7 Şubat 2015 Cumartesi

ALTERRA | Nar Özlü Yoğun Bakım Serumu |!|





Herkese yeni bir günden merhaba;bugunde rossmanlarda satılan cilt bakımına önem verenlerin yüzünüzü nemsiz hissettiğiniz anlarda kullanabiliceğiniz içeriğinde silikon parafin ve diğer zararlı ürünleri içermeyen aynı zamanda vegan bir ürün olan bu güzellikten bahsedeceğim.




İçeriğinde neler olduğu!




Kıvamı normal çok sulu ve akışkan değil daha çok jelimsi .


Gelelim bendeki etkilerine nasıl kullandığıma; Kuru ciltler için olduğunu söylesede karma-kuru ve çok aman aman yağlı olmayan ciltlere tavsiye edebileceğim bir ürün. 

Ciltte emilimi hızlı ve müthiş bir pürüzsüzlük bırakıyor ! Tek başıma kullandığım zamanda oluyor nemlendiricimle kullandığımda oluyor. Tek gözlemlediğim olay cildi canlandırıp pürüzleri yarı yarıya indirip cildimi yumuşacık yaptığı.

Nar çekirdeği ve alovera jelinin olması beni almaya iten ikinci sebeplerden biri idi.

Pompalı yapısıyla çok daha rahat birden çok gelmiyor istediğiniz kadar sıkıp kullanabiliyorsunuz.

Kokusu içindekilerden çok farklı :) Daha keskin ve daha turunçgillerden limon esintili bir koku alıyorsunuz,ancak korkmaya gerek yok ! Cildinize yedirdikten sonra uçup gidiyor sizi rahatsız edeceğini sanmıyorum benim alerjim olduğu halde bir sorun yaşamadım.Şuanda yarısına gelmiş olabilirim tabiki tamamen bitince tekrar alıp almayacağıma karar vermiş olacağım.Ancak yüzünüze ayrıca bir nem vermesini istiyorsanız ve pürüzsüz bebek cildi gibi bir hissini yaşamak isterseniz düşünmeden alın derim.İndirim yokken aldım 14 tl olması gerekiyor bir indirimde çılgınlık yapıp alıverin girsin (-: 




ڪےevgilerimle



4 yorum:

  1. İndirimde yakalarsam kesin alıp denerim. :)) Bloğunu yeni takibe aldım. Bana da gelirsen çok sevinirim. :))
    www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
  2. Şuanda ındırım var /40 bı dene derım ;)

    YanıtlaSil
  3. zararsız herseye varım..tesekkurler

    www.kuzununannesi.com

    YanıtlaSil
  4. rıca ederımm <3 hem doğal hem guzel ;)
    Sevgıler

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁