12 Ocak 2016 Salı

ALTAPHARMA '' Çay Ağacı Yağı ''




Selamlar;! Bugünde sizlere rossmanlarda satılan altapharmanın markalı ürünün çay yağından bahsedeceğim.






Bir merakla bi koşu çıkan sivilcelerim için iyi gelirmi acep kuruturmu diyerekten almıştım . Amma malesef ne sivilceye nede izlerine iyi geliyor aksine benim cildimde yakma yaptı ters tepti. Hassas ciltlere göre bir ürün değil! Kokusu çok keskin,yakın temas halinde bunalabilirsiniz :p Bende işe yaramayınca şampuanıma karıştırayım dedim kuru saç derisi demiş evet genelde çok yağlı değildir normal saç tipine sahibim, kurudur ama kepek sorunum hiç olmamıştır.Neyse efendim koydum birkaç damla  biraz zaman geçtikten sonra bir baktım saç derim pul pul dökülüyor  ya mevsimsel geçiş yada bu üründen dolayı çok anlamadım ama anladıgım tek şey çay ağacı mucızesinin bana iyi gelmediği ... Tek güzel kullanım alanımı söyleyeyim; Yorgun ayaklara birebir ben ayak kremımı sürdükten sonra bu yağı ayaklarıma damlatıyorum ve anında yorgunluk hissini aldığını rahatlattgını söyleyebilirim. Almak yada almamak hepsi size kalmış benden söylemesi ;) 



ڪےevgilerimle !


8 yorum:

  1. bende rosacea için alıp bi kaç kere kullanmıştım. Ben direk sürmüştüm yakma gibi bir etki olmadı pek de iyi geldi diyemeyeceğim. Suyla karıştırıp kullanmak gerektiğini biliyorum. Yani biraz suyun içine bi kaç damla falan.. bende bloğuma beklerim
    www.beautyblognote.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Roca ayrı bır hastalık zaten aman ha oyle herşeyi almamak lazım canım, zaten rıskli bir yağ buda yüze sürmekle hata yaptım ben :/ ama denedim rahatladım en azından. Evet bazı ağır yağlar suyla seyreltilir. Geldim blogunada teşekkürler izleyıcım oldugun ıcın Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Acaba kişiden kişiye etkileri değişiyormu bir kullanmak gerek

    YanıtlaSil
  4. tabiyi değişiyordur kesın ama hassas ve kızarıklık sorunu yaşayan cılt varsa bendekı gıbı ters tepebilir ondan dipnot yazmak istedim.

    YanıtlaSil
  5. Direkt kullanmayın seyrekleştirin diyorlardı direkt uygulandığında çok yakıyormuş ben de sivilcelerim için alacaktım iyi ki almamışım :)

    YanıtlaSil
  6. Ben iki türlüde denedim malesef olumsuz sonuç aldım, onun yerıne eczaneden bir ürün alsan daha yararlı olur :D

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, ben bu ürünü toniğimin içine ekleyerek kullanıyorum çok memnunum. Hatta direk sivilceme de uyguladım bana iyi geldi. Antibakteriyel olduğu için sivilcemin çabuk kurumasını sağladı. Sanırım cildiniz hassas olduğu için size ağır geldi...

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, Kımı cılde yarıyor kımınede yaramıyor tabiyi. Evet baya alerjık hassas bır cıldım var her ürünü kaldıramıyor. sevındım sızın adınıza (:

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁