18 Ocak 2014 Cumartesi

Telefongiydir.com'da en güzel S3 Kılıfları !





Hayatımızda, özellikle de metropol insanının hayatında çok büyük bir yer tutan moda gün geçtikçe kendi içinde de sözlük anlamına uygun olarak yenileniyor gelişiyor. Moda deyince özellikle de biz bayanların aklına sanırım öncelikle ayakkabı ve çanta gelir. Bunu tabi ki kıyafetler, kozmetik ve saç modası takip ediyor. Siyasi ve ekonomik yaşamın bile duraklamaya girdiği dönemlerde bile moda kendini hep dinamik tutmuş ve hiçbir zaman bir duraklama devri yaşamamıştır. 21. Yüzyıl ile birlikte gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza modaya dair farklı kavramlarda girmeye başladı. Eskiden takılarımızla tamamladığımız kıyafet, ayakkabı ve çantalarımız için artık cep telefonu kılıflarımızı da özel seçiyoruz.


  Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonları ve tabletler elimizden düşmez hale geldiler. Hal böyle olunca bu cihazlarda en az kıyafetlerimiz kadar bizimle birlikte görünen birer aksesuar halini almaya başladılar. Bunu keşfeden elektronik üreticileri son dönemde artık cihazların özellikleri kadar dış tasarımlarına da önem vermeye başladılar. Her ne kadar telefonlarımız eskiye nazaran daha şık ve gösterişli olsa da, biz kadınlar bununla yetinemeyiz.Kendimize, kıyafetimize uygun bir telefon isteriz. İşte bunun da tek yolu telefon kılıfları. Bu alanda ki gelişmeyi  ve eksikleri gören telefongiydir.com bu işi yapan şu ana kadar gördüğüm en iyi marka. Iphone, Samsung, Lg, Htc, Sony ve çok daha fazlası. Aklınıza gelecek hatta gelmeyecek tüm telefon modelleri için başta telefon kılıfları olmak üzere farklı aksesuarlar sunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde kendilerinden yaptığım S3 kılıf alışverişi tam bir aşk ile sonuçlandı. Sipariş ettiğim S3 kılıf o kadar güzeldi ki telefonumu ilk aldığım günde ki heyecanı yaşattı bana. Kılıfın farklı deseni ise telefonuma ayrı bir tarz kattı. Detaylar için --->>www.telefongiydir.com/s3-kilif 

4 yorum:

  1. Hemen sipariş verdim bendee :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel kılıflar var tatlım bende bayıldım gerçekten (; güle güle kullan şimdiden çok sevindim hayırlı olsun :*

    YanıtlaSil
  3. Evet ya diğer piyasadaki birçok yere göre kılıfları çok uygun ,yakınımdaki arkadaşlarım bile alışverişe başladılar :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁