23 Ekim 2013 Çarşamba

Çöpe Чollananlar -7- ஜ





Oooyy bu ayda baya biten olmuş yahu!
Hadi bakalım nelerim bitmiş...>>>


İlk önce biten testerlardan gidelim istiyorum ;

1-Farmasi Selülit Kremi;
Farmasi markasının testerlarını elime geçtikçe denemeye devam ediyorum,buda hemen emilen bir kremdi kıvamını falan sevdim.bu oluşumu engellemek içinmiydi yoksa selülüt içinmiydi bilmiyorum ama kilom olmadığı için bende selülüt  namına birşey yok ama bu tarz ürünler genede kullanmak lazım engellemek için tabi sporda şart.Sorunu olanlar için tavsiye ediyorum.

2-Avon Anew Clınıcal Gece ve Gündüz Kremleri;
Anlayamadığım bir şekilde avon bu 2 testerı bana göndermiş :D Avona sitesinden müşteri olarak üye olmuştum 1 sene olmamıştır bile ilk gelen ürünü bu oldu,keşke olmasaydım siteden diyorum çünkü temsilci kimse sizin adınıza ürün sipariş verebiliyormuş !düşünsenize ödemediğini ne iğrenç olur :S bu çok kötü bir durum ve birçok kişide uyardı beni anlattıktan sonra üyelik iptali isticem inş bir sorun olmaz ! ..

Kremle gelince güzel nemlendiriyorlar tüm yaşlar için yazıyordu üzerinde,fakat oriflame bazı ürünleri gibi bunlarında son kullanma tarihleri 07-2013 gibi bir tarihteydi ,ama kıvamda kokuda yapısında sorun yoktu,avon kremlerini sevenler deneyebilir.

3**4-Hamilers Baumers Yüz serumu ve toniği;
Serumu çok yağlı ve baya bitkisel ürün içeriyor yüzü güzel nemlendiren bir yapıda hafif ve az sürmak lazım,ben bu markayı daha önce hiç görmedim duymadımda.Görürseniz deneyin diyorum güzeldi ama kokusu kötüydü.

Toniği ise çok çok güzeldi yüzümü yumuşacık yaptı ve temizlediğini hissettim,elimin altında olsada alsam toniğini ne hoş olurdu.

5-TT0 Sıvı Sabun;
Akneye falan filan gibi ciltler içinde kullanılıyor üzerindekini okuyabilirseniz,çay yağı içeriyor bu ürünün markası,temizlemesini çok beğendim güzeldi bayağıda ama özellikle akne gibi sorunlu ciltler için olduğu için almıyacağım fakat sizin cilt sorunlu ise tavsiye edrim.

6-TTO Diş Macunu;
Kokusu kötü olasada ağzımı resmen rahatlattı bu macun ya :S temizlemesi falan süperdi sanırım büyük boyunu alacağız annemde bende çok beğendik,sizlerede kesinlikle tavsiye ediyorum.

7-TTO Göz Kapağı kaş ve kirpikler için şampuan;
Paraben alkol parfüm  yok !Çay yağı kokulu gözleri gerçekten süper güzel temizleyen bir sıvı ,yaklaşık 3 gün kullandım ve çok hoşuma gitti,gözlerim için en azından mikrop oluşumunu önlemek için kullanmak istediğim bir ürün oldu, kendilerini eczanelerden satın alabilirsiniz 20 ila 25 tl arasında gidip geliyor.

1-Hobby Güllü Islak Mendil; 
Gül kokusunu sevdiğimden ötürü,sevdim kendisini temizlemesi güzel ıslaklığıda tam ayarındaydı tekrar alırım ama çok uygun fiyatı yoktu galiba.

2-Benri Kare Pamuk;
Herkesin indirimde sömürdüğü pamuklar :-D Ve bende Seviyoyuum kullanıyorum beğeniyoyum,makyaj yaptığımda tonikle silmek için yada temizleme sütünü silmek amacıylan kullanıyorum.

3-Lilibe 35 li Pamuk;
Bunlarda güzeldi benri bittiğinde ucuz diye almıştım gayet sağlam kalın pamuklardı severek bitirdim alırım tekrardan.

4-Watsons susam sokağı cep mendili;
Küçücük mendiller çanta için çok ideal oluyor,bir adet vardı onuda bitirdim,yumuşacık ve sağlamdı alanlar sevenler var sadece kabı için bile.

5-Diadermine Normal-karma Ciltler için parlamayı giderici tonik;
le.Cildimi asla kurutmadı aksine gayet güzel temizledi sıkılaştırdı ve yumuşattı diyebilirim.Heryerde göremediğim bir tonik ama ben migrosdan almıştım bir ara indirim vardı diaderminede.Tekrar alırmıyım bilmem ama farklı arayışlar içerisindeyim hep.

6-Palmolive Spa Duş jeli;
İçerisinde minik minik tanecikleri olan bir duj jeli,kokusu dokusu herşeyiyle çooook sevdim ya büyük boyunu bile alırım ben bunun 1 tl birşeydi ama bayada idare etti beni,temizlemesi çok iyi.

7-Tavşanlı ıslak mendil;
Islak mendil olan bu şirine şey minik minikdi çok kullanışlı değildi açıkcası ama kullan kullan bitirdim.

8-Angie Hot Leopard Parfüme;
Deosunu geçen ay bitirmiştim,parfümüde hemen ardından bitti zaten.Güzel hoş kokuydu bana göre kıyaetlerin üzerinde kalıcıydıda ama sıkıldım tekrar almam yani.Sevenleri alanları çook.

9-Gülşah asetonsuz oje çıkarıcı ;
Bimlere geldiğinde almıştım 2çeşiti vardı,bunun temizlemeside kokusuda çok hoşuma gidiyor,tekrar gelirse alırım gülşah markası iyidir iyi.

10-Avon Argan yağlı serum;
Avonun saç serumunuda en sonunda bitirdim,siz farkettinizmi bilmiyorum tabi ama yeşil kapaklı olan serumundan daha ağır kokuyor kokusu :S yeşil olanın kokusu daha güzel daha hoştu,ama buda işlev olarak farklı birşey göremedim çok güzel bakım yaptığını düşünüyorum ama artık sıkıldığım için tekrar almam,denemeyen kalmasın diyerekten bitiriyorum yazımı ,artık oriflame saç bakım yağına başlıyacağım.

11-Rexona Doğal öz içeren deodorant;
:}}Bir sıkıyorsunuz sanki değil cidden öyle yangın tüpü gibi dumanlar çıkıyor :DDD Kokusu herşeyi teri önlemesi güzel ama nefesimi her sıkışta tıkadı kedim bile sıkarken yanımdan korktu kaçtı dumandan etkilendi çocuk :-p

12-Avon Magix Transparan Fondöten;
Mincik mincik bir testerdı buda,transparan pudra duydumda fondö hiç duymamıştım yani ,yüzüme 2 kere uygulamada bitirdim ama bir amacı olmayan vasat bir üründü benim için :S Yüzüme sürüp yayarken kağıt sesi gibi sert kuru bir sesi ve yapısı vardı,neki bu ? renksiz kapatıcılık özelliği nemlendirmesi bile olmayan ürünü alan varmı kullanan varmı çok merak ediyorum.

13-Garnier Pure Active;
Sivilce karşıtı aynı zamanda minik sivilce izlerine iyi gelen bir ürün kullan kullan bitirdim,bitmesini istemedim hatta,minik sivilcelerimiz çıktığında oynamadan ellemeden edemeyiz ve ozaman hafif bir iz kalır dimi ! işte ozaman bu o tarz hafifcene izlere süper iyi gelen bir rolon,tekrar alıcaktım ama indirimde bulamadım kendisini :-((  

14-Golden Rose şeffaf oje ;
En son cam boyamamda bitirdim,gayet iyi vernik görevi gördü süperdi sağolsun :-D

15-Solingen Tırnak törpüsü;
Görevi işlevi tükendiğine bittiğine göre atma vakti geldi demektir,daha fazla samimi olmadan çöpe gönderdim,solingen ürünlerini seviyorum tavsiyedir benden sizlere.


16-Rossman Fush Wohl El&Ayak Kremi;
Geyik yağlı yazıyor arkasındada,ben sadece ayaklarım için kullandım ve çok hoşuma gitti nemlendirmesi güzel fekat kokusunu çok sevmedim ama 4 tl lik bir ayak kremi için çok muhteşemdi diyebilirim.

17-Emily Siyah Göz Kalemi;
Göz kalemini bitirebilmek marifet isterdi,hihi ama bitirdim bee tebrikler diyorum kendime :D Çok seviyorum emilyleri gerek renk gerek kalıcılık olsun gene bitse gene alırım şuan yedeği var kullanıyorum onuda bitirirsem şaşırmayın.Kış aylarında gözümde akması hiç olmadı soğuktan sabitlenip kalıyorlar süpperrler ^^-^^ 

18-Anaphase Saç dökülmesine karşı şampuan;
Tester boy bir ürün,dökülme sorunum yok,geldi aldım kullandım 3 yıkama kadar yetti,köpürmesi güzeldi hele kokusuna bayıldımm,büyükcene boyunu alıcaklar alsın eczane ürünü kendisi güzeldi sevdim,ama almam öyle sorunum yok çok şükür..  

19-Flormar Tekli Far;
Kırılmış dağılmıştı zamanında,ama ben göz pınarlarımda kullanmaya devam etmiştim.Çok yoğun ve hemen dağılan bir far olduğundan pres yöntemini düşünmedim bile.En sonunda atmaya karar verdim bu renk hem balm jovide var hemde diğer farlarımın içinde var.




Benim bu ay bitenlerim bu şekilde oldu kızlarım,
Dua edinde daha çok Makyaj ürünü bitireyim yahuuu 
tak etti canıma hem alıyorum hem bitiremiyorum olmaz böyle şey !! 
{-:





12 yorum:

  1. Allammmm nolur kokoş daha çok ürün bitirsin ...
    Aminnn :)))

    YanıtlaSil
  2. bayaa bayaa tüketim canavarı olmuşsun kokoşuuum :) bende çok şey bitirdim kaç aydır ama hepsini biriktirip foto çekmeye zaman kalmıyor biteni hemen yallah çöpe diyerek fırlatıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Baya ürün bitmiş daha ne olsun=) seviyorum ben bu bitenler yazısını=)) bitsin yenilerine bol bol yer açılsınn

    YanıtlaSil
  4. ne güzel ne güzel, arınmışsın gene, bitenler başlıklı yazılar bana arınma gibi geliyor, gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  5. maaşallah :) diş macunu testerını ilk kez duydum ilginç geldi :)
    avonun transparan font. bence yüz bazı olmalı ... Avonun bazı ürünleri bir tuhaf nasıl kullanılacağı yazmıyor yada ne işe yaradığı :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. ay sonlarında bitenler yazılarını okumaya bayılıyorum..:-)) gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
  7. İyi gidiyorsun,canım.Baya ürün bitirdin.Avonun transparan fondöteni ben de hiç sevmemiştim.Özelliği ne olduğu belli değil.

    YanıtlaSil
  8. ஜ Hipo ஜ
    Hahahaa sağolda,özellikle kozmetik bitirsin deseydin bari :}

    ஜ Ceyda ஜ
    Ceydoşcum ivit biraz öyle oldu ama napalım,aldıkça bitmesi gerekiyor :) Seninkilerinide görmek istiyorum yollama öyle biz görmeden :P

    ஜ Shiva ஜ
    Bende seviyorum ya,teşekkürler yorumun için,Ürün bitmiş ona birşey demedimki ama makyaj ürünü değiller ki ona yanıyorum :)

    ஜ Belgin ஜ
    Arındım arındım ,gelicek alışveriş yazım merak etme :-)

    ஜ Hazel ஜ
    :)) aa..cıkcık Olmaz olurmu yahu,diş kiliniklerinde bie küçüklerini veriyorlar fırçalayın dişleri diye . Avon garip ya kimi ürünü iyi kimi ürünü garip.

    ஜ Audrey ஜ
    Bende seviyorum çook,helede bana hitap eden alabileceğim tarzda ürün bitirenlerin yazılarını ayrı seviyorum :))gelcek gelcek yazı az kaldı...

    ஜ Ms ஜ
    Sağol tatlım darısı bitiremeyenlerin başına :}} Bende çözemedim ama bu baz bile olamaz yani o derece ilginç bir ürün.

    YanıtlaSil
  9. oooo baya ürün bitmişşş :)) süperrr gitsin bitenler gelsin yeni ciciler :)))

    YanıtlaSil
  10. Bir sürü ürün bitmiş ne güzel,ben de uyarayım istedim avona üye olduğunuzda takım öncüleri sizin adınıza sipariş verebiliyor ve ödemeyenler de var uyarmak istedim

    YanıtlaSil
  11. Mahşallah baya bir ürün bitirmişsin =) Sende benim gibi az makyaj ürünü bitirenlerdensin desene :) Bende alıyorum alıyorum bir bitmiyorlar =)

    YanıtlaSil
  12. ஜ ema ஜ
    Teşekkürler bebeyim geldi bileee :)
    Öptüm çook :-**

    ஜAdsız ஜ
    Teşekkürler,, evet malesef farkındayım tekrar uyardığın için teşekkür ederim,öyle bir durum olsaydıda nasıl rezil edeceğimide en iyi ben bilirdim sanırım bloger olarak !!

    ஜYABAN ஜ
    Malesef ne yazık ki :( ühühüh:( bizim hal yaman desene :)

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁