5 Ocak 2016 Salı

PIERRE CASSI ERKEK GİYİMİN ÖNCÜSÜ !



Pierre Cassı erkek gıyımınde öncü bir marka olduğu gibi, çeşit yönündende oldukça zengin.Kaliteli ve uygun oluşuda cabası, bu sebepten ötürüde her kesime hitap etmekte.

Birazcık tarihçesinden bahsetmem gerekirse;

1970'de kurulan Byoral firma 2000 yılında Pıerrse Cassı markasını Hüseyin Ural tarafından moda dünyasına yürütülmüştür. Bu kaliteli erkek kıyafetleri üreten firma 42 ülkeyede ihracat yapmakta giyim bayilikleri vermektedirler. Bunlar arasında başlıcaları->Almanya, Avusturya,Avusturalya, İngiltere, Fransa, Ukrayna, Hollanda, Mekedonya, Slovenya, Rusya,Libya,Ermenistan,Türkmenistan,Afganistan, Özbekistan, Yunanistan,BAE, Ürdün,Suriye,Bahreyn, Abu Dabi, Dubai, İsrail, Azerbaycan, İran , Irak, Kongo, Dominik Kongo, Çat, Tunus, Cezayir, Afrika, Nigeria, Fas, Güney Afrika,bir çok ülke Daha Mevcut.




Klasik ifadeyle,takım elbise herkesi bambaşka hale getiriyor densede her takım herkes de güzel durmuyor.Pierre cassı kendini o kadar geliştirmiş ki çizgili,ekoseli,dar,slım fıt daha birçok çeşiti barındıran modelleriyle her erkeğe yakışır ve kıskandıran cinsten.



Ayrıca damatlıklarınada hayran kaldım,! ben klasik damatlıklardan ziyade yukarıdaki 2 modeldeki gibi spor şık modelleri,hatta klasik siyah damatlık yerine lacivert damatlık içine çizgili bir gömlek koyu bir kravat sevenlerdenim.Beyazlı olanda şık,!bakarmısınız şu güzelliğe ama mini cepteki mendilin şıklığına gömlekle uyumuna ...



Ayrıca kıyafetın olmassa olmazı tamamlayıcıları aksesuarlara da bakmanızı tavsiye ederim. Saat,belki bir boyunluk,şal,kol düğmesi erkekte olmassa olmazlardandır.


Özellikle de kişinin rahat etmesi açısından,sağlığı açısından da düşünmüşler ve ürünlerini %100 pamuklu ürünlerden yapmaktadırlar.Bir giyim markasında en önemli ve dikkat edilmesi gerekilen özelliklerden birisidir kişinin sağlığı ve rahatlığı ! Pierre bunuda düşünmüş ve üretmeye başlamış.yıl 2016 hala daha devam etmekte inşallah daha nice seneler yıllar daha devam eder bu kaliteyi ve güzel hizmetini bizlere sunup şık gösterebilmeyi daim eyler. Daha fazla çeşit görmeyi ve fikir edinmeyi isterseniz sitelerini http://www.pierrecassi.com/ u bir tık yapıp ziyaret etmenizi isterim.





2 yorum:

  1. İyi günler yazınızı begenerek okudum. blogunuzda çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum .

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar; Çok Teşekkürler beğenmenize çok sevindim,♥ çok sağolun, sizlerede sağlıklı başarı dolu bir yıl diliyorum. İyi çalışmalar Sevgiler...

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁