15 Aralık 2015 Salı

MAC Cleanse Off Oıl !


Selam güzeller , bugun sizlere geçengunlerde ınstagramda paylaştıgım alışverişimdeki mAc ürünü tanıtıp yazmaya karar verdim ...







Bildıgınız üzere bu bir makyaj temizleme yağı, ne kadarda yüz içinde yazsa ben göz makyajlarınıda bununla çıkaranları görüp hayran kaldıgımdan ötürü eksik kalmadım ve göz makyajımı temizlemek için aldım.Kokusuna gelecek olursak , freş limonumsu ferah birokarda yağların verdiği, rahatsız etmeyecek derecede doğal bir koku barındırıyor.Bir sıkımlık pompası iki gözümüde silmeye yetiyor.
Kullanım şekli; Kuru ellerınıze aldığınız yağı güzelce gözlerinize sürüp ovuşturuyorsunuz, ve bütün rimeli göz makyajını parçalıyor güzelce çıkartıyor. Vıcık vıcık bir yağ içermiyor, temizledikten sonra ister suyla yıkayın istersenizde bir pamuğa bioderma tarzı yada bebak temizleme sütü tarzı birşey sıkıp öylede silebilirsiniz,açıkcası ben öyle yapıyorum hem daha temiz hemde hiç kalıntı kalmamış oluyor. Sadece ellerim simsiyah oluyor birşey alır ederken yağlı olduğu için azcık zorlanıyorum o kadar!

2 sene ömrü var, bu güzel işte, dönüşümlü diğer göz makyaj temizleyicileri kullanırken bir kenarda bozulmayacak en azından. Ürün ambalajında en en nefret ettiğim hoşlanmadığım şey ise !!Ağız kısmı :/ malesef bir sıkıyorum hızlıca su tabancası gibi olduğu noktaya sıçrıyor, (geçen gün nasıl olduysa artık ağzımın içine doğru fışkırdı :))) daha kaliteli daha işlevsel yapılabilirmiş. Onun dışında anlaşamadığımız bir nokta yok, göz makyajını güzel çıkartıyor, e tabi yüz makyajındada başarılı kendileri, ardından kalan yumuşacık his çok güzel. Gözlerimde asla yakma yapmadı, ama içine girdiği zaman bulanıklık yapıyor haliyle.Ve tabiki ben sivilce oluşma olasılığından dolayı hep yıkadım yüzümü gözümü . Eğer ki sizin öyle bir sorununuz yoksa hatta cildiniz kuruysa kaladabilir,yumuş yumuş gezersiniz artık :)) 



Biraz daha kullanayımda bakalım,
 sonlara doğru sıkılırmıyım birşeyler olurmu 
olmazmı bilemiyorum ona göre tekrar alırım yada almam.Şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere...

ڪےevgilerimle 


5 yorum:

  1. canım paylaşım için teşekkürler Mac ürünlerinin kalitesi zaten ortada bu ürünü denemek isterim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Oldukça güzel görünüyor güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  3. Güzelvekulturlü : Rica ederim güzelcem,(: aslında ysl,chanel,dıorgillerın yanında mac biraz orta seviye kalıyor,ama oldukça doyurucu ve güzel.
    Sevgiler

    Kelebek Etkisi:Teşekkürler kelebekim {-:

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendiğim temizleyicilerden biri ^^ Güle güle kullan kokoş

    YanıtlaSil
  5. Öyleyse aşkla kullanalım ♥ çok Teşekkürler kermitcim <3

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁