15 Eylül 2016 Perşembe

Çöpe Чollananlar -36 ஜ


Merhaba ! uzun bitenler yazılarının ardından tekrar karşınızdayım.Mod on yüksek olunca insanın yazdıkça yazası geliyor.Aslında biraz bugun kendimi iyi hissetmiyordum ama sıcak sıcak yazmak bana iyi geliyor bekletmeden taslak oluşturmadan. Hatalarım oluyordur belki yazılarda okuyorum yine göz geçiriyorum fakat yinede atladığım şeyler oluyorsa affola.Bu kısa günlüğümün ardından hadi geçelim artık neler azalmış ve bitmiş. 



  • Isana Badem Kokulu Aseton- En güçlü yapıdaki ojelerimi bile güzel çıkarabilen aseton markam.Gratisin benri asetonlarıda çok iyi aslnda fakat bu gözüme herzaman daha çok geldiği için bunu tercih ediyorum.
  • Rival De Loop Hydro Ferahlatıcı Sprey-Aloe vera içerikli yüzümü bedenimi güzel ferahlattığım yaz akşamlarımın vazgeçilmezi idi .Fakat şu son aylarda kendisini hiç bir yerde bulamadım,sanırım stok sorunu vardı.Takı geçenki son indime kadar tam indirim günü rossmana geldi 3 tane onuda ayırmıştım biryere sonrada almadan çıktım(: neyse birdahakine artık.Kesinlikle 10 tl ye alınabilecek güzel bir ferahlatıcı.Anlıkta olsa ben bunu fırçama süngerime de sıkıyordum aradada olsa.
  • Nivea Goog By Selulute - Bir umut aldığım sıkılaştırıcı gobektekı çizgileri azaltır tarzında umutlar beslediğim bir kremken nefrete dönüştü.Yazısını bile yazasım gelmedi o derece sevmedim.Hiçmi gerginleştirmez işe yaramaz bir krem arkadaş hiçmi yani yohhkkk!!Sevmedim!! Nivea'nın hiçbir ürününü alasım gelmiyor o derece etkisiz eleman oldukları kanısındayım artık. Krauft markası çıkarmuş şimdide ama indirime doğru düzgün giren bir marka değil henüz yeni olduğu için,girsin deneyeceğim.
  • Senscience Silk Moısture Shampoo&Condıtıoner-Şampuan ve saç kremınden oluşan bu mınnak kaplardaki ürünleri çok sevdim.Tam boyları pahalıymış galiba,nılgunün etkinliğinden almıştım.Gerçekten çok sevdim saçlarımı miss gibi kokutan ürünlerdi.En çok saç kremini sevdim,saçlarımı hemen açtı ve yumuşacık yaptı.Yoğun yapısından dolayıda bayağı kullandım.
  • Avon Naturals Vanılla Sandal Vucut Spreyi- Kokusu muhteşem! kalıcılığı ıdare eder ama hergün sıkarsanız tene yerleşiyor ten reddemiyor dolayısıyla diğer günde o kokuyu alıyorsunuz.İşin sırrı düzenli kullanım,en azından bu tarz hafif kokulu ürünler için bu geçerli olabilir.


  • Palmolıve Duş Jeli- Akdeniz bitkileri isimli yenı çeşit kokularından birtanesi olan ve benım en çok beğendiğim kokusuda buydu.Temizlik hissi vemesi açısından güzeldi,kalıcı kokusu yok tabıki,yumuşacık hemde temizlenmiş bir vucut bırakıyor geriye,herbir çeşidini zevkle şevkle kullanıyorum.Bin tane çeşit duş jelide olsa her evde bir palmolive olmalı :D Reklam gibi oldu ama gerçekler 
  • İsana Kahverengi Saçlara Özel Şampuan-Kahve bakır kızıl sarı bu serinin her renk saçlar için şampuanı var.Ceviz özlerinin olduğunu anımsıyorum,bir umutla aldım ama çok memnun kalmadım malesef.Saç diplerim geldiği için birsüredir hatta boya olmadığı halde bile kurutma yaptı,bir hassasiyet kuruluk meydana geldi ne yazıkki.Kepek olmadı allahtan ama nedeninide çözemedim.Neyse ki bitti.Indırımde 7-8 tl arasında bir fiyata almıştım,belki yağlanan saçların hoşuna gidebilir.
  • Prozınc Oıl -Bunuda banyoda buldum bitmiş halde heralde heryerının kurumasını bekledim unuttum odama getirip biten çantama atmayı.Biraz bahsetmiştim diğer bitenlerimde bundan.Gerçekten kokusu muthiş güzel! ve çok düzenli kullandığımıda eklemeliyim.Saçlarımda bir uzamaya rastlamadım ama parlaklık ve daha az saç kırılması oluyor artık bende,neredeyse hergün saç uçlarıma besleyici yağlar süren bir insanım.
  • The Body Shop Japanese Chery Blossom- Set halinde almıştım 2-3 sene önce parfümü de vardı.Parfümü olay zaten kış ayına en güzel gidebilecek koku.Amma bunda bir gariplik vardı nedense parfümü gibi kokmuyordu işin garibi diğerleride öyleydi,hani benımkisi desem bozuldu falan ama hayır aynını aynı kokuyu tam olarak kreme yakıştırıp üretememişler.Oyüzden kala kala bu seneye kadar kaldı ve en sonunda içi yağlanmış kenarları sarımsılaşmış işin özü bozulmuştu artık tamamen yarısından çoğu duruyor içinde yazık oldu ama yapacak birşey yok.Koku biraz olsun hoşuma gideydi kullanırdım
  • Shıffa Home Omega 3 Balık Yağı- Şimdi bune alaka kardo ! :D diyenler olacaktır elbetteki.Amaa hemen giriyorum olaya.Ciddi anlamda ''cildime etkisi olduğunu gözlemledim.Sonuçta hangimiz düzenli olarak balık tüketebiliyor.Kullandığım süre içerisinde cildimde parlaklık olduğunu,solgunluk yerini daha sağlıklı bir cilt aldığını gözlemledim.22 tl ye ındırımlerı oluyor bazen Rossman da bence kaçırılmaması gerekiyor.Kilo yapar diyede çok korktum ama ne iştah açtı nede kapadı o bakımdan bende kilo yapmadı. Böyle hafif balık etlinin üzerindeyseniz bir doktora danışın öyle başlayın ama benım gibi zayıf 45-48 arasında bir kılonuz varsa yardırın gitsin.

  • Wet ın wıld Kaş Sabitleyicisi-Ay bunu öven ayılan bayılan kızlara sitemliyim ! ayol bunun neresini beğendiniz siz bacım soruyorum allasen ya , öve öve bitiremediniz resmen benide o furyaya kattınızya sağolun anacım. Siz hiçmi Essence'nin kaş sabitleyicisini kullanmadınız^^onun ne kadar sağlam sabitlediğini hiç farketmemiş olacaksınız ki ondan ötürü bu size sabitliyormuş gibi falan geldi demekki:)) Yumuş yumuş bir hal alıyor ay ne sabitlemesi bu resmen adam kandırıyor ıslak ıslak sabitliyormuş gibi yapıyor ama daha sonrasında bir el hamlesi gelsin kaşlar aşağı düşüveriyor maskeee düşüyor yani ta taaam misali ((: Hani Ayvanın çekirdeklerinden parlatıcı jöle falan yapardıkya suda kaynatıp yapan varsa beni çok iyi anlayacaktır.Hah iştee aynen ülee buda. Bunun yerine gidin ayva alın hem ayvayı yiyin hemde yararlanın çekirdeğinden.Hadi baay!
  • The Balm Schwing Eyelıner - ambalajı maffoldu elımden ötürü sılındı yanı her elıme aldığımda mınık mınık çıktı resimleri şirinlikleri:/ Ben kazımadım yani.Ambalajın kalitesizliği o bikerem.Simsiyah güzel bir eyelınerdı kendileri ancak çabucak bitiverdi tekrar almam.Detaylı yazısı için thebalmeyelıner !
  • Avon Mega Effects Mascara -Bence gayet iyiydi,tek tek ayırıp uzun olan kirpiklerimi dahada güzel ve uzun gösteriyordu. Hacim yönünden verdiği performans düşüktü fakat sevmedim değil sevdim .Tabi bu diğer avon maskaralarını alacağım anlamınada gelmiyor. Çekiniyorum birazcık çünkü önyargı değil ama loreal maybellıne varken diyorum hani ne gerek var.Bana katılanlar  vardır elbet biliyorum.Benimkiside öyle bir kanı işte.
  • Perlodent Ağız Spreyi-Ohoo hatırlayan varmı bilmem tee rossmanın ilk açıldığı yaygınlaşmadığı zamanlarda satın aldığım bir spreydi kendileri.Son zamanlarda iyice tatsımsı bir tat aldığı için e birde bittiği için atmalıyım dedim ve çöpe yolladım.Çok güzeldi yeniden uygun fiyatlı halleriyle satışta bunları bulabilirsiniz.
  • Aloe %95 Soothıng Gel -Mıssha'dan bb krem aldığım bir zaman hediye olarak set vermişlerdi buda onun içinden çıkmıştı.Saf aloavera kokuyor.Aynı zamanda yetiştirdiğim için kokusunuda biliyorum hertürlü yararlanıyorum.Sivilce vs izlere iyi gelmiyor umutlanıp almayın fakat,cildi daha düzgün gösteriyor,Ciltteki fazla yağı emiyor,rahatlatıyor,tahriş olan bir yeriniz varsa daha iyi geliyor acıyı azaltıyor.Tam boyunu mıssha.com yada satış noktalarından alabilirsiniz.
  • Mini Tester Parfüm- Tbs den en sonkı alışverişlerimden birinde vermişlerdi,içindekini bitirdim fakat atmıyacağım aslında son anda aklıma geldi.Bununda kapak kısımından çektiğinizde açıldığı için ben içine kendi parfümümü fıslatıp çantama atacağım en azından yer kaplamayacak.Fikirleer fikirlerr..
  • Shıne Plus Alıx Avıen- En sevdiğim ojelerımden kırmızılardan birisiydi,resmen dibine kadarda bitirdim ojeyi.Uzun süredirde kullanıyordum,yalnız son zamanlarda neredeyse bir yıldır belki sürmüyorum kırmızı yakıştıramıyorum belki bilmiyorum nedenini ama içimden gelmiyor.Tekrar alırım ama dursun bir kenarda.Kalıcılık anlamındada çok çok iyi bir oje kalitesinde olmasada bir top coatla bir cilayla sağlama alıyordum.



  • İpek*My beauty Pamuk- Hangisi iyi derseniz bence ipek daha güzeldi.Kipanın my beautiside fena değildi ama tercih meselesi genede.
  • Benri Beyaz Sabun Kokulu Islak Mendil-Seviyorum benrının ürünlerini ıslak mendilide tam kıvamında oluyor zaten,normal kuru mendılleride güzel hertürlü tavsiye edebilirim.Kokusu bazen midemi bulandırıyor ama belki yeni koku çeşitleri çıkarmalarının vakti gelmiştir.
  • Clear tonıc -mıssha markasının testerlarından birtanesıydı yıne,tabiki anlaşılmıyor ılkınde ama bana ağırmış gibi sanki yaşıma uygun bir tonık değilmiş gibi geldi,bilemiyorum.
  • Dr.Tuna Celulıte Krem-Değişik bitkisel birşey kokuyor falan ama kremın yoğunluğu verdiği ilk etkisini sevdim belki tam boyunu alsam mutlu olabilirimmiş gibisi geldisi sankisi :) De almam ama,listede başka alınacaklarım var ayrıca selulıtle sorunum yok genelde sıkılaştırıcı üzerine çalışıyorum.
  • Caudalıe Krem- Yoğun yapıdaki bu krem testerını adam akıllı kullanma fırsatım olmadı yüzüme sivilce iz üzerine kremler jeller sürmekten,genede güzel bir yapısı vardı.Kokusunu ise sevemedim,kötü değil ama bitkisel koktuğu için çokta tarzım değil diyeyim.
  • Urban Naturals Macadamıa Oıl Shampoo- İlk etki olarak sevdim,belki ileride alabilirim tam boyunu.Köpürmesi temizlemesi iyiydi diyebilirim.


Bir bitenlerimin daha sonuna geldik,bir sonraki bitişte görüşmek dileğiyle.
Fikirlerinizi,sorularınızı sunmaktan kaçınmayın.Öpüldünüz;*


ڪےevgilerimle

2 yorum:

  1. Gelsin yeniler o zaman canım. Öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Artık yeniyıllara doğru gelir nilgünüm çook öptüm ♥♥

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁