23 Ekim 2016 Pazar

ORİFLAME OPTIMALS BODY {Sıkılaştırıcı Vucut Losyonu }


привет! KaK /\eлa ?
Herkese selam ! herkes iyimi? herzamanki gibi uzunca bir aralardan sonra yenıden yazmam gereken,ınsanları bılgılendırmem gereken bir dolu yazı olduğunu farkedince hemen dedim ki yazmalıyım! Kpps'di  işti güçtü derken, üstüne birde rusça kursu derken blog işi yattı be gülüm.!Şimdide aöf sınavları yolda fakat 4 yalnış 1 doğruyu götüre götüre yolda iyice zorlaştırdılar sınavları ! Nasıl geçicez bu şekilde merakla bekliyorum. Bu arada bir ara,en çok blog yayınlarını ülke olarak takip eden rusyaydı,son bir kaç aydır düştü.Tabi yayınlara ara verince millet de haklı :) Neyse ben hemen hız kesmeden devam ediyore..






Türkçe kısmında vucut losyonu vucuda uygulayın falan yazıyor işte öyle sıkılaştırıcıdır falandır diye diye yazmıyore yanee. Benim en başta kullandığım şuan kataloglarda göremediğim basmalı gri sıkılaştırıcıyı malesef bulamıyorum o enfestoydu ! hem gerginlik hissi veriyordu hemde sıkılaştıgınızı hissediyordunuz. 

Bundada çok birşey anlamadım diyemem azda olsa etkisi var ama su gibi yapısıyla ve hiçbir gerginlik hissi vermeyişiyle tekrar almaz konumuna getirdi sağolsun. En son nıvea almıştım merak etmeyin onunda yorumlarını yazarım yakında.:/ Ama sakın gidip nivea'nın hiçbir sıkılaşmaya selulute yonelık ürününü  almayın,bukadar söylüyorum.

Sözün özü,bu ürünüde kullanıp bitirdim ve hergün düzenli kullanmama hareket etmeme rağmen işe yaramadığını gördüm,sevenler varsa birşey diyemem ne mutlu size demekten başka.Genel anlamda karın bölgesi ve baldır bölgem için kullanıyordum,ama ofsayt..



Bugunlük benden bukadar ballar,bir başka yazıyla görüşmek dileğiyle...

ڪےevgilerimle


4 yorum:

  1. Çöpe giden bir ürün üzücü ://

    YanıtlaSil
  2. Malesef canım,bıtene kadar kullandım ama kullanmasamda farketmezmiş yanı .

    YanıtlaSil
  3. Emzirirken kullansak sıkıntı olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilgim yok açıkcası yalnış yonlendırmek ıstemem sızıde.

      Sil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁