17 Aralık 2013 Salı

Rossman ve ufacık watsons Alışverişim ❤






❤❤❤




Rival d,l, makyaj temizleme mendili;1,25 di çok uygundu fiyatı.

Essence red blush rengindeki dudak kalemini aldım,çok yakında yazısını yayınlarım,nefis bir rengi var !!3,5 tl

Rival de loop kirpik serumu;Böyle birşey almak istiyordum zaten bakım amaçlı hazır ankara foruma kadar gidip görmişken alayım dedim,kirpiklerim daha canlı parlak gözüksün diye dökülenlerin yeri dolsun diye kirpik serumu aldım ,hatırladıkça sürüyorum gece uyumadan önce ,yağ gibi bitkisel bir kokusu var fakat yağ formunda değil kirpiklere sürünce hafif sertleşiyor.8tl ye aldım.

Yine rossmandan beauty markasının;Kirpik kaş fırçasını aldım kirpik tarafını değilde kaş tarafını siyah olan tarafına bayıldım çok güzel düzeltip tarıyor,2tl 

Beauty 6lı sünger; 5 tl ye aldım,Kabıda var kullanınca kabına koyuyorum ,1 tanesini bb krem sürmek amaçlı kullandım çok hoşuma gitti .Ama turuncu kaldı malesef süngerdeki o renk temizlenmiyor.

Golden rose no:25 Güzel bir renk buda 2tl , bu seriyi çok sevdim çok çabuk kuruyor renk kaliteleri çok iyi.

 
Beauty tırnak itici ve kesici ;2 tl ye aldım ,denedim ve çok pratik olduğunu gördüm eğer dikkatli bir çekilde yaparsanız kanatmassanız güzel pratik ürün.

Orta köy manzaralı bir defter aldım :) aslında göstermem bu tarz şeyleri ama tırnak kesiciyi tek göstermemeyim diye yanına ekledim bunlarıda :)

Ve bir kutu sim aldım,daha öncede almıştım aynısından çok işime yarıyor özellikle süslemelerde hediye paketlemede özenli davrandığım için bolca kullanıyorum .

 Buradada ufak çaplı Watsons ve rossman alışverişim var;

Divina yüz temizleme köpüğü;Aydınlatan temizleyen bir köpük olduğunu söylüyor,4 tl olduğunu görünce alıp denemek istedim,diğer serilerinide deniyeceğim özellikle pirinç içerikli toniğini.Markasıda Tayvan  , kore olsaydı daha iyiydi :) Bakıciğizz artık...

Rimmel Space Dust Aurora;Bütüün renklerin içinden en hoşuma giden bu oldu,açıkcası siyah olanı alıcaktım ama tırnağıma sürdükten sonra vazgeçtim ,pütürleri belli olmuyor bide fazla siyah değil,oyüzden en mantıklı renk ve sıkça kullanabiliceğim rengi seçmek istedim!!5,tl 

Lilibe 60 lı disk pamuk;Malum gratis indirimimden çok pamuk toplayamamıştım :) ee bitince doğru en uygun olan yere koştum.2tl idi .

Facelle İntim mendili;Bir aralar aldım sonra watsonsınkine döndüm sonra fiyatını artırınca tekrar bunu alasım geldi,15 tanesi 4 tl idi. aslında 20 li ve 3 tl olanı vardı ama tek kalmıştı ve ağzı açıktı oyüzden bunu almak zorunda kaldım.İkisini kıyaslıyacak olur isem bu daha kalın ve daha etkili diyebilirim.




Benim yenıyıldan önce alabiliceklerim bukadardı umarım fikir edinmişsinizdir,yenı listem şimdiden hazır öyle kabarık bir liste olmadı gene ihtiyaç ve ihtiyaç dışı bir iki şey var okadar.Umarım istediğimiz indirimleri yakalarız.

Sevgilerimle güzel alışverişler dilerim...




6 yorum:

  1. Canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :) Kirpik serumunun yazısını merakla bekliyorum. Bu arada süngerlerini sabunla yıkarsan tertemiz olacaktır :)

    YanıtlaSil
  2. Balım, bebiiim güle güle kullan cicilerini. Çok güzel şeyler almışsın. Rimmel ojeyi tırnaklarında da görmek isterim. Muckkkk :-*

    YanıtlaSil
  3. Rival de loop kirpik serumunu merak ettim 8 Tl acayip uygun bir fiyatmış :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım kirpik serumunu merak ettim işe yarıyormudur acaba deneyince blogda paylaş :)

    YanıtlaSil
  5. ❤ Miss poine ❤
    Sağol bebeğim :) Tamam inş yazarım , yıkadım yıkadım sormaa geçmek bilmedi :((

    ❤ Liby ❤
    Sağoool ball ağızlımm benim <3 Dün sürdüm ama bugün sabahdan kursum olduğu için çıktım inşallah yarın sabaha çekerim kuzum tweetera atarım büyük ihtimal.mucukkkk ^^

    ❤ Hazel ❤
    Bende etkisi olurmu ki diye merak ediyorum :)) Bencede uygun,teşekkürler! Zamanla görücez bakalım.

    ❤ Belgin ❤
    Sağol abloşkomm,

    ❤ Ceyda ❤
    Teşekkürler tatlım,ya şimdilik pek bişiyini göremedim ben daha demin makyajımı silerken kirpiklerim döküldü gibi,hergünkinden daha fazla :S Ön yargılı davranmak istemiyorum ama bakıcazz..

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁