatıyor olacağım sizlere..




Rengi böyle çok aşırı bir siyahlığı yok,10-15 dk iyice kuruyor.Siyah gri bir renk alıyor .Foto koymadım buraya korkmayın diye :D Kokusu krem gibide parfüm gibide tam kestiremiyorum ama parfümlü olduğu bir gerçek ! Artık kimyasallarada parfümlü ürünlerede alıştık. Ama bazı ürünlerin kokusu güzel olsada bana çok iç acıcı gelmiyorlar.
Verdiği anlık etkisi güzel,yumuşacık yanaklarım oluyor,herhangide bir alerji yapmamıştı kullandığım sıralar,şimdilerde maske falan bu tarz ürünler kullanmıyorum tabikide.

En beğendiğim yanıda,o yağ yağ duran yerleri yani sebum kontrolünü çok güzel dengede tutuyor.Düzenli maske kullanıldığında gözeneklerinizdede bir azalma göreceğinize eminim.Ama bu tarz ürünler kil içeren yada böyle mineral bakımındanda zengin olan maskeleri tercih etmelisiniz.Salisilik asit içermesi yönünden olsa gerek minikde olsa sivilce oluşturmuyor.Çok hassasiyeti olan ciltler kullanmasa daha iyi olabilir.


ڪےevgilerimle


3 yorum:

  1. Merhaba tatlı blogunuzu takibe aldım banada beklerim. Bu siyah maskeyi çok duymuştum fakat tereddüt ettiğim için almamıştım. Artık alacağım teşekkürlerrr ❤️😊

    YanıtlaSil
  2. Çok nazıksınız teşekkürler(: deneyebılırsın bir cılt rahatsızlığın yoksa benım hassas cıldımde olumsuz bir etkisi olmadı .Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Siyah maskeler çok mu moda oldu ne? Çok güzelmiş.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁