4 Kasım 2014 Salı

Son zamanlarda Neler yaptım ? #4# ツ








Oturduğum kafenin hemen balkon tarafında yanı cam bölmesinin hemen yanında,kedicikler yavru yapmış,öyle tatlıydılarki dayanamadım ya oyun oynuyorlar daha minicikler bebekler doyamadım izlemeye :p




Yeşil olan pastel spring, Mor olan flormarın P.dot serisindeki dokulu ojelerden...


Abımın yaptığı el yapımı meyveli pasta,ooh yine ellerine sağlık .

Fala bakma falsız kalma demişler ama dimiiiğ kapamadan nolmaz :) 

wafıl diye sayıkladığımız anlar bellidir,geldimi birden geliyor
 wafıl aşkıda ayrı birşey yeaa :D Ben bahçelideki abbas wafılı seviyorum,sizin tavsiye edeceğiniz güzel yerler varsa yorumlarda belirtin lütfen.



Eveet bu aralarda benden bu kadar,ankaraya buz gibi olanından soğuklarda geldi ,kendinize dikkat edin birdahaki neler yaptımda görüşmek dileğiyle!

Sevgilerimle 
^-^


Daha öncekilere bakmak isterseniz sayıların üzerine tııık yapmanız yeterli.
1
2
3


3 yorum:

  1. bayilirim miniklere, kedilerde coooook tatli oluyor :D

    YanıtlaSil
  2. ben diyarbakırda yaşıyorum ve abbası waffle i görünce geçen reklamlarını gördüm burada da açılacak diye. birkaç yerde waffle yedim ama yemez olaydım:)) bu dediğiniz yerin gerçekten güzel mi siz hangi çeşitleri beğeniyorsunuz fiyatları nasıl?

    YanıtlaSil
  3. viva ∞ eveet baya yavrulamışlardı kahvaltımı bıraktım onlara baktım :))

    zehra ∞ Yani menü gibi çeşitli değil fıx, birdolu meyve var dondurma var hangisini dilersen istersen koyuyor vafıl ekmeginin üzerine,ben genelde bir tarafı beyaz çukulata diğer tarafı nutellalı seviyorum.daha sonrada muz çilek falan sevdiğim meyveleri koyduruyorum.11 tl biraz zamlandı geçen senelere göre ama tavsiye ederim gidin deneyin derim.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁