16 Mart 2016 Çarşamba

TOPICREM GENTLE SCRUB FACE&BODY { Yüz - Vücut Peelingi }


Merhaba ! Hafif,incecik tanecikli kum gibi ama soyulma görevini 
en iyi yerine getiren bir peeling arayışındaysanız bu yazı tam sizlik olacak.







Yüzdede böyle elımdekı gibi yuvarlak hareketler çizdikçe tanecikler
 küçük olduğu için biraraya geliyor ve güçlerini birleştiriyorlar ;) 

Öncelikle şunu belirtmeliyimki kokusu misler gibi ! Bebek gibi kokuyor hem hafif hem tatlı hem kremsi hem hoş. İlk başlarda hergün kullanıyordum daha sonra sadece akşamları kullanmaya başladım.Buarada bu bana dermotologum tarafınan önerilen bir peelingdi,yüzümdeki minik minik pütürümsü şeylerin geçmesi için önerdi bende aldım ama onlara hiçbir faydası olmadı hala daha duruyorlar,dümdüz bir alın bir yüz herkes istiyor tabiyi ama ne yazık ki hayal olarak kalıyor. 

Normalde hassas,karma ve alerjıye müsait ciltler peelıng yapıldıgı zaman reaksiyon gösterir dimi, ama bundan asla öyle birşey yaşamadım ve yaşamadığımada çok şaşırdım.Gönül rahatlığıyla peeling yapmak neymiş gördüm. Fiyatı 80-90 tl arasında ama ml olarak yeterli geldiği için ve hala yarısına bile gelmediğim için verilir bir fiyat olduğu kanısındayım. 

Temizleyici olarak bile çok başarılı gıcır gıcırdak temizliyor,peeling görevini güzel yapıyor.En önemlisi cildimi tahriş etmedi,herhangi bir kızarıklık sorunu ile karşılaştırmadı.Vücuduma hiç kullanmadım kullanmaya kıyamam sanırım vucut ıcın ayrı peelınlerım var zaten,ama dekolde bölgeme kullandım,çok pürüssüz ve yumuşacık yaptı. Tekrar alırmıyım fikrim yok ama başka başka ürünleri denemek istediğim için daha fazla yorum yapamicimm,hele bir bitsinde bakarız =p


ڪےevgilerimle
Güzel günler gelirmi bilinmez,ama gelmeli artık !
♥♡

3 yorum:

  1. Cnm merak ettiğim bir peeling oluyor kendisi, yorumlarına bakarsak tam aradığım ürünmüş dedim :) alınacaklar listeme ekledim.

    YanıtlaSil
  2. bu markanın makyaj temizleme suyunu çok severek kullanıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Aysel:Herkese olur bence,yeterkı gozle gorunur sıvılceler olmasınkı onların uzerne geldıgı zaman onları çoğaltmasın :) opuyorum !!:*

    Ümran:Bende kullanıyorum onu ama goz makyajında hiç ıyı değil ama yüzde çok iyi :}

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁