14 Temmuz 2015 Salı

Rimmel London { Wake Me Up Foundatıon }



Selamlar, bugünde watsonslarda satılan Rimmel markasının
 100(ıvory) numaralı fondöteninden bahsedeceğim.


fondotenle ılgılı bazı ozellikleri hem ingilizce 
hem fransızca olarak yazıyor,okuyabilene :) 

Kendisi 30 Ml 

&

Spf 15 içeriyor.


İçerisinde minik minik ışıltılar bulunuyor.


Ten rengimden oldukça turuncu ve koyu duran rengiyle karşınızda.


Dağıtınca bir tık daha güzel, ama yüzün tamamına uyguladığımda sanki tatile gitmişim yüzüme bronzlaştırıcı losyon sürmüşüm gibi duruyor.Birsüre kullanamadım açık renk bb.lerle karıştırarak falan kullandım,daha sonrada tek başına sevdim.

Aydınlık ve gerçektende cildi sağlıklı gösteren o ışıl ışıl parlak duran görünümüne bayıldım! Yüzde kadifemsi bir his bırakıyor.Bitince alırmıyım emin değilim ama almamda diyemem.

Ne sıvı ne katı kıvamlı tam ortası diyebilirim, yüzünüzde kolayca dağıtabilirsiniz.Öyle pütür pütür durmuyor , mat bitişli değil .Benim karma cildimde parlama yada yağlanma yapmadı. Kokusu çok hoş,bebekler için olan ıslak mendiller gibi kokuyor . Kapatıcılığı orta, çok iyide kapatmıyor çok kötüde kapatmıyor.

Parmaklarla olan görünümünü beğenmedim ya süngerle ya Rt fırçamla uyguladım sanki süngerle daha bi güzel oldu. Watsonsa ilk geldiği ayda almıştım yalnılmıyorsam 9-10 gibi bir fiyataydı.



Yağlı,karma çok kuru olmayan cilt tipindekiler kullanabilir.Aşırı kuru olanlarında bolca kremle nemlendirmeden sonra her tip ürünü kullanabilirler diye düşünüyorum aslında.Yazın hafif yanmış bir yüzde daha iyi duracağını düşünüyorsanız deneyin,onun dışında buğday ve çok esmer olmayanlar için ideal tonda.




ڪےevgilerimle






4 yorum:

  1. cok da uygunmuş çok begendinm :)

    YanıtlaSil
  2. deneyebılırsın tatlışım,nasıl olsa watsons yarın birgun yapar bir indirim %30 40 olabilir bence rımmelde :)

    YanıtlaSil
  3. guzel ancak kalınlıgı benı rahatsız edıyor :) kocaman sevgıler

    YanıtlaSil
  4. hadıya bende lıkıt sıvı kıvamlı baya,:/ buaralar sürekli kullanıyorum bitiricem kararlıyım bitirip yeni ürünlere geçeceğim :) sevgileeer öptüm çok !! ıyı bamramlar

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁