1 Ocak 2015 Perşembe

✤ 2oıમ ' in Son Alışverişleri ✤



Yine nasıl geçtiğini anlamadığım bir yıl oldu geçti bitti ve geriye gitti ! hayatıma dair birçok değişikliğin olduğu yeni kararların alındığı bir yıl oldu. Genel anlamda çok yorucu bir seneydi,her yıl dediğimiz dilekler gene dilendi(: yine güzel umutlar,beklentiler güzel şeyler yaşamaktı bütün dileğimiz..yine biraz huzur,birazdan fazlaca aşk, biraz mutluluk,biraz şans'dı tek beklentimiz.Bu sene değişik şeyler yaşayacağımızı hissediyorum,bilemiyorum busefer gerçekten bir farklı gibi *15*-> biraz korkutucu ama asla başedemeyeceğimiz şeyler değil gibide hani ,bence bolca cesaret gerektiren ve yeniliklerin olduğu bir yıl olacak. Kendimi biran ünlü bir astroloji uzmanı gibi hissettim,laf uzarda uzar k.bakmayın (: Sizinki nasıl geçti? yorumlarınızın sonuna eklerseniz okumaktan keyif alırım.Dahada fazla uzatmıyacağım, e hadi şu çılgınca yapılan yeni yıl ve öncesi yaptığım alışverişlere geçelim!


Cebeci taraflarında madamecoco'nun hemen yanında hediyelik eşya gibi birçok malzemeyi bünyesinde barındıran dükyandan ilaç kutularının kaplarının bulunduğu yerde bunu görüp alıverdim.Rujluk olarak kullanabileceğim 24 lü bu güzellik hepimizin işine yarar diye düşünüyorum fiyatı çok uygun 5 tl .

Flormara uğrayıp çok sık bitirdiğim renkleri alıverdim,biri supershıne diğeri supermatte olan siyah-beyaz ojeleri aldım tanesi 2,5 tl.

Fırçalarımı yıkamak için protexın çıkarmış olduğu devasa sabununu görüp almamak olmazdı,en güzel kokanı buydu 2 bilmem kaçtı fiyatıda.

Emily 211-205 dudak kalemleri biri bordo diğeri doğal nude şeftali tonlarındaki kalemleri,gayet kalıcılar yumuşacıklar ! 

Wet ın wıld tekli olan nutty adlı farını aldım,rengi çok güzel ve yumuşacık,3,5tl fiyatıyla bayağıda uygunlar.


Bir alana bir bedava olan kampayadan yararlanmayı dövüyorlardı bende dayanamadım daha fazla karşı gelemedim bu markaya ! 

Note likit kapatıcısının en açık rengi olan 1 numarasını aldım ve bir adette long w...yani biraz daha uzun süre kalıcı olan rujlarından bir adet bende hiç olmayan bir renk 03:chıcnude adlı hem nude tonunda hemde somon rengi gorunumunde değişik güzel bir renk.Ruj 20 tl olduğu için pahalı olanın parasını ödedim aslında amacım kapatıcıyı almaktı ama tek başına indirim yapmadıkları için böyle bir alışverişe maruz kaldım .Son olarak gülkurusu tonlarında bir oje alıp çıktım oda3tl falandı.


Rossman ,gratisten ve mıssha'dan yaptığım alışverişler!

Isana şampuan,Birçok çeşidi vardı bende artık bilindik şampuanlar yerine alman malına bir şans verme amaçlı denemek istedim satıcı kızında övmesi üzerine aldım.indirim bundada vardı  4-5 tl civarındaydı.

Garnier arındırıcı temizleme jeli,yeni çıktı hem deniyeyim hemde içindeki cilde dost olan çay ağacı özünden dolayı beni cezbettiğinden ötürü aldım,baya uyguna geldi gratisten 4 tl gibi bir fiyata aldım.

The balm far bazı,herkes tarafından sevilen bu ürünün namını bilmeyen kaldımı bilmiyorum ama iyice kullandıktan sonra bende yorumlarım artık! ihtiyaçtan dolayı aldım aslında rossmanın 3 tl lık far bazınında hastasıyım çok iyi işlev görüyor dibini gördüm sayılır ama onu artık çok uzun süredir kullandığımdan ötürü bir koşeye swoçlarda kullanmak üzere sakladım. balm bazımıda  %40 gibi bir ındırımdan 18-tl ye geldi.50 olaydı iyiydi ama kısmet . Lilibe 40 lı büyük daıre pamuklarınıda baya seviyorum  2tl idi kendileri.

Maybelline rocket volum maskara,birçok bloger arkadaşımda gördüğüm ama karar vermekte zorlandığım bir maskaraydım iyikide almışım dedim ama aldıktan birkaçgün sonra sürdüm ve vavv dedim falsies den sonra çok iyi geldi bayıldım ! gene aynı memnun kaldığım ürünü alıcaktım ama başka başka maskaralara bakmak gerek dedim ve rossmandan 11 tl ye aldım.

Maybelline colossal kajal ,vee akacağını bile bile aldım :)) 2 saat anca durmuştur benim hassas ve yaşaran gözlerimde,ama gariptirdi dip not(1 kez kullanmaya göre yorumluyorum) göz altlarım satanist bir görünüm almadı içinde kayboldu galiba bütün siyahlığı gözüm içine aldı galiba :D biliyordum böyle olacağını ama 5 tl diye kapış kapış gittiğinide görünce dayanamadım gene. En kötüsüde neydi biliyormusunuz asansörlü kalemim tamda ortadan kırılmıştı:( çevirdikçe gelmiyordu noluyor ne bitiyor derken baş aşağı tuttum ve elime geldi! yapacak birşey yok o şekilde kullanıcam artık.Avon Süper shock kalemim hala akmayanlar arasında favorim bir bakın derim .

Cecile long kisses no:17 mat likit ruj,Harika ! hatta ötesi daha öncede kırmızısını tanıtmıştım blogda buda cecileden 2 rujum oldu .süper bir renk dudakta çok çok doğal ve güzel duruyor gidin bir bakın bu seriye her renk var.Ben bi kozmetikciden 11 tl ye yarı fiyatına aldım.

Rexona deodorant,kokusu bimde satılan salyangoz özlü kremin kokusu gibi hoşuma gitti aldım seviyorum bunuda,8X4 lerden daha memnunum ama onlarda indirim yoktu  4 tl ye aldım .

Beverly hils siyah diş macunu,bunuda alanı birkaç kez gördüm ama yorumlarda bulunana çok rastlamadım kullandıktan sonra çöpe gidenlerde göreceksiniz kendilerini.10 tl ye gratisten aldım,leke gidermede başarılı olduğunu söylüyor bakalım görücizzz.


Benri makyaj düzeltme çıbığı,benrilerde indirim olmadığını söyleselerde yine birçok ürününde indirim vardı,mesela buda 2 tl ye geldi  herzaman aldığım oksıjen etkili maske 1,5 tl ye geldi. 
Eklips make up sponge süngerleride 2 tl idi,görünüşlerinden dolayı aldım işlevi nasıl bilemiyorum inş.iyidir, zaten buda çin malı (:  Benri nemlendiricili aseton ,buda normalde 3 tl yazıyordu ama 2 ye gelmiş oldu. Ganier rahatlatıcı tonik,toniklerde cilt tonuma göre olanına bakmıyorum biraz daha alkolü az daha rahatlatmaya hassaslığa yönelik olmasına dikkat ediyorum,8 tl fiyatı. Mıssadan el kremine ihtiyacım varken hazırda %20 indirim yapmışlarken çiçek kokulu bir el kremi alıp çıktım,kokusu ve verdiği yumuşaklık bir harika yolunuz düşerse bir bakının derim. 


Benim alışverişler bukadardı,elbette almak istediklerim bukadar değildi ama kendimi engelliyorum her seferinde, hala high end ürünler alamamaktayım istek listem bayağı kabarık aslında alsam alırım tek tek fakat ben alacaklarımı 2 şer 3 er toplu almak istediğim için beklemedeyim (:



| Sevdiklerinizle birlikte çok güzel,çok özel bir yıl geçirmenizi temenni ederim Mutlu yıllar! |

ڪےevgilerimle



8 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlim. Yeni yil hakkinda söylediklerine katiliyorum bana da cok farkli bir yil olacakmis gibi geliyor, umarim herkes icin hayirli olur. Mutlu yillar!

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan! Bende Maybelline kalemini aldım, nasıl olacağını hiç bilmiyorum :(((

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullanın Banada beklerim www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  4. eylem
    Teşekkürler balım :* umarım hayırlı olur ya temennim o yönde.

    çalışan a.
    çok sağol.benim İlk izlenimim kötü oldu güzel anne :) hem kırılması açısından hemde akma yaptı göz içinde.

    Gece k.
    Teşekkürler !

    YanıtlaSil
  5. Desene, boşuna aldım. Neyse ki sadece 5 TL verdim, çok üzülmem. Gerçi bu fiyata daha iyi göz kalemleri da var :)

    YanıtlaSil
  6. aynen öyle oldu,yanı ama dediğin gibi başka kalemleri deneyebilirdim ama uzun bir süre siyah kalem almam ((-;

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım.
    Ve mutlu seneler :))

    YanıtlaSil
  8. çook teşekkürler abloş,sizlerede mutlu yıllar çok optüm..(;

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁