10 Haziran 2014 Salı

MİMMM# 21 # Soru yağmuru ●☂●






Tabi uzun zamandır mim yapmadığımı gören Vivacım beni mimlemişşşş :)
Çok Tenk yü verimaç diyorum hemen soruları cevaplamaya geçiyorum (^_^)
|Aslında mimin adı Mor mim ama ben biraz saçma buldum sorulara uyduramadım mor sözcüğünü,artık böyle oldu başlık idare edersiniz beni dimi 


1.En çok sevdiğin yönün nedir
İçimdekini tutamıyorum söylemicem sormucam diyip dayanamayıp en sonunda salıveriyorum :) Çoğu insan beceremez bunu,çekinir yada boşvermişliğe bürünür,kişi yerine başkasına söyleyerek,dert yanarak konuşarak ,o insan hakkında içini dökerek rahatlar .Ben bundan ziyade sorunum varsa eğer gidip konuşurum sorarım derdin ne dostum diye.

Hatta adı lazım değil bundan birkaç ay önce birine sormuştum bu soruyu,durduk yere atarlı tavırlar sergiledi,noldu dedim bişi yok falan dedi gayet rahatça,ama anladım ki zaman geçtikten sonra bişi olduğu apaçık belliydi, kendi kendine triplere giren insanlara gıcık oluyorum ortada bişi yok neden yok bir tavırlar bi tavırlar manyahmısınız lan siz :S ,tamam çekemiyorsunda bu kadar belli etmeseydin bari :)

{Neyse uzun oldu ama olması gerektiği gibi oldu sanırım.}

2.Sen hiç yağmurun altında ağladın mı 
Ohoo  tam adamına sordunuz, güzel gidiyor tavsiye ederim kimseler anlamıyor bide en güzelide o :)

3.Diyelim ki sana 3 dilek hakkı tanındı. Ama sadece insanları değiştirebileceksin,neleri, kimleri ya da hangi özellikleri değiştirirdin

*Çevremdeki sevdiceklerimin sigara içmemelerini arzu ederdim.

*Bütün hristiyan ve yabancı arkadaşların İslamiyeti,güzel dinimiz hakkında azda olsa bilgileri olmalarını ona göre davranıp yaşamalarını isterdim.Malum ahirette çok lazım olacak ama haberleri yok !!

*Parayı ,+ şanı şöhreti yükselmeyi görünce çabuk değişen karaktersiz insanların değişmemelerini.

4. Sen hiç yaz yağmurunda denize girdin mi
Yaz yağmurunda çok ıslanmışımdır ama;yağmurda denize bir kez girmiştim galiba ,suyu severim fakat tatille ,denizle çok haşır neşir değilimdir.(: 

5.Yaşadığın en gülünç durum nedir
Ünivers. yıllarımda 3 kişi gittiğimiz bir gezinmece turu sırasında,sen kalk değirmenli biryerin önünde resim çekinicem diye karanlık çukur yerde birşey yok diye gör ve zat diye ayağının tekini at suya bir ban çık k :) beyaz converslerimide daha yeni almıştım ozaman kurutana kadar öldük çorap,pantolon yarısına kadar su oldu. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim Kahkalara boğulduk ,o günü unutamıyorum :)

6. Kendine ünlüler dünyasından bir eş ya da sevgili seçebilseydin, kimi seçerdin
 Yabancı türk diye ayırırsak (:
 
Jesse bradford Ve robert pattınson :)

Açıkcası öyle bayılıp aşık olup bayıldığım ünlü yok desem yeridir,soruda var boş kalması sizinde gözünüz gönlünüz açılsın istedim:P  Sarışın esmer diye çok ayrım yapmamakla birlikte kıvanç tatlıtğ gibi ördek yavrusu tarzındaki sarışın çocuğu hiçç beğenmemekteyim ! (: Sanırım erkekte ciddiyet seven birisiyim.Gülüşlerinde bile karizma var bunların (:


Suskunlardaki Murat yıldırım ve yabancı damattan hatırlayacağınız üzere Özgür çevik .
Hiçbir zaman yoğunluklu olarak magazinde görmediğim bu 2'linin hem oyunculukları hem karakterlerinin güzel olduğunu düşünmekteyim.

Çok mu şey oldu, yani seçenek (: :| bunlardan birisi olabilir yani yaş sorun değil yaşın ne önemi var dimi ama (:

7. Hayatın bir film olsa, hangi aktör veya artist oynasın isterdin
Ayrımcılık olmasın bir türk bir yabancı olsun :) 2 oyuncununda oynamasını isterdim (garip olurdu ama rachelın türkçe konuştuğunu düşünün :))
oyunculuklarına bayılıyorum ! Birisi Rachel mcadams diğeri Sarp akkaya !

8. Sen hiç halka açık bir alanda kimsenin ne düşündüğünü umursamadan ağladın mı
Evet ...ne yazık ki , beni ağlatanlar utansın..!..

9. Süperman mi Batman mi
Tabi ki Süpermeeann, batmande kimmiş onu hatırlamıyorum bile :)

10.Çocukken hepimiz bir nesneyi ya da olayı başka bir şey zannederdik, mesela Eyfel Kulesi’ni elektrik direği sanmak gibi. Senin böyle ilginç düşüncelerin var mıydı
Karanlıkta kapının arkasında asılanları canlanıcak sanardım hep korkardım ordaki asılı duran kıyafetlerden :( sizdede vardır böyle bi korkmaca hadi söyleyin :P

11. Sence hayatın anlamı nedir
Hızlı yaşa hızlı öl ,[genel olarak devir,her anlamda böyle çabuk tüketen bir devir olduğu için bu söz çok yakışıyor.] Bana görede hayat ayakta kalma mücadelesinden başka birşey değil,sürekli ders çalış,çabala ,emekle sürün,zengin doğmadık malesef sürekli ana baba parası yiyelim heyy gidi hey ! herşey zor be bu hayatta.



Mim yağmurunda ıslatmak istediklerim  (:
Tabi yapmak isterseniz çok sevinirim efenim.

Liby 
Aliceinshoppıng
Bakımlıkedi
DiLek ağacı
Çalışan anne 




12 yorum:

  1. mim için teşekkürler :) vaktim olursa cevaplayacağım, öpücükleeer

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim tatlimu , bende öptüm :*

    YanıtlaSil
  3. Sarışın erkek ben de pek beğenmem. İstisnalar var tabii
    Biraz yaşlansa da Robert Redford her daim karizmatik mesela, Josh Halloway var, Wenworth Miller var ama esmer erkek başka yafff

    YanıtlaSil
  4. Ben ayrım yapmam oradada yazdığım gibi ama yani sarışın var sarışın var herkesin saçı sarı gözü renkli diye güzel olacak diye kayde yok işte.(:
    josh iyiymiş bak roberti beğenmedim one kız öyle adam ölüyor sanki :))

    YanıtlaSil
  5. Yine eğlenceli bir mim ! En kısa zamanda yapacağım bu mimi aşkııım <3

    YanıtlaSil
  6. İvviiitt beybi ! bekliyore aşkitoşkom :* acele etme işlerini hallet gel yap (:

    YanıtlaSil
  7. Mim için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda cevaplarım. 😊

    YanıtlaSil
  8. Süpeeer olmus tatlim, nekadar icten cevaplamisin, aktör seceneklerde harika :D Bende Sarisinlari/ acik renkte sac/ tenli olan erkekleri cok yakisikli buluyorum, almanyada alman cevrede yetistigim belli oluyor haha;) esimde öyle, nekadar yakisikli olursa olsun koyu sac rengi+ esmer ten dünya ahiret abim olur haha :D

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürlerrr canım beğendiğin için,
    hihi taş gibi :)) evet senin beğenmen normal baya,hepsi yakışıklı olmasada aralarında var işte yukardakiler gibi :-p ayy kız eşin okumasın valla bunu alınır garibim :))

    YanıtlaSil
  10. Canım beni de mimlediğin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. herzamann mim mimm canım merak etme sen :))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁