26 Ekim 2016 Çarşamba

TOPICREM ✽ YATIŞTIRICI TEMİZLEME SUYU ✽



Merhaba ! Topık bir yazıyla karşınızdayım :) Yüz ve göz için olan
 bu suyun etkileri nasılmış hadi bir bakalım.



Öncelikle her mıcellar su gibi buda göz makyajını iyi çıkarmıyor fakat piyasadaki diğer bilindik markalara nazaran gözlerimi çok rahatlatıyor ve asla yırtmıyor yumuşak bir şekilde temizliyor. Eğer ki hafif bir makyaj yapmışsam çıkarma konusunda hiç sorun yaşamıyorum,ama yoğun 2,3 renk farla kullandığım zaman birazcık çıkarmada sorun yaşanabiliyor. Ama cyrene den sonra en hoşuma giden ürün oldu diyebilirim. Yüz bölgesinde tam tersi hiç beğenmedim! Makyajı veyahut kabasını alıyor fakat nedense gözde olduğu kadar yumuşak bir etki bırakmıyor.

Kokusuz bir ürün,yapısı jel değil normal su gibi .Herhangi bir iritasyonada sebep olmadı,açıklamasındada yazdığı gibi.Normal tıplalı dökmeli bir ambalaja sahip,pompalı olsa daha pratik olabilirdi diye düşündüm bir arada : ㋡  Şimdilerde bitirmek üzereyim,ama tam bitmeye yakın içinde hafif sertlıkte beyaz beyaz şeyler meydana geldi tortu gibi sanki ama gözümü silmeye korktum.Pamuğa döktüğüm an geliyorlar çünkü,o yüzden bende pamugun düğer yüzüyle siliyorum. 


Siz kullandınız mı bu ürüncüğü? yada tavsiyede bulunacaklarınız 
varsa bekliyorum. Sanırım en güzeli özeli bioderma .


ڪےevgilerimle

4 yorum:

  1. Evet normal su gibi;)

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç kullanmadım bu tarz ürünleri sende pek memnun kalmamışsın sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Gerekte yok bence,:) kullanıcaksan en güzeli bıodermanın o kırmızı ambalajlı suyu veya cıldın karma yaglıysa yeşil olanını tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁