25 Ağustos 2016 Perşembe

AVENE EYE CREAM - GÖZ KREMİ -


Selamlar!Göz kremleri sorunsalına gelin birde 
^^avene ile değinelim..

 

Aslında daha oncede bitenler yazımda değindiğim göz kremini biraz daha açıklamak istedim.Böyle detaylı yazıp sonra bıtenlerde olması gerekırdı evet ama malesef tam tersi olmak zorunda oldu.Devir değişti herşey tersine döndü yahu :)


İçeriği apaçık görebilirsiniz.



Sabah akşam sürdüm mü? evet tabiyii sürdüm nemlendirdi mi? evet ama anlıktı. Birde üstune ustuk son kullanmasına bakmamıştım,e tabi neden bakmadım orası eczane aa olurmu hiç böyle yakın tarihler -3-2016 ! Zamanı yaklaştıkça kremde bir garip koku göz çevremde yanmalar dedim kendine bu kadar eziyet etme kokuşcum sen en iyisi buna kıssadan veda et ! Zaten yarısından çoğunu kullandığım için yorumlayabiliyorum. Nemlendirmesi yetersiz,kokusu yoktu (başlarda) kokusuz diyebilirim.

Yapısı su bazlı,ben daha çok yoğun kıvamdakileri seviyorum,böyle su gibi olanların bir işe yaradığını düşünmüyordum nispetende öylede oldu gene  yanılmadım sizin anlayacağınız.Amma velakin nereden bilebilirdim,her seferinde isteklerimi söylüyorum ama böyle isteğe uygun vermedikleri zamanda çıldırıyorum.Ecz.ürünü deyip geçmemek lazım pahalılığa göre hele hiç değerlendirmemek lazım.Al işte paranla rezil oluyorsun, ha seven varmıdır vardır belki bilemem. Benım göz çevrem pul pul dökülmesede çok kuru,o sebepten ötürü anlaşamadık.Sizinki belki nemlidir ortadır falan filan ozaman belki seversiniz olabilir. Şimdi bütün göz kremlerim bitmek üzere hatta TBS den aldığım göz kremi bile yarıladım çöpe atmadan önce onuda bir yorumlasam iyi olacak gibi ((:  Sizce ne almalıyım, sebamed kullanıp çok beğenmiştim bir ara o kaz ayakları dedikleri olaya falan süper iyi geldiğini hatırlıyorum eğer tekrar içeriği falan değişmediyse onu alayım diyorum . Genelde 2 göz kremi alırım,birisini sabah diğerini akşmları kullanıyorum.Varsa önerileriniz bekliyorum...


ڪےevgilerimle

9 yorum:

  1. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    YanıtlaSil
  2. TBS yorumunu merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Irene: Thanks so much:*

    Sena: Gelıcek gelicek (:

    YanıtlaSil
  4. skincode, clinique, dermalogica markalarına ait göz kremlerinden memnun kalmıştım. Bakmanı öneririm, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. canım cok tesekkuler vıchy markasınıda onerdı bırısı ama clınıque daha ulaşılabilir benım ıcın,ykm gıdıp bakarım hemencecik ozaman,umarm hangı çeşidinin bana uyacağı konusunda bılgılıdır uzmanları.

    YanıtlaSil
  6. Benim de güzel bir göz kremi arayışım hiç bitmedi :(

    YanıtlaSil
  7. Daha yeni 2 tane daha aldım bakalım onları kullanmayada az kaldı :) en begendıgımı yazarım buracığa.:*

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁