13 Eylül 2016 Salı

İYi BAYRAMLAR ❥ Karışık İndirim Alışverişi..{ Sleek,Sebamed,Clınuque,maybellıne blaa blaa }

Merhaba! İndirimin dibine gene vurduk galiba ツ Çünkü  nereye girdiysem tıklım tıkıştı,
kasalar almış başını gidiyor bekle bekle sıra gelmeyen saatler günler ohoo.Yıl başına kadar idare etsin bizi bu alışverişler kızlar,aman diyim kendinize gelin.Ben yinede ihtiyaca yönelik yapmaya çalıştım alışverişimi fakat arada kaçamaklar 
oldu tabi olmadı demem yanlış olur.Hayde geçelim alışverişime doğru;



Eylül ayı bitmeden saç rengimi değiştirmek istediğim ve bu sefer kendim boyamak istediğim için arkadaşlarımında fikrini alarak bu boyayı aldım.Hepside bu Palette deluxe markasının saçta renginin daha kalıcı olduğunu söyledi,artık bakıcaz.Siyah alıcaktım ama koyu kahveninde siyah gibi duracağını düşündüğüm için hem koyu kahve hemde altın parıltılı mocha yı aldım,çünkü 2 boyayı karıştırarak deniyeceğim.Sonucu burada değil ama belki snapçette paylaşabilirim. Watsonsta boyalar 9 tl ye düşmüştü bende kaçırmak istemedim. 

Elıdor Kuru Şampuan-Normal saçlar için bu kuru şampuanı seven var sevmeyen var,bakalım çok merak ederek aldım aslında pek umutlu değilim genelde batiste markasınınkini sevdim diye onu alırım hep diyordum ama önüme çıkınca hayır diyemedim,hayırlısı (:

TonıGuy Kuru şampuan- Dedim şimdi elidordan memnun kalmassam bari tonı alayım da dursun köşede beni acil durumlarda bu kurtarır belki.Tonıden baya umutluyum aslında merak ediyordum batistemi tonı mı sonucu kullandıkça paylaşacağım.Buda 100 ml %40 ındırımde 15 tl idi watsonsda.

Rival Revital Q10 Maske- Aslında bu maske biraz daha 30 lu yaşlara hitap ediyor maske demeyeyim sadece ama bu seri desem daha doğru olacak. Kremiyle serumuyla her ürünüyle çok sevilen bir seri olduğunu duyunca öğrenince maskeyide çok denemek istedim.Gözle görülür bir fark olursa seve seve bitenlerimde yazarım.

Totes Meer Maske-Deniz mineralleri içeren daha çok sivilceli sorunlu ciltler için üretilen bir maskedir kendileri.Benimde bayadır bölgesel olarak içten ama dışarı çıkmayan bir takıl sivilce sorunlarım olduğu için bir alıp kullanayım istedim.Yine arkadaşımın tavsiyesiyle almış bulundum,o baya düzenli kullandığını ve cildinin daha düzgün olduğunu söyledi.Bakacağız,bende zaten eve gelir gelmez hemen diğer fotoda olmayan yarısını denedim ve kalan kısmını ıkeanın paket sıkıştırıcı mandallarından birisi ile sıkıştırdım :) Bir yarım paket harcanmıyor ki zaten.En az 3 kullanım rahat gidiyor bana. fiyat 2,70 falandı sanırsam net hatırlayamıyorum.İndirimin ilk demlerinde alında böyle oluyor tabi affola..

Neutrogen Deep Clean G.M.T - Kısaca yazdım ama siz anladınız.Bu göz için olan suya dayanıklı göz makyajıda dahil tüm makyajınızı kolayca çıkaran piyasadaki en güzel göz  temizleyicisi bana göre.Ambalajı değişime uğramış ama içerik performansı yine harika! değiştiğini idda edenler olmuştu,ama hayır her şeyiyle yine gönlümü fethetti.Gratisten 8 tl gibi bir fiyata aldım.Sephora'nınkini de denemiştim ama ondan bile daha güzel .

Eklip Yelpaze Fırça- Aydınlatıcı olarak fırça kullanmayı düşündüğüm sıralar gittim orfılame den aldım,sonra eve bir geldim kılları dökülüyor yüzüme oraya buraya mınıkli buyuklu dokuluyor. Sonra bunu ındırımde yakalayınca açıkcası kaçırmakta istemedim.Fakat orıflamenınkıne göre daha yumuşak daha eğilemsi,yani biraz daha sık kıllı ve kendini salıveren bir fırça olmasaydı daha rahat yüz bölgemde kullanabilirdim.Orıflame tek sorunu bana göre kıl dökmesiydi yoksa hala beğenerek kullanıyorum.(çünkü azaldı kıl dökülme olayı ılk kulanıma göre) Yinede ilk ızlenıme göre çok sevdiğimi söyleyemem bu fırça için. Amma 3 küsür tl  fiyatına görede fena değil.


Golden rose markası'nın bu şık altın saplı bb krem fondoten uygulamak için kullanılabilecek bu ürünü fırmacı bir arkadaşım tarafından bana hediye (: Asıl fıyatı ne kadar hiç araştırıp bakmadım.Performansını değerlendireceğim tabiki.

Rival De Loop Revital Q10 Serum - Yüz,boyun,dekolde ye sabah ve akşam olmak üzere uygulanabilecek bir serum. +25 oldugu ıcın denemek istedim.Ama ben daha çok boyun bölgeme kullanacağım,malum orası kırışık oluşumuna daha müsait.%30 ındırımle 15 tl ye aldım.

Essence Make Me ßrow Kaş Maskarası - En son rımmel markasınınkınden sonra,bunu denemeyi istedim malum o birazcık sümüklenmeye uğradı sanırım ya bozuldu yada kapağını uzun süre açık bıraktıgım için öyle oldu.Bakacağız bu nasıl iyimi kötümü.9tl 

Essence Lıghts Of Orient Aydınlatıcı Stıck -İlk çıktıgında değilde daha sonrasında kalacağını ındırıme gireceğini bildiğim için bekledim ve 7 tl gibi bir fiyata almıştım ındırım öncesi.Buda yazılıp çizilecekler arasında beklemekte.Kısaca bahsedecek olursam eğer yapı olarak sert baya daha yumuşak kaymakımsı yapılabilirdi.

Maybellıne Master Drama Khol Göz Kalemi -Simsiyah akmayan kalem arayışına girdim girmesine ama aklımda not markasına ait tombul kalemler vardı fakat siyah olan renk piyasaya henüz teşrif etmediği için yine bu markalara düştüm:/ Neyse aldım almasına ama buda akıyor anacım buda:'(( %50 de 11 tl .

Color Tatto Creme Nude - Bu rengını hep istiyordum zaten,malum ben baz olarak kullandığım için bunada taliptim. Aldım almasına ama çok çiğ ve sert geldi bana renk ve yapı olarak.Kullandıkça bakıciiz artık.


Clınique All About Eyes Göz Kremi- Gerek tavsiye gerekse marka önerilerinizi dikkate alarak seçtiğim bir ürün oldu kendisi. İnternetten değilde ben direk ykm deki kendi bölümüne giderek aldım. Kuru olduğunu söyledim nemlendirsin yeter dedim kadında yaşımı sordu direk bunu önerdi.Birde aynı ısıme sahip olan turuncu tüpte enerjı veren tarzı bir krem vardı ama ben bunu daha çok gördüğüm aşina oldugum ıcın bunu tercih ettim tabiki. 150 tl ye alıverdim kıydım valla inşallah memnun kalırım.

La Roche Posay Effaclar Yüz Yıkama Jeli- Daha öncede tolerıan serısınınkını almışım aslında bunu almam gerekirken onu almışım. Hala kullanmaktayım,aslında karma hassas cıltler ıcın o ama buda yaglı ve sıvılcelı cıltler ıcın. Mantıken onu almam gerekıyordu zaten ama sıvılce yazınca denınce tabıkı herkes bunu tercih ediyor,öneriyor.Bende böyle ikili bir seti kızılaydaki bir eczaneden 40 tl gibi bir fıyata aldım. Sonucu ve farkı merak ediyorum açıkcası.

Nıght Dance Yasemin Parfum - Watsonslarda satılan bu markanın bu kokusuna resmen aşık olup aldım. etıket fıyatı 14 ama ben kasada 9 tl ödedim tanesine.Eve geldim annemde çok beğendi hatta resimde gördüğünüz 2 parfüm annemin.En üst resimdekide benim :) Benimkini beğendiği için oda istedi iki tane al dedi bende ona aldım.Ben kullanmaya başladım bile okadar şık bir ambalajı varki içindeki şişesi bile  çok hoş. Sıkınca koku bana bir süre sonra gelmiyor ama yanıma yaklaşanlar alıyor kokuyu.3 çeşidi vardı daha orkıde yı hatırlıyorum sadece.

Maybellıne Hydra Extreme 210 - O kadar çok kararsız kaldımkı alıyım almıyım gittim geldim.%50 ye girmişti ogun tamda watsons dedim okadar ruj var evde, napacan:D ama yok sürümü yapısı okadar yumuşakki ınsanda almadan edemiyor.Dedim 7 tl düşmüş al gitsin, dudakta biraz morumsuluğa kaçan bir renge sahip genede güzel ama.

Alıx Avıen Eyelıner Pen - Bu kalemin metnini çok duydum,bir türlü fırsatım olmadı denemek için ama en sonunda aldım. Siyahlığı kalıcıgı güzeldi % 50 de 10 tl ye geldi.

Sleek Rose Gold Allık- Gratislere gelen bu sleek markasının diğer ürünlerine nazaran benım aklım hep bu allığa gidiyordu birkaç yerdede görüp çok beğenmiştim zaten. Hot mama yada bu diyordum hep. E the balmdada  % 50 olmadı hiç bende ınat ettım almıcağım dedim! Neyse yıne bır ındırım günü 3. gunu falan,meşrutıyetteki gratıse doğru ılerledim,ıçeri girdim standa baktım 3 tane sıralı bır sekılde sllekın bu allıklerı duruyor. En üsttekine elımı attım arkasına bi baktım birde ne göreyim :)  Rose gold ^^^yazıyor. Normalde fellık fellık arasam bulamam ama düşünmeden gittim ya bu defa şans yüzüme güldü resmen çok şaşırdım. Hatta dedim tekmı kaldı diye sordum çekmeceyi açtırdım bomboştu halıyle her giren yağmalamış :) Kesın kırıktır diyorum ama içimden,neysekı odedıkten sonra hemen açtım ıcınıde sapasağlam bir allık benı beklemiş bu günlere kadar. Derin bir nefes çektim yoluma devam ettim.Üstelik çok uygundu fıyatı 17 küsürdü 1 tl de düştü kasada 16,5 e  falan gelmiş oldu. Bunuda bloğa yazmak için sabırsızlanıyorum çünkü yansımaları olsun rengi olsun çok hoş

Bıo True Lens Solusyonu - Daıma aldıgım markayı sonunda buldum geçen defa yokluktan renuyu denemek zorunda kalmıştım o bitmek üzereydi,hemen bunu bulup yerını doldurdum.20 tl olsa gerek, bazı yerlerden daha uyguna alıyordum ama eczane olnca böyle oldu malesef,ındırımlı verdi ama genede .

Splat Bıocalcıum Diş Macunu- Bu markadan vazgeçemiyorum sanırım, ne zaman ındırımde görsem alıp yedekleyesim geliyor denemediğim birkaç çeşidi kaldı,onalarıda ilk gördüğüm yerde alacağım. Bakalım bu nasıl gelecek dişlerimize

Soft & Gentle 0 % Alumınyum Deodorant -  Zararsız şeyler olsun benım olsun artık,cılt sonuçta ne kadar zararsız madde olursa okadar iyi bizler için. Hazır 6,5 tl ıken bunuda alıp bir denemekte fayda var diye düşündüm. Roll on tarzından ziyade bu şekılde sprey formundakıler daha kolayıma gidiyor açıkcası. Bakacağız etkıleri nasıl ve ne yönde olacak.

Sebamed Q10 Lıftıng Eye Cream -Daha öncede söylediğim gibi ben göz kremlerini gece ve gunduz olarak ayırıp öyle kullanıyorum. Mesela bunu gunduz kullanıcaksam clınuquenın kını gece yatmadan once kullanıyorum.O şekılde daha etkılı daha bereketlı oldugunu düşünüyorum. 30 yas ve sonrası bır krem olmasına rağmen yınede almak istedim.Daha once etkısını gördüğüm için,yenıden bir şans veresim geldi.30,75 tl..



Benim indirim öncesi sonrası olmak üzere olan karışık alışverişlerim bukadardı efenim bir sonraki alışverişlerde görüşmek dileğimle esen kalın.


ڪےevgilerimle

9 yorum:

  1. Uzakta oldugum ve indirim dönemlerini kacirdigim icin seviniyorum bazen, insan merak Edip aliyor elbet, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Bende daha çok yer gezemediğim için seviniyorum :D çok sağolasın,daha iyileri senin olsun öpüyorum :*

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de çok güzel mutlulukla kullan :*

    YanıtlaSil
  4. Ooo neler almışın neler :) Maybelline krem farını bende yeni aldım ve ilk bakışta senin gibi biraz katı buldum. Kullandıkça daha iyi anlarız artık. Hepsini güle güle kullan;)

    YanıtlaSil
  5. Neler neler ah ah,battım valla kız yan yan gidiyorum balık gibi :)) Aynen kullana kullana daha net oturur,en azından nasıl kullanacağımızı keşvederiz,Teşekkürler canıms:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba �� Effaclar jeli aldığınız eczanenin adı neydi acaba ben de birçok yere sordum ama internet fiyatlarına göre çok yüksekti

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar,Kızılayda eceser eczanesi var, tam olarak barlar sokağının bıtımınde.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim uğrayabilirim inşallah 😊

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁