13 Haziran 2015 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -24 ஜ





Selamlar; Efenim yine yeni bir geç kalınmış 
bitenler yazısıyla karşınızdayım !

:KK52:




1- Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi; İlk bir ay kullanmasını,gözlerimdeki makyajı güzelce temizlemesini sevdim.Hatta devamlı alırım diyordum fakat sonlara doğru garipleştimi nolduysa artık sertleşti sanki pamukla beraber ilk başdaki yağ gibi kaygan olan ürüne bir haller oldu.Tahminimce içindeki çift bazlı yağ azaldı e azalıncada özelliğini güzelliğini kaybetti. Sanırsam tekrar almayacağım,ya iyi çalkalayamadım da öyle oldu yada .... siz tamamlayın ;) 

2-Bıo True Lens Solusyonu:Gerekli yerlerde uzağı net görememe sorunsalından dolayı gözlük kullanıyordum,artık benim için gözlük kullanımı zorlaştığı için, kontak lense geçmeye karar verdim yakın zamanda detaylı yazısını yazacağım inş.Opti-Free solusyonunuda aldım ama en beğendiğim 2.şişesinde olduğum lensi gözümde rahat ettiren solusyon budur.Yola devam...

3-Oriflame Perfect Body: Sıkılaştırıcı ozellıge sahıp karın bolgesi için özel olan,içerisinde minik partıkuller bulunan bu ürünü sevdimmi ivit sanırım sevdim :p Daha öncede orıf.bu tarz bir ürününü kullanıp memnun kalmıştım o yüzden tercihimi tekrar aynı markadan yapmak istedim,20 tl gibi bir fiyata sahipti indirimde .Sık sık değişkenlik gösteriyor fiyatları .Ben kullandığım bölgenin daha sıkı daha sert durması için kullandım, spor ve hareketlerle beraber memnun kalacağınıza inanıyorum.

4-Watsons Alovera Mud Mask : Aloveralı çamur maskesi,yüzümü yumuşacık yapan hiçbirşekilde dokunmayan gözeneklere iyi geldiğini düşündüğüm güzel bir maskeydi diyebilirim. Serinin 3 maskesini kullandım içlerinde en sevdiğim bu oldu.Şimdi değişik maskeler denemeyi düşünüyorum kil veya çamur bazlı olabilir.

5-Benri (koyu renkler için)Aseton: Benrilerin kolaycacık oje çıkartması ve tırnak etlerimi kurutup beyazlaştırmamasından dolayı seviyorum.Bütün çeşitleri denedim sayılır hepsi birbirinin aynısı sadece kokuları değişik o kadar,alın birtane deneyin a dostlaarr ! 





6-Bıoblas Şampuan : Bitkisel özlü bir şampuan diye normal saçlar olanını aldım, ilk birkaç kez kullandım beğendim fakat daha sonraları hiç memnun kalmadım saç derimi kuruttu saçlarımın nemini alıp kazık gibi yaptı :'( bi aradığım şampuanı bulamadım kızlar ya ühüüüüüügg diye böğüresim geliyor artık. Biri kaşındırır öbürü yağlandırır ötekisi yıpratır...Birde 2'li almıştım almaz olaydım bitirmek için çabalıyorum şuanda organix aldım en son bir bundan 2 ondan kullanıyorum hayırlısı be gülüm ! 

7-Fem'x deodorant: Watsonsda 3 tl gibi bir fiyata görüp kokusuna aşık olup hemen almıştım.Kıyafet üzerlerine sıktım bitirdim sonlara doğruda aşkım bitiverdi zaten sıkıldım kokusundan. Dikkat dikkat Teri önlemiyor yetersiz !!! Kıyafetlerde iz yapıyor, açık renkli kıyafetlerde yada oda parfümü olarak gideri var . 

8-Rexona Deodorant: Oww  bebeyim *!* Tabiki başarılı çeşit çeşit almaya bitirmeye devam ediyorum.Kimisinin kokusunu beğenmiyorum oyüzden kokuya göre alıyorum yoksa hepsi başarılı ayırd etmece yok. 

9-Dırty Works Mask : Daha önce detaylımı detaylı bir yazı yazmıştım tekrar birşey söyliyecek olursam ''Berbat bir üründü dostum cildimin içine etti '' Yazı için Tıkkksss .......



10-Duru perfume lılyum özlü : Kokladığım an kokusuna bittiğim andır! shıne serısıde güzel buda güzel .Köpürmesi kokusunun kalıcılığı güzeldi,temizlemesi orta nemlendirmesi yeterliydi,en azından cildi kurutmuyor.Bütün kokuları güzel olmasada serinin diğer güzel kokulu jellerini alıp denemeye devam...

11-Maybellıne Falsies Flared: Maybellıne rimelleri güzeldir iyidir ama ilk defa bir rimeli hiç beğenmedim sanırım,ilk aldığım zamanlarda en azından tek tek ayıran rimel zaman içinde kendinden geçmiş hafif kurumuş sürüldüğünde pıt pıt dökülmeye başlamış.Kaldıki waterprof maybellıne rimelimi hala saklarım ara ara sürerim hernekadarda ömrü dolsada hala eskisi gibi turp gibi performansını yerine getirir.Alacaksanız bu serinin bu rimelinden başlamayın derim ben.

12-Colgate çürük şeker asidi dengeleyici: Colgate yenı çıkardığı  bu diş macunu çook başarılı ! deneyin mini boyunu ne demek istediğimi anlayacaksınız, resmen ağız çalkama suları gibi dilimi yaktı ağzımı ferahlattı ben etkisine bayıldım hatta gittim watsonsdan tekrar mini boyunu aldım.

13-Perlodent : Rossmanlarda satılan bi yeşili bi mavi rengi olan ağız çalkalama suları 2,5 tl den başlayan fiyatlarla mağazalarda . :) Bu nasıl bir giriş oldu yahu :| neyse minik ama etkili bir ürün bana yetiyor çok sıklıkla kullanmıyorum zaten zararlı sonuçta hernekadarda yararları olsa zararıda var bu tarz ürünlerin,sizde abartmayın.



14-Dr.organıc Snaıl Gel: İncecik hafif yapısıyla yüzümü rahatlatan güzelce nemlendiren ,fresh lımon kokan güzel bi testerdı .

15-Tırnak İtici-kesici : Rossmanlardan bulabileceğiniz kolay ve hızlı manikür yapmak isteyenler için bulunmaz bir hint kumaşı diyebülürüm kısaca. İtmek benim için bir çözüm değil,kesmek ise artık uğraştırıcı o yüzden elimi attıkça tırnak etlerimi etkisiz hale getiriyorum arada kanatsamda keskinliği gitsede aranan ürün. <3 :) Tırnak etleriniz kuruyken yapıyorsunuz yoksa yumuşayınca acıtıp kanatıp hemde iyi sonuç alamayıp parça parça durmasına sebep olabilirsiniz.

16-Solo Mını Tuvalet Kağıdı: Nereden geldiğini bilmediğim ama oldukça işimi gören hertürlü alanda kullanıp bitirdiğim işlevsel bir ürün olduğunu belitmeliyim.Çantada bulunması gerekli bence,ama nerede satılıyor böyle bir ürün bileniniz varsa paylaşsın please !

17-Bii wipes Sensitive : 3'lü olarak satılan ıslak mendilleri alıyorum,fiyatı oldukça uygun herşeyi kıvamında bulursanız deneyin derim.

18-Sibir Yüz Kremi: Gratis alışverişim sırasında tester olarak vermişlerdi, şimdilerde gratis reyonlarında parayla satıyorlar :)) doğal içeriklere sahip, ben yüzüme kullanmaya çekindiğim için boyun bölgeme kullandım . Kokusu iğrenç,yapısında vıcıklık var emilimini beğenmedim , bir sorun olmadı bir ara kabarcık oldu boynumda ama bundanmı kaynaklı değilmi emin olamadım. Neyse siz yinede bildiğiniz yüz kreminizden şaşmayın . 

19-Şeftalili Oksijen Mask: Yarısını kullanmışım diğer yarısı duruyor yuppii, hiç bitmesin istediğim en sevdiğim köpük köpük olan maskem.2'çeşidi var ikiside birbirinden güzel kokuyor.Gratislerden temin edebilirsiniz.


Oohh yazmaya yazmaya hamlamışım yeaa ! biten ürünlerinde bu aylık sonuna
 geldik bir ürün daha olaymış 20 'ye tamamlardım neyse hayırlısı :) 



ڪےevgilerimle 


7 yorum:

  1. wow süper bir ton ürün bitmis! Gelsin yeni ciciler :D

    YanıtlaSil
  2. Maşallah biçok ürün bitmiş .Yerine yenilerin gelmesi dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Viva: =*) Gelsin valla bende istiyorum gelmesini,kozmetik diyetindeyim uzun zamandır bakalım ne zaman bozucam :)

    Güloanne: Evit güloannemm birazcık öyle oldu. İnşallah! Bendende çok Sevgiler .Öptüm maharetli ellerindende. ;)

    YanıtlaSil
  4. Maşallah biten ürünlere :) Dirty works Aydınlatıcı maskeyi ben severek kullanıyorum ancak içerik yönünden temiz olmadığı için bir daha almayacağım :) Gelsin şimdi yeniler ! :)

    YanıtlaSil
  5. :-} Keşke banada alerji yapmasaydı güzel olurdu,aydınlatması yönünden güzeldi çünkü. Hihi bende umuyorum gelmelerini artık (:

    YanıtlaSil
  6. Ben de Biotrue kullanıyorum, gerçekten en kaliteli solüsyonlardan biri. Ayrıca artık asetonsuz mendillerden kullanıyorum. Daha pratik ve koyu renk ojeleri çıkarmada da başarılı.
    Ben de sizi bloguma beklerim. ojelisayfalar.blogspot.com.tr :))

    YanıtlaSil
  7. Bıodan başka güzel varsa soylesın zaten :D bırazcık fazla mendıl harcasalarsa guzel asetonsuz mendıller ıvıt :) çok teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁