20 Ocak 2014 Pazartesi

ᏰᎥten Ꮇaskeler ! (2)





Yeniden uzun bir biten maske yazımın ardından merhaba :) 





Beauty formulas,Olive oil Mask
Misler gibi zeytinyağı kokulu aynı zamanda parfüm kokusuda var 2 si bir arada çok güzel kokuyor bu maske ! Bir kez kullandım ama normalde etkilerine inanmam farketmem bunda farkedilir derecede yüzümde aydınlanma temizlik ve yumuşacık bir cilt hissettim.açık yeşilde bir rengi var,Tekrar denk gelirsem alabilirim.

Cream oatmeal(yulaf özü içerikli )Mask
Arkasını malesef okumadan atmışım oyüzden bilgi veremiyorum baya bişiler yazıyordu.Pelingli bir maske hem yüzüme hafifce peeling yapıyor hemde yüzde çok çabuk kuruyor.Birazcık beklettikten sonra hemen ılık suyla yıkıyorum tertemiz gıcır gıcır aydınlık bir cilt bırakıyor.Ben bunu minik minik kaplara koydum ve 4 kullanımlık maske çıktı.Tekrar alabilirim almayadabilirim piyasada çok maske var şuanda.

Gentle peel off Mask  
Nar özlü antioksidan sağlayan bir maskeymiş ,ay almaz olaydım dedirtti bana gene ! Hadi bir yeni çıktı çoğu kişi sevdi diye alayım belki can yakmaz dedim ama resmen nefret ettim,tek kullanımda bitmeyince bende doğruu banyoya götürdüm arkadaşı,vucuduma kollarıma sürdüm gıcır gıcır yapıp temizledi yalnız sabun gibi :))  Tekrar asla almam ! yüzümde ayva tüylerimi çekmesi ve canımı yakmasından dolayı alınmıyacak.



Nivea Peel off Temizleme Maskesi
Soyulan bir maske olmasına rağmen öyle çok canımı yakmadı açıkcası,temizlemesi çok güzel,kokusuda hoştu bildiğiniz nivea kokulu .Tekrar alırmıyım bilmiyorum (=

Purederm Oksijen Maskesi 
Sürekli alıyorum artık alışmış olmanız lazım :) Şeftali olanını daha çok sevdim,kokusu falan çok güzel,etkisi olduğuna ,inanıyorum aydınlık bir görünüm veriyor gene indirimde almayı düşünüyorum.Ve tavsiye ederim,cildime faydası olduğuna inanıyorum çünkü.Önce şeffaf jel gibi kıvamı var daha sonrada hafif ıslak olan cildine masaj yaparkan köpürüyor beyaz bir rengi var köpürüncede.Erkeklerin traş köpüğüne benzetiyorum :D 



Murnauers Luxury Spa Edition Kaşmir Etkili Maske 
 Kuru ve cildinde az yağlanma sorunu olan karma ciltlerin çok seveceği bir maske :=) içinden çıkan kalıntıyı  silerek uygulanıyor,yıkanmalı değil . İlk uygulamada yüzümde sanki bir ağırlık varmış gibi hissettim sırf bu yüzden tekrar alacağım bir maske değil .

Pco Yüz Maskesi 
Pco Lila kutumdan çıkan bir maske,yaş itibariyle bana uymıyacağı için annem üzerinde denedim :)) Etkisinden inanılmaz memnun kaldı , mis gibi bir kokusu var maskenin ! gerginlik  ve anında gözle görülür aydınlık bir cilt oluverdi.En çok o aydınlanmış sanki yüzüne parlak birşey sürmüş gibi olan görünümüne bayıldım ..

Beauty Formulas Chocolate 
Ne yazık ki kokusundan nefret ettim :( Evet herkes çukulata kokusu yerim gibi tabirlerle maskeyi bağrına basarken ben sevemedim :S yapay bir çukulata kokusu var ve abartmıyorum sürer sürmez midem bulandı !! tek kullanımlık ama 2 kullanımlık çıkarttım ziyan olmasın diye 2.de bile zor katlandım.Temizlemesi ve cildi kurutmayıp yumuşacık yapıyor olması çok güzel ama tekrar almam.







Yukarıdakilerin arka kısımlarını çekmeyi unuttuğum için kusruma bakmayın nolur :( son bitirdiğim 3 maskede aklıma geldi ..
Biten maskeler adlı ilk yayınımı okumak için çın çınnn  =}}




SEVGİLERİMLE 
Maskeli günler  dilerim ama bu tarz kağıt maskeli,geçici olanlardan lütfen 
;)




9 yorum:

  1. Tatlımm yulaflı maske kuruduktan sonra yıkanmıyor ama. Pecete ile surdugun yerleri ovalıyorsun o sekilde peeling gorevi gorup maske pıtıy putur dokuluyor. Ondan sonra duruluyorsun yuzunu. Surekli kullandıgım icin biliyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Biliyorum bende tatlım,ama ama ben peeling özelliğini kullanmak istemedim,normal beklettim kurudu yıkadım yani :)

    YanıtlaSil
  3. beauty formulas markasının aleovera jelini almıştm hala duruyor çok yapay ve kötü kokuyor. O jelden sonra markaya çok büyük önyargım oluştu. Çikolata maskesini tahmin edebiliyorum:/

    YanıtlaSil
  4. :/ hepsi böyle ozaman bu markanın bende almam birdaha başka bir çeşidini,çok sağol tatlım.

    YanıtlaSil
  5. merhaba hoş bir bloğunuz var takipteyim artık bana da bekliyorum sevgiler
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Tekli maskeleri hiç almıyorum, daha pahalıya geliyorlar diye düşünüyorum hep. Sence öyle mi kuzum ? :-)

    YanıtlaSil
  7. Pisimel *
    Çokkk teşekkürler çok naziksiniz,ama lütfen bana kızmayın :/ ben daha çok kozmetik üzerine olan blogları izlemeyi seviyorum,yani pek moda bloğu takip etmekten haz almıyorum,gerçekten beğenerek severek takip ettiğim 1-2 moda üzerine olan blog var okadar.( Lütfen kusruma bakmayın.:( )

    Buse *
    Haftalara böldüğün zaman ideal, birde içindeki çok olursa 2 -3 kullanımlık falan oluyor ağzını paket kapama mandallarıyla kapatınca kullanabiliyorum kuzum. Yani sana yazarken düşünmüş oldum bende :) Gratisin oksijen maskesinden dene derim sana çok hoşuma gidiyor benim özellikle şeftalili olanı.

    YanıtlaSil
  8. Ohoo sen maske uzmanı olmuşsun resmen :) Denemediğin kalmamış neredeyse :) ben de bu maskeleri hep görüyorum ama hiç birini henüz denemedim. Düzenli olarak kullandığım sadece kil maskeleri ama şu Cream oatmeal(yulaf özü içerikli )Maskeyi merak ettim, denk geldiğimde alıp deneyelim bakalım ;)

    YanıtlaSil
  9. * :))
    Denemediklerim çoook var daha canım , artık bildiklerim sevdiklerimi alıcam (: Oksijenli olan favorim onu dene derim.Kil maskeleride çok güzel,doğru sularda yüzüyorsun :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁