23 Nisan 2016 Cumartesi

RiMMEL BROW THIS WAY / Renkli Kaş Maskarası \


Yeniden Merhaba! Pratikliğine inanarak almış olduğum bir üründen bahsedeceğim bugunde sizlere.İndirimden yararlanıp aldığım bu maskaranın 3 çeşit rengi var.Bendeki rengi orta koyulukta olan medium Brown rengi. Birisi sarışınlar için kaşları açık kahverengi olanlar için diğeri;kumral çok koyu olmayan kaşlar için,3.rengide koyu kaşlar, siyah kaşlara özel. Ben deneyerek aldığım için sizede şunu alın diyemiyorum belki koyusu belki açığı bile uyabilir tercih meselesi.Açıkta uyabilirdi ama ben daha belirgin kaşları sevdiğimden ötürü orta koyulukta olanını tercih ettim,bakalım nasıl durmuş.;)


Fırçası beni artık çileden çıkardığı için üst kısımdan başlayarak maket bıçağıyla bir güzel törpüledimtabiki bu şekilde kullanmıyorum bol bol ürün var ucunda baksana, ağız kısmına bigüzel sıyırıp o şekilde daha rahat daha kontrollü oluyor.Fırça ile yorumu tamamlıyayım,tek olumsuz yönü bence bu yani biraz daha kibar minnak benefitvari yapabilirlerdi bence biran önce düzeltmeliler bu durumu.Tekrar alacak olacak insanlara eziyet etmelerine hakları yok.Buradan sesleniyoruz Gel Bunu Al  !! Gelall :)) Düzeltte piyasaya sun! Diğer yorumlarıma geçebiliriz öyleyse..



Yukarıdaki görsellerde maskarasız renksiz doldurulmamış kaşlarımı 
ve daha sonra renkli maskarayla daha belirgin hale gelen kaşlarımı görüyorsunuz.



Sabitlenip kaskatkatı olmaması çok güzel,hızlı bir şekilde taradığım yer olduğu gibi kalıyor,dokunduğum zaman sertlik oluyor tabikide fakat o sertlikte zamanla geçiyor. Ama şekli bozulmuyor yinede kaşlarımda düşüklük olmuyor yani.

Gün içinde akması kokması düşmesi olmuyor,kullandığım süre içinde dökülme oranında bir değişiklik olmadı.Üşenmediğim zamanlarda sabitlemesine rağmen üzerinden yine wetın wıldın kaş sabitleyicisinden geçiyorum,daha da iyi oluyor.

Minnaklığı nedeniyle heryere kolayca sığışabilir.Dediğim gibi tek olumsuz yanı fırçasının boyutsuzluğu

Essencenın toz kaş ürününde çukurlarda açsam bitmek bilmiyor bazen kullanıyorum onuda ama sıkıldım fırçayla doldura doldura bu tarz pratik ürünler piyasada oldukça pek elim gideceğe benzemiyor.

Kokusu normal kirpik maskarası gibide kokuyor diyebilirim güzel bir koku ama ağır değil.Yapısı sıcaklığa göre değişiyor bence,kış ayında aldım daha yoğun ve toktu yaz ayına sıcaklara doğru geçtiğimizde kullanıyorum daha akışkan,heralde aldığım an yere lap diye akmıyor ama sıvı yani kaşa uygularken yinede fırçasını kesip jiletlememe rağmen taşabiliyor,taşan yerleride makyaj düzeltme pamuklarının keskin yeriyle kolayca silebiliyorum,hani şu kulak çubuğuna benzer şeylerden birtarafı iğne gibi olan.


Biterse almayı ciddi bir şekilde düşünebilirim,veyahut essencede çok seviliyor bir ihtimal onuda deneyebilirim,essence 9 tl buda 17 tl gibi bir fıyat aralığında,buarada sadece bu marka watsonslarda var,satın almak isterseniz watsonslardan temin edebilirsiniz.


 ڪےevgilerimle 


4 yorum:

  1. AAA ben hiç beğenmezdim kaş rimelini hatta o yüzden kalem baszen de far tercih ediyordum ama bu yazın çok faydalı olmuş. çünkü resimlerin beni cezbetti before after olayı. Deniycem bunu da. Rossman da varmı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Evett cezbetsın dıye koydum hehe :)) Yok canım sadece watsonslarda satılılor bu marka :*

    YanıtlaSil
  3. Çok kullanışlı görünüyor, keşke fırçası biraz daha küçük olsaymış. Hep böyle yapıyorlar ama kirpik fırçası kadar kaş fırçası yapıyorlar sanki alnıma süreceğim :)) Aklıma yazdım ama denemeye değer. Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  4. hahaha aynen alın kontüründe veya azalmış saç araları falan :)) keşke beybim ama nerdee,çok teşikkür :* ben küçülttüm en sonunda onuda sıyıraraktan kullanıyorum işte,essencenınkınede bak ama almadan önce ben aldım ondan sonra esence piyasaya cıktı,onun fırçası daha mınnak,testerı yok ama çaktırmadan çıkarıp bak rengine derim :) öperim !!

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁